Bucurii de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 26
ramomar spune:
CristinaGoji, ok, daca tu zici, asteptam sagetile lui cupidon
de la baietii smecheri si frumosi![]()
uite cate o
pentru toate fetele care ne-au mai laudat si cate un 
scumpik, votat si eu Luca!
fetelor in timp ce-l cautam pe Luca, am gasit-o si pe Reby a lui lakioana, asa ca i-am tras si ei un vot ca e frumoasa rau!
Alina, cam la fel stam si noi cu diversificarea. Pireul de legume nu il prea inghite, iar cel de fructe il cam ameteste, noroc cu cerealele, la acelea nu comenteaza.
aaa, ziceti-mi si voi care faceti, din ce legume faceti pireul? le dati si supica? si cam ce cantitate puneti?
multumesc anticipat pentru raspunsuri![]()

usorlili, ti-am admirat(din nou, ca o fac destul de des)feciorul
. Imi plac tare mult ochii lui.
baitul dulce!
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
usorlili spune:
Ramomar creste inima in mine cand aud ce baiat frumusel am. Seamana cu tasu'. Pupa-i mama pe ei, amandoi.
Fetelor, am vazut ieri un bebe de 3 zile. Nu-mi venea sa cred cat de mic era. Si era cu 10 cm mai mare decat a fost Tudor si cu 800 de g mai dolofan. Doamne ce-a trecut timpul. Sa stiti ca mi-e dor de el. Mi-era asa o mila cand se trezea noaptea si se punea pe plans de foame. Ma rugam la Dumnezeu sa pot sa am grija de puiul meu.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by usorlili
Ramomar creste inima in mine cand aud ce baiat frumusel am. Seamana cu tasu'. Pupa-i mama pe ei, amandoi.
Ei, daca-ti creste inima, atunci iti mai spun si eu - Usorlili ce ficior fain ai

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
DiaB spune:
Vazut o Cosminuta vesela si scumpa foc! Sa-ti traiasca, Monique!
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
usorlili spune:
quote:
Originally posted by CristinaGojiquote:
Ei, daca-ti creste inima, atunci iti mai spun si eu - Usorlili ce ficior fain ai! Iar acum fara gluma - fromos ficior mai are mama
Pozewww.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

... ca am cam ramas fara cuvinte 
TUDOR (29.09.2006)

usorlili spune:
DiaB, Maia, si pentru voi un pupic maaaaare pentru urari
.
Mai fetelor azi m-ati coplesit cu vorbele frumoase. 
TUDOR (29.09.2006)
DiaB spune:
quote:
DiaB, Maia, si pentru voi un pupic maaaaare pentru urari.
Mai fetelor azi m-ati coplesit cu vorbele frumoase.

Diana, mami de Maia
Poze Maia
simoky spune:
Buna seara la toata lumea!!
Acum imi gasesc si eu ceva timp sa scriu…de joi am fost plecati la Constanta. A fost foarte bine si m-am simtit minunat. David s-a comportat exemplar, mai putin perioada dinainte de baita cand a fost foarte agitat(asta se intampla si acasa…). Pe drum a dormit tot timpul(si la dus si la intors)si s-a trezit exact cu 10 minute inainte de a ajunge la destinatie. A fost tare cuminte cu toate ca mai toata lumea a tras de el….Iar bunicii sunt tare incantati de el!!!
Azi dimineata am fost si eu sa-mi depun dosarul pentru indemnizatie si alocatie…eu mi-am facut card la BCR ca sa-mi puna banii pe card(sa nu ma mai complic cu posta!) Bineinteles ca pentru cele doua tb dosare diferite, ca sa nu mai zic ca trebuia mers la 2 birouri diferite…Cei cu indeminizatia au zis ca-mi vor vira banii pe card, la alocatii insa nu merge asa…tb intai sa astept sa-mi vina acasa prima alocatie dupa care sa ma duc la directia de munca si acolo sa zic ca vreau pe card!!! Imi vine sa ma 

Cata bataie de cap…eu nu inteleg deloc sistemul asta de rahat din Romania
!!!Atata alergatura ca sa primesc niste bani pe un card…
In rest suntem bine, David e un dulce pe zi ce trece. Saptamana asta insa sunt singurica acasa(adica fara mama!!!) iar sotul vine tarziu acasa asa ca nu stiu cat timp de calculator voi avea…nu aveam eu inainte dar acum!!!
Eu nu stiu cum reusiti voi, spuneti-mi si mie secretul: cum faceti de aveti timp la calculator atat?!!!!![]()
Acum fug sa citesc din urma! V-am pupat!
CristinaGoji spune:
Simoky - mai da ce baiat educat ai! auzi sa doarma tot drumul
, si sa mai si fie cuminte la bunici, unde cred ca a fost purtat din brate in brate![]()
Eu mi-am depus dosarele si amandoua o sa-mi vina pe card. Poate o fi niste incompetente alea de la primaria voastra.
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
DiaB spune:
Simoky, pupam baiat cuminte. A trecut proba de foc
si de-acum are liber la plimbari.
De asta mi-e asa sila si mie sa merg la primarie... da tre' sa-mi fac curaj candva...
Diana, mami de Maia
Poze Maia