Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Noi suntem mai bine... Eu pe cat posibil trebuie sa stau cu piciorul beteag atarnat in sus, ceea ce cu bebe-atomel al meu nu prea se poate, asa ca se vindeca mai greu, dar se vindeca, iau si antibiotice la greu... Dar dintr-una in alta... mie mi-a scazut secretia de lapte rrau de tot, probabil ca lui bebe nu prea ii place laptic cu Zinnat si mai bine se lipseste, cert este ca am ajuns sa-l isterizez in ultima vreme urla cand vede sanul numai... Ma mulg cu pompa, dar daca bebe nu suge deloc, nu stiu cat pot eu sa stimulez asa... Pe de alta parte, Dav nu bea decat cu biberonul lichide si el a mai avut o perioada in care se lasase de supt din cauza biberonului... asa ca probabil ca pana o sa-mi vina mie laptele la loc, el nu o sa mai vrea sa suga de la san
Ce sa fac? Cu ce sa stimulez mai repede lactatia? Cum sa-l hidratez intre timp pe bebe? poate ma ajutati cu o idee ca as mai vrea sa-l mai alaptez...
pupici la ciresici,
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Carmina, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta! eram foarte fericita ca vom fi din nou colege la gravidute, dar asa nu cred ca ma voi mai inscrie intr-un nou grup...
Oricum, asa cum ai spus, e bine ca n-a mai fost nevoie de chiuretaj si astfel puteti incerca fara griji cat de repede sa-i faceti lui Mihnea o surioara sau un fratior!
Si eu am avut probleme, am sangerat, am facut febra si am fost pe cale sa pierd si aceasta sarcina, dar am ajuns la timp la dr si mi-a dat un tratament de sustinere care mi-a salvat bb-lul, slava Domnului!

Fetelor, chiar vroiam sa va intreb, oare e normal sa am temperatura 37 cu 2 mereu?

Va multumesc celor care ulterior m-ati felicitat si va imbratisez cu muuult drag!

Simona

Poze

Pupici si ai grija de burticuta! E normala asa o temperatura in sarcina, stai linistita. Practic se mentine temperatura de dupa ovulatie.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by shoricutza
Io de cateva zile ii dau ousorul, pestele si carnea cu iaurt inainte de masa de fructe iar legumele singurele sau maxim cu 2-3 linguri de cereale la masa de legume si papa mai bine asa ... adica cel putin am garantia ca imi papa in mod sigur carnitza, pestele si oul.

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Buna idee cu iaurtul... I-a sa incerc si eu...

Oana, prin ce a trebuit sa treceti, saracitii de voi...

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vivighe
Am fost la doc. cu Ingridutza mucioasa,sa nu carecumva sa patzeasca mai rau(dupa bronshiolita din oct. am ramas shocatzi).Ingrid are 8600 gr. si 74.5 cm.E mai slabutza cu 100 gr. conform acelui grafic,dar ceva mai inaltutza...cum le shade bine manechinelor.Asa ca doc. ne-a recomandat niste vitamine si Peritol

Viviana si Ingrid

Pe mine pediatrii astia ma termina psihic... Slabuta??? La greutatea asta? E drept mai inaltuta dar in nici un caz slaba... In nici un caz nu vad un motiv sa dai copilului peritol care e un medicament practic contraindicat copiilor asa mici si ar trebui administrat cu prudenta, mai ales ca Ingrid pare sa pape f bine si de toate...

Auzi ce idei ai de mancare... Brava!

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daryana

Noi suntem mai bine... Eu pe cat posibil trebuie sa stau cu piciorul beteag atarnat in sus, ceea ce cu bebe-atomel al meu nu prea se poate, asa ca se vindeca mai greu, dar se vindeca, iau si antibiotice la greu... Dar dintr-una in alta... mie mi-a scazut secretia de lapte rrau de tot, probabil ca lui bebe nu prea ii place laptic cu Zinnat si mai bine se lipseste, cert este ca am ajuns sa-l isterizez in ultima vreme urla cand vede sanul numai... Ma mulg cu pompa, dar daca bebe nu suge deloc, nu stiu cat pot eu sa stimulez asa... Pe de alta parte, Dav nu bea decat cu biberonul lichide si el a mai avut o perioada in care se lasase de supt din cauza biberonului... asa ca probabil ca pana o sa-mi vina mie laptele la loc, el nu o sa mai vrea sa suga de la san
Ce sa fac? Cu ce sa stimulez mai repede lactatia? Cum sa-l hidratez intre timp pe bebe? poate ma ajutati cu o idee ca as mai vrea sa-l mai alaptez...
pupici la ciresici,
noapte buna

Chiar nu stiu ce ai putea face... Cat mai iei Zinnat? Daca vrei sa stmulezi lactatia trebuie sa te mulgi des, sa-l pui si pe David des la san fara sa-l fortezi, sa stimulezi sanul inainte astfel incat cand il oferi sa fii in plin reflex de ejectie a laptelui sa-i vina repede in gurita. Daca nu suge sau nu goleste sanul trebuie sa te mulgi. Nu sari imediat cu biberonul cu lapte, ziua da-i solide, eventual lichide sub forma de supica, ciorbita, iaurt, piureuri subtiate cu lapte, lapte cu cereale, sucuri de fructe iar din biberon doar apa sau suc, branzica cu lapte si cerealeetc. Lapte atat cat suge ii ajunge acum cateva zile, intre timp goleste sanii bine dupa fiecare tentativa de supt. Si noaptea tzatza cat vrea si in rest apa.

Succes!

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ai dreptate Diana...deja ma hotarasem sa nu-i dau peritolul.De aceea am intrebat-o si pe Carmina pt ce a primit Mihnea Peritol...credeam ca ceva asemanator,dar vazui ca nu.Mai ales ca noua ni l-a dat 20 de zile ceea ce clar e mult din cate am citit eu pe acolo.Doc. n-a zis cu cuvintele ei ca e slabutza...asa am dedus noi ca i s-ar fi parut din faptul ca ne-a dat si vitamine pt ea si peritolul care pt alt motiv nu vad de ce l-ar fi dat.In fine...vitaminele am sa i le dau...ca fac bine si la imunitate si in convalescentza,dar Peritol NU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

viviana noi trebuia sa-i dam 14 zile dar i-am dat doar 10 ca l-am schimbat cu Ketoful. Sincer nu cred ca ti l-a dat pentru pofta de mancare. Si oricum peritolul, ca si zyrtecul si ketoful, are aceste "reactii adverse" cum ar fi pofta de mancare crescuta si somnolenta doar primele zile de la administrare. Iar 2-2,5 ml pe zi e degeaba, adica nici nu se simte.
Eu intrasem sa va urez noapte buna si sa va spun ca Mihnea a mancat azi dor de 3 ori: 270 ml lapte dimineata, la 13.00 doar 100 grame de spanac cu ou si la 17.30 - 250 gr. fructe si pe la 8 a adormit si nu stiu ce sa fac acum, daca sa-l trezesc sau nu.
Ma gandesc ca nu-i prea arde de mancare din cauza gingiilor, dar pe de alta parte de pe la 4 luni tot astept sa-i creasca dintii si...plus ca a inceput sa-i curga mucii dintr-o nara. Iar ma apuca spumele cu copil racit...zau ca m-am saturat. Sa vina naiba vara aia odata ca nu mai pot...muci muci si iar muci.

Va sarut si va doresc noapte buna!!!!

P.S - cred ca o sa-l trezesc ca altfel nu pot eu sa adorm .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata ciresici!
In frumoasa traditie initiata de Adib si continuata de mamici de ciresici dam si noi: buna dimineata

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

DianaR imi pare rau,uite de la noi un buchet de pentru tine mamica draga!!

Doroti ce faci? Unde esti .. si vesti despre Guguta noi cand mai aflam?

Neda salut! ce mai face Mihaita?

Miti hihihi auzi exista hamuri pentru bebei.. habar n-aveam? Si cam cum sunt? De spate ma aolesc si eu toata ziua dupa atata carat in brate, leganat, stat indoita ca o babuta garbova seara sunt daramata.. trebuie sa pun patch cald sa ma refac pana dimineata cand .. o luam de la cap!! Dar cand o vad cum zambeste stirb cand ma zareste toate trec!!

Simona imi pare rau ca ai trecut prin sperietura cu samburel mic.. multi de la noi si urari de sanatate sa mearga toate snur de-acum incolo!!

Oana multumim frumos de urari!!

Moaaama Vivi ce manaca Ingriduta ta mancarica de "oameni mari"!!!

Lacra merci! din pacate sau mai bine zis din fericire(ca altfel as scrie si mai multe balarii.. ca si cum nu scriu destule..) nu reusesc sa scriu tuturor.
da' cu pozele sa stii ca am vorbit serios.. asteptam!!

Daryana merci de aprecieri!Multa sanatate si voua si tie lapte mult!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by CamiM

'Neata ciresici!
In frumoasa traditie initiata de Adib si continuata de mamici de ciresici dam si noi: buna dimineata

Cami & Sofia
poze Sofia

Buna dimineata Sofia!Da ce parut mare ai!!! Imediat iti face mama codite.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput