Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

da nu mergea nici pana acum sa voteze mai multe pers de pe acelasi ip. La noi in oras sunt 3 firme de net, din care 2 sunt naspa, iar majoritatea cunostintelor au net-ul de inde am si io, iar acolo cand se vota aparea ip-uri diferite dar firma aceeasi, binenteles. Intelegi?

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Simoky, i-am luat deja scaun fetitei. Acum suntem in faza de acomodare cu el in casa, si apoi hopa in masina. Sper sa-i placa. Da mai avem puitn. Poate facem incercarea mare week-endu asta, cand e si tati acasa, ca singura parca nu prea imi vine.

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DiaB

Simoky, i-am luat deja scaun fetitei. Acum suntem in faza de acomodare cu el in casa, si apoi hopa in masina. Sper sa-i placa. Da mai avem puitn. Poate facem incercarea mare week-endu asta, cand e si tati acasa, ca singura parca nu prea imi vine.

Diana, mami de Maia
Poze Maia

Ce scaun ai cumparat? Eu am unul dar pana la 9 kile. Indata tre sa iau altul si nu stiu de care.

_

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

I-am luat pana la urma Zenith de la Chicco. Indeplinea toate conditiie mele. Este pt 0-18 kg, are spatar reglabil in vreo 3 pozitii, 4 sau 5 puncte pt centura de siguranta (nu mai stiu exact) si a fost pana in 5 mil (mai excat 4,9 mil ).

Diana, mami de Maia
Poze Maia

Mergi la inceput

Am plecat la somn. Noapte frumoasa!

Diana, mami de Maia
Poze Maia

Mergi la inceput

Noapte buna!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata fetelor,noi suntem cam matinali astazi
haideti la e gata
azi o dau eu sper sa va placa
al meu copil se impinge cu piciorele in burta ratei de la carusel s cu capul e intru-un colt al patutului s e suparat c nu se mai poate rasuci

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.Venim si noi la eleņia

Usorlili pt Tudor.
DiaB
lakioara si mamilili sa stiti ca si mie mi-a venit indemnizatia prima luna 670 si asta pt ca nu era luna intreaga eu asa cred. Astept sa vad luna asta cum o veni. Alta explicatie nu vad si nici chef sa ma duc sa intreb nu am avut.

Ramonar eu am pus de la inceput morcov (cel mai mult adica unul intreg sa zic) telina, pastirnac si patrunjel cam un sfert din fiecare sa nu iasa prea parfumata si un cartofior mic. Supa chioara de legume nu a vrut-o niciodata am incercat cu bibe si nici sa n-o vada asa ca il fac supa crema.Pasez toate legumele si amestec cu niste zeama.De citeva zile am pus si un pic de ardei gras fara pielita si un pic de dovlecel -fara partea cu simburi si o lingura de orez ( si atunci nu mai pun cartof) Si la sfirsit patrunjel verde.Pofta bunaDar a mea papa bine adica maninca un castronel plin cu chestie din asta.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lili, Sephora multumim pt grija pe care ne-o purtati. Astazi dupa 10 trebuie sa sun sa vad daca este gata analiza. A fost o adevarata aventura cu recoltatul: sambata dimineata l-am pus in patut cu punguta "agatata" si invelit peste. L-am gasit ud tot, cu punguta in mana. Duminica dimineata l-am tinut langa noi pana a facut, dar nu a "produs" decat vreo 4-5ml; sa speram ca au fost o cantitate suficienta.

Of, de abia asteptam sa putem face si noi diversificarea, si sa scapam de vaccinul pe care l-am tot amanat.

Monique, spune-mi te rog unde ma duc sa imi depun si eu actele pt alocatie? Dar cele pt banutii ce se dau dupa nastere?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

buna fetelor, bebica mea (mai am o fetita) s-a nascut pe 21 septembrie 2006, dupa o sarcina cu probleme, era s-o pierd prin luna a doua, noroc de doctorul meu... putem sa ne alaturam grupului vostru?

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi

Mergi la inceput