Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Simoky - mai da ce baiat educat ai! auzi sa doarma tot drumul , si sa mai si fie cuminte la bunici, unde cred ca a fost purtat din brate in brate
Eu mi-am depus dosarele si amandoua o sa-mi vina pe card. Poate o fi niste incompetente alea de la primaria voastra.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Eu am fost la primaria sector 5..si mie mi s-a parut ciudat sa nu poata sa-mi puna si alocatia pe card…oricum sunt niste…numai in Romania e posibil asa ceva...te plimba de colo-colo!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DiaB

Simoky, pupam baiat cuminte. A trecut proba de foc si de-acum are liber la plimbari.
De asta mi-e asa sila si mie sa merg la primarie... da tre' sa-mi fac curaj candva...

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

Diana sa stii ca ii place in masina..azi dimineata am fost cu Radu cu masina si l-am luat si pe el si nu mi-a mai plans la stopuri…cred ca incepe sa se obisnuiasca!!!
Cumpara-I fetei scaunel si la plimbare cu voi!!!

]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DiaB

Simoky, pupam baiat cuminte. A trecut proba de foc si de-acum are liber la plimbari.
De asta mi-e asa sila si mie sa merg la primarie... da tre' sa-mi fac curaj candva...

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

Diana sa stii ca ii place in masina..azi dimineata am fost cu Radu cu masina si l-am luat si pe el si nu mi-a mai plans la stopuri…cred ca incepe sa se obisnuiasca!!!
Cumpara-I fetei scaunel si la plimbare cu voi!!!

]

Mergi la inceput

Ma scuzati pentru cele 2 mesaje...merge net-ul cam prost!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
aaa, ziceti-mi si voi care faceti, din ce legume faceti pireul? le dati si supica? si cam ce cantitate puneti?
multumesc anticipat pentru raspunsuri

Ramo, eu pun morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, cartof. Pun cate o bucata mica de fiecare si fac pe 2 zile, il tin in frigider intr-un borcanel. Adelina nu manaca mult, cred ca sub 100 g, dar sper sa se mai obisnuiasca cu gustul. Supa nu ii dau ca pun in pireu sa fie mai subtire, e ca o supa-crema.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am reusit sa citesc,a-ti fost harnicute.
Eu m-am recuperat dupa o noapte nasoala cu varsaturi si diaree.
Bebe Matteo copil cuminte,dormit in patutul lui ziua.

Vazui copii scumpi in poze.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Itzy cum se simte pitica?Ai gasit Nutrinatal?Ti-ai mai revenit?
Adriana ai ceva raspunsuri la analize,cumai merge cu antibioticul?
Maine astept si io rezultatul,sper sa fie totul ok?

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by usorlili

Scumpik, am intrat pe site mai devreme si nu inteleg de ce Luca are doar 130 de voturi si-i pe locul 14. Ce naiba se intampla??? Sau m-am prostit eu?

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Nu ti se pare, asa este. Mi s-au anulat cam 100 de voturi
Cica nu s-a votat corect
Am facut reclamatie da nu mi-au raspuns.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Cristina cand termini de tradus sa-mi trimiti si mie

ramomar

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

quote:
Originally posted by usorlili

Scumpik, am intrat pe site mai devreme si nu inteleg de ce Luca are doar 130 de voturi si-i pe locul 14. Ce naiba se intampla??? Sau m-am prostit eu?

Nu ti se pare, asa este. Mi s-au anulat cam 100 de voturi
Cica nu s-a votat corect
Am facut reclamatie da nu mi-au raspuns.

Am citit si eu acum pe site. Nu inteleg nimic. Cica au votat de pe acelasi IP mai multe persoane. Restrictia nu este la IP? Adica sa nu poti vota de mai multe ori de pe un IP??? Sau daca voteaza si sotul meu astazi de pe calculatorlul meu, pe el il lasa, ca este alta persoana. Stiu ei de pe site ca este alta persoana... Sau cum naiba???
Am citit si comentariile. Cum naiba se putea frauda? Ca odata votat, nu te mai lasa sa votezi 24 de ore.
Oricum, tine-ne la curent.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput