Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Ellax unde esti? Mai zi 2 vorbe cum sunteti! Nu-i musai numa 2, da macar atata......
Speram ca sunteti sanatosi toti!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Originally posted by arleena

am mai pus niste poze noi printre care si una cum si-a luat fiu-mio gustarea dimineata....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

si vrem mai multe poze.

Ildi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dilaural

Hello heloo la toata lumea...

Ma mai tineti minte??? Cu paturicile??? Care fie vorba-ntre noi acum sunt mult prea mici ca sa mai tina loc de paturici...:))) hahaha

Imi pare rau ca in ultimele luni nu am putut tine pasul cu voi... Din data de 10 mai anul trecut am stat acasa si de azi am revenit la serv deci am si calculator si un pic de timp sa va scriu.

O sa incerc sa recuperez si sa citesc din urma toate povestile voastre.

Noi pe scurt:

Andreea-Eliza s-a nascut pe 11 iunie 2006 la 11.30 prin cezariana la Maternitatea Giulesti cu ajutorul Dr. Cezara Bucur si am avut 3.210 si 51 cm si nota 10.
Totul a fost super simplu si acum avem aproape 8 luni, vreo 8,5 kg, 75 cm si niste superbi ochi albastri. Suntem cumintzica si papam tot!

O sa urmeze si poze in zilele urmatoare!

Va pup si sper sa nu va mai parasesc asa de mult timp!

Dilaural cu Andreea Eliza

Laura bine-ai revenit ,cand ai timp pune-ne si niste poze plizzz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Adela si Andreea,eu nu ma pricep deloc asa ca nu stiu ce sa descarc!asa ca,lamuriti-ma si pe mine pe care mai,am XP profesional,deci...care e,ca eu daecarc pe primul si mai departe ma intreaba"run"...si sunt in pom!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by virgi

Am pus cateva poze:

http://community.webshots.com/album/557442961PrKyFj

Ce dulcei ciresica Luana ,si ce bine sta ea in patut fara sa se tina de nimic .

Ildi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puiudana2004

Adela si Andreea,eu nu ma pricep deloc asa ca nu stiu ce sa descarc!asa ca,lamuriti-ma si pe mine pe care mai,am XP profesional,deci...care e,ca eu daecarc pe primul si mai departe ma intreaba"run"...si sunt in pom!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Dana din pagina ce se deschide cu link-ul, alegi varianta pt XP, se deschide o fereastra unde dai "save".Dupa ce se downlodeaza (cateva secunde) intri cu dublu clik pe fisierul downlodat si se instaleaza singur. Daca nu-ti iese mai scrie.....E super bun programul, chiar nu dureaza mai mult de 2-3 secunde pt o poza.

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zax

Hey,

venim si noi cu doua vesti: una buna si una nebuna...
de ieri s-a itit un coltisor de incisiv de toata frumusetea, manca-l-ar mama pe el (BTW - nu credeam ca un lucru atat de firesc ma poate emotiona asa de tare); bineinteles ca nu ma lasa sa ma uit, dar prind momentul cand rade sau miauna, vorba Luanei si ma holbez; sunt tare mandra de flacaul meu;
felicitari Luana mica si Hora pentru acelasi motiv

si aia nashpa - Horia a facut bronsiolita; acum e mai bine - dar a fost destul de urat;

felicitari Lacri pentru kile; e bineeeee!!!

mi se pare OK varianta cu excelu' pentru listuta;

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Felicitari pentru dintisor si multa sanatate lui HORIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Noi suntem bine, progrese inca nu putrem raporta. Asteptam si noi direct mersul in picioare.
I-am cumparat in week-end scaun de masa. Ne gandeam ca va avea succes mare si ma vedeam si eu eliberata de strigate cat fac treaba prin bucatarie. De unde.... nu are rabdare sa stea nici cat mananca. Dar perseveram, noroc ca am luat din ala de lemn pe care mai tarziu il poate folosi ca masuta cu scaunel sa stea la colorat, la joaca cu plastilina. Poate atunci o va atrage.
Luana, recomand cu caldura chiuveta Franke. Eu am cum zicea Diana, din aceea incastrata in blat si arata tare bine.
Virgi, frumusica Luana mica. Sa inteleg ca afara tu o lasi fara caciulita?
Dorotti, trece-ma si pe mine in listuta cu DN 04.02.1978.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana.iat

Dorotti, trece-ma si pe mine in listuta cu DN 04.02.1978.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Oana LA MULTI ANI!!! pt duminica!Ai stat chitic pana azi si n-ai raportat nimic.Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familie.

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Fetelor, hai ca inca de mancatul lui Andrei nu m-am plans. Sa va zic de lapte: de cateva zile nu mai bea decat maxim 100-120 ml la o masa (dimineata si seara).El nu bea nici 250 ml pe zi mai nou, ce sa mai zic ca ar trebui sa bea 500 ml la varsta asta.Mai mult de 180 la o masa n-a depasit niciodata, da acuma deja a redus la jumate si portia asta.In schimb, cu mancarea solida, n-are nici o treaba, mananca la fel de bine. Alte lichide pe langa lapte nu bea mai mult de 150ml pe zi.Ati mai patit asa ceva? O fi ceva trecator?

Baieteii lui mami AICI

Tocmai am intrat sa va scriu EXACT acelasi lucru, de vreo 2 zile iar face mofturi la lapte exact asa cum patesti si tu, exact in aceleasi cantitati
El a mai avut tot cam asa o perioada, chiar la inceputul diversificarii, iti dai seama ca laptele era baza atunci. De exemplu in dimineata asta nu vrea DELOC lapte, ultima masa de lapte a fost la 2:30 azinoapte si urma acum la 8 sa isi bea lapticul si nu vrea deloc, de unde pana acum vreo 3 zile era totul relativ bine, in sensul ca el de obicei bea cam 350-400 ml/zi de lapte.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput