Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

elenia buna cafeaua...

Bine ca ati vorbit de supe ca m-am luminat si eu, desi pe la 6 luni ii voi da.

Ma tin de mult sa va dau un www.slide.com/arrange" target="_blank">link unde sa faceti un slide cu poze al bebelului si apoi sa-l salvati ca screesaver pe calculatorul vostru.

Noi papam cu linguritza foarte bine suc de morcov si mar, ii place mult, plange cand se termina. In schimb ma trage de tzatza la 2 ore, e adevarat ca nici eu nu mai mananc ca inainte si nici lichide nu mai beau, nici ceai de lactatie, doar o bere fara alcool cand si cand.

In schimb sunt derutata iar, am vorbit la serviciu si au nevoie de om, daca nu vin, vor angaja pe altcineva, plus ca nu voi putea sta doar 6 ore si mama nu poate sa stea mai mult cu David pt. ca mai are 2 nepoti in ingrijire, parintii lor fiind plecati din tara. Sunt intr-o situatie destul de dificila, n-as vrea sa pierd serviciul...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

xandrutza_76 bine ai venit, te primim cu bratele deschise. Da-ne date despre bebitza ta sa te treaca fetele in listutza.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna dimineatza,

Nimeni la cafea ? O dau eu, dar e decofeinizata, ca eu inca sunt Fulga.
Noi suntem bine, spitalul asta mi-a facut intr-un fel viatza mai usoara pentru ca David a inceput sa manance cu program fix, asa ca imi coordonez altfel activitatile in timpul zilei.

Adriana asa pateam si noi cand ii luam analiza de urina, ba facea pe langa pungutza, ba stateam 2 ore pana scotea un pic de pisu. E greu cu astia mici.

Fetelor, eu pun in supa de legume si o masura de laptic praf si iese yammi, ca un piure de-al nostru. David il papa bine.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

xandrutza bine ai venit la noi. Povesteste-ne despre puiucul tau.

Aha, cafeaua era deja facuta. Bravo fetelor.

Mirabela eu sunt cam in aceeasi situatie cu serviciul, dar pe mine ma amana pana face bebe un an. Poate ar fi bine sa te gandesti la varianta unei bone care sa vina dupa ce pleaca mama ta. Oricum e bine ca majoritatea timpului David il va petrece cu cineva din familie. E asa greu cand trebuie sa alegi intre pui si serviciu, off.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

pai bebe narcisa s-a nascut pe 21.09.2006, prin cezariana, a avut 3190 g si 51 cm la nastere; e o mancacioasa si jumatate, o alaptez dar ii dau si lapte praf in completare; ii mai dau si suc de mar si morcov si faina de orez; ma pregatesc de supica... e tare energica...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Neata si de la noi!

Eu nu beau , asa ca cine doreste servesc o cana de lapte cu cacao

xandrutza bine ai venit. Spune unde ai nascut, cum, scor apgar...asa cum e pe prima pag, ca sa te trecem si pe tine acolo

Deschide cineva capitol nou? Sau deschid eu?

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

xandrutza am scris amandoua in acelasi timp. Scuze.

_

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Vad ca nu vrea nimeni. Ok ma bag eu sa deschid dar sa stiti ca dureaza putin

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

bine ai venit printre noi xandrutza
sati traiasca bebelinele s sa te bucuri de ele

de la darius s de la mine multe

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

am nascut la maternitatea suceava, cu dr. dragoi, scor apgar 9...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi

Mergi la inceput