Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hehe.. multumim de pontul cu flickr, Andreea.
Am pus si noi niste poze aici:
http://www.flickr.com/photos/42895889@N00/sets/72157594521000880/

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

camelia.t, mi-a placut "definitia" sarmalei... dar cum sunt la dieta, imi ploua inutil in gura...
zax, sanatate puiului
Luana, nu dispera cu sucul... Nici Alec n-a baut pana acum 4 zile... de cand a inceput sa manance, a inceput sa bea si suc. Dar numai dimineata bea suc de portocala sau grapefruit. Incepand cu pranzul, nu mai vrea decat ceai Hipp. Il fac foarte diluat.
Azi a mancat spre ex. la pranz piure de cartof cu pastrav fiert, 75gr. si iaurt, inca 75gr. O fi mult, o fi putin? O fi normal? Habar nu am! Nici nu ma mai stresez, dumnealui nu-i un mancacios.

Ma chinuie in continuare copchilasul din cauza dintilor. Urlete, plansete cu lacrimi, nervozitati.

Azi m-am dus sa-mi iau numere provizorii de la Udriste cu metroul... ca m-a apucat nostalgia. Nu s-a schimbat mai nimic in 7 ani...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am scris un mesaaaj luung aseara si nu a aparut, cine stie ce am apasat adormita cum eram..mhmm

Incerc sa mai scriu o data cam ce voiam sa zic:

Steluta sa stii ca chiar e un adevarat spectacol cand o apuca nazbatiile pe fiica-mea.. as sta ore in sir sa vad ce face si ce ii mai trece prin capsor..
Cat priveste subiectul covor sau nu, aici unde stam avem mocheta pe jos si sincer sunt tare fericita ca la cat de zapauca e Sofia(se arunca pe burtica si pe spate) daca aveam parchet cred ca acum era plina de vanatai;am avut si noroc ca inainte sa ne mutam au schimbat mocheta asa ca e noua si curata si incerc sa dau foarte des cu aspiratorul si sper sa fim ok.

Luana super ideea ta cu trecutul datelor in fisier, multumim frumos!
Imi place tare citatul tau!!

Dilaural bine ati revenit printre ciresele!!Felicitari pentru ciresica mancacioasa si cuminte!! Asteptam pozici!!

Ama eu ziceam de Cheerios, aici sunt unele care nu au miere sau nuca si zahar au dar foarte putin ( 1gr pe portie de adult)si pe alea i le dau Sofiei. Chiar sunt recomandate de multi pediatri ca primele mancarici pe care pot ei sa le ia in manuta si sa le rontaie( aici le zic finger foods), cred ca ei asta ii place cel mai tare: faptul ca poate ea sa le duca la gurita si sunt bune de papa. Felicitari pentru examenele luate si tinem pumnii si la urmatoarele!!

Camelia ce tare se iubesc dragii de ei( Fineas si Andrei ai tai!!) mai sa imi dea lacrimile!! Si ce serios sta in picioare Andrei..domnule noi aici avem treaba nu ne jucam.. eeee!!!

Miti felicitari pentru progrese: trei dintisori si va rostogoliti si sta si in fundulet!!Si la noi a a venit asa un val de frig( nu asa rau ca la voi .. la noi sunt "numai" -17 Celsius) dar suficient cat se ne cam tina in casa departe de parc..

Cocutica felicitari {cheers] pentru dintisorul nr 3!! Multumim de reteta pentru ficatel, o sa o tin minte .

Arleena si mie imi plac pastele facute in genul ala( carbonara). felicitari pentru primul an de forum!! La cat mai multi!!

Ralucis multa sanatate Ilincutei!!Nici Sofia nu mananca deloc si nicicum facut cartoful obisnuit. daca ii simte gustul in ceva gata nu mai papa si scuipa ca o pisica!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by adriana

Hehe.. multumim de pontul cu flickr, Andreea.
Am pus si noi niste poze aici:
http://www.flickr.com/photos/42895889@N00/sets/72157594521000880/

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Am vazut micuta bulibasa!!!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

Virgi multumim pentru pozici! vai ce mare s-a facut domnisoara Luana..si e frumusica foc!! Ce frumos sta ea in jucarie..da-i multi de la noi!!
Ne inscriem si noi la clubul mamicilor care daca vor copil sa semene cu ele trebuie sa mai incerce!! Si Sofia tot copie fidela dupa taticul este..Si tot asa si noi am vrea data viitoare daca se poate baietel, daca nu.. mai incercam..
Ok dau comanda pentru una bucata Ferari rosu si le spun sa ti-l trimita!!

Oana la multi ani!! !!
Cum se joaca Paul de frumos cu cutia..!! Dupa care ce zice el: stai asa ca si firele sunt interesante!!

Vivi bine ai revenit!! stiam noi ca nu se poate sa stai departe prea mult..de livada!!
multumim de info cu ingrijirea dintisorilor, noi nu posedam inca nici unul, da bagam la cap pentru mai tarziu!!
am pe Ingrid si speram sa treaca repede raceala!!

Lacra felicitari pentru kg.. pierdute!!

Zax felicitari lui Horia pentru coltisorul de incisiv!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Lacri cum e la noul loc de munca? Iti doresc sa te adaptezi cat de repede si sa scapi de stresul de la precedentul!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiion

Multumesc pt. urari de La Multi Ani!!!

Marc a primit www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070204&ctime=160029" target="_blank">baloane!!!
Nu va speriati, stiu ca e pericol de sufocare daca se sparg si nu le-am lasat prea mult la indemana. Le-a gasit taticul pe afara, le furase vantul de pe undeva si n-a rezistat tentatiei.

Si voi va plangeti ca nu mamanca. Uitati aici ce bine mananca si ce «diversificat» e copilul meu. Cred ca are si gena de robotel in el.www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070201" target="_blank">aici

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Ce de baloane!!

Asta da diversificare!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Cami, Adela, multumesc mult.
Lacra, ce bine ca Alec bea suc de grapefruit, i-am dat si eu Alexandrei dar s-a cutremurat din cap pana in calcaie cand i-a ajuns pe limba. Ramanem la combinatia: morcov+mar+portocala, cate 150 ml zilnic.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Camiam doua intrebari. Tu inca mai folosesti scoica? Inca mai incape? ca Marc nu mai incape de pe la sf lui noiembrie , din cauza costumului de iarna si a celor 9 kg jumatate. Era graco doar pana la 9 kg permis.

Si 2. Ai idee, in port bebe , pana la ce greutate ai voie sa-l tii in fata ? Ma refer pana la cat tine marsupiul acela. Ca spatele meu oricum nu-l mai tine de mult

mitifelicitari pt. cantarDar sa stii ca tot in mililitri e mai bine sa masori. Eu nu am nici o carte sa dea in grame. Poate Capraru, dar nu m-am uitat ca eu nu am facut de loc cum scrie acolo.

Pt. cine intreba de suc. Eu nici macar nu mai incerc. La cate gaze are el, suc crud mai ii trebuie... Si oricum nu se omoara cu baautul. daca ar produce sanii mei si suc......Mananca fructe suficiente si bea apa si laptic de la mama.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Originally posted by oana.iat

Salutare!
Noi suntem bine, progrese inca nu putrem raporta. Asteptam si noi direct mersul in picioare.
I-am cumparat in week-end scaun de masa. Ne gandeam ca va avea succes mare si ma vedeam si eu eliberata de strigate cat fac treaba prin bucatarie. De unde.... nu are rabdare sa stea nici cat mananca. Dar perseveram, noroc ca am luat din ala de lemn pe care mai tarziu il poate folosi ca masuta cu scaunel sa stea la colorat, la joaca cu plastilina. Poate atunci o va atrage.
Luana, recomand cu caldura chiuveta Franke. Eu am cum zicea Diana, din aceea incastrata in blat si arata tare bine.
Virgi, frumusica Luana mica. Sa inteleg ca afara tu o lasi fara caciulita?
Dorotti, trece-ma si pe mine in listuta cu DN 04.02.1978.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

LA MULTI ANI OANA

Mergi la inceput