Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna fetelor
scuze pentru intarziere
noi chefuiram pana acum
de-abia reusi sa dau musafirii afara

La multi ani Karina, David, Anamaria, Maria Isabela
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si norocosi.
Am facut si noi 3 luni si 5.6 kg.

Unde ascunsesi, domn'e, sampania? Aaaa, deja o terminai?
De-aia nu mai vrea Iulia sa pape laptic?

bambo, Antonia e o scumpica, iar rochitza este suuuupeeeer
dianocica, David a crescut si e un frumusel. Sper sa-l lasi sa faca astazi un dans cu Iulia
laura, si noi avem probleme cu ochisorul drept de cand am ajuns cu Iulia acasa. Se aduna o secretie alb-galbuie. Am dat cu nettacin vreo 10 zile, a mai trecut dar nu de tot. A racit fata de sarbatori si si-a dat drumul iar la secretie. Doctorul ne-a zis sa dam cu tobrex 7 zile. Acum, e drept ca nu mai are secretie, insa curge mereu (lacrimi). Ne-a spus doctorul ca are canalul lacrimal infundat si ca, in cele mai multe cazuri, pana la 1 an se desfunda singur. Daca nu, se desfunda (un fel de operatie) - o chestie care, daca decurge normal nu este deloc periculoasa. Este un topic pe forum despre probleme de ochi, dar nu reusesc sa-l gasesc. Il mai caut si te anunt. Concluzia este sa mergi la un medic adevarat.
Daca e conjunctivita nu doare, doar ca este ochiul mai sensibil
fatima, slideshow-ul este super. Eva e o scumpa
miro, nu te lasa, doar avem un chef de facut, nu?

Noi am prins-o ieri pe Iulia ca se uita la manutza ei si ne-am bucurat tare mult. Dar se uita chiorash la ea si Mircea (tati) i-a dat manutza la o parte ca nu ii placea sa o vada cum se uita stramb.
In rest, ne tot chinuim cu colicile. Din cauza asta nu prea vru sa manance. Acum doarme rupta de 2 ore si o astept sa se trezeasca cu tzatza in pozitie de start.
Tati pleca sa developeze filmul cu luna a 3-a. Maine sper sa reusesc sa vi le arat.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi
Iulia - 3 noiembrie 2006 - http://picasaweb.google.com/angighita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mayaione

Dianocica si al tau vad ca scoate limbuta...a mea a invatat-o tati si primul lucru pe care il face la trezire scoate limba la mine. Nu stiu cum o s-o dezvat ca e gestul ei preferat.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Daca reusesti sa o convingi pe fie-mea sa bage limbutza in gura, sigur reusesti sa o convingi si pe a ta.
A mea face gestul asta din burtica. A prins-o tanti doctorita la ecograf cu limba pe-afara.
Si cica asta este unul din semnele de sindrom down. Ca cei cu SD au cavitatea bucala mai mica si stau cu limbutza pe-afara.
Si cum Iulia are ochii un pic oblici (seamana cu mine) - un alt semn de SD, ne-au pus doctorii sa facem analize. Le-am tot spus eu ca seamana cu mine, ca le aduc poze sa se convinga, dar degeaba.
Si a trebuit sa fac analiza de cariotip. Pana acum nu stiam absolut nimic despre asa ceva. Este o analiza prin care se determina nr. de cromozomi dintr-o celula. Numarul normal este 46, un numar diferit de 46 (mai mic sau mai mare) indica un sindrom, o maladie.
Si asa a trebuit sa chinuim noi copilul si sa ii ia sange din manutza.
Rezultatul a iesit bun (46) si toti doctorii sunt multumiti.
Dar fie-mea tot cu limba pe-afara sta. Din cand in cand o mai baga si inauntru

Angi

Mergi la inceput

Se prinse fie-mea ca doarme in toiul chefului si se trezi
Acu ii e foameeeeee!!!!

Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

La Bianca i s-a facut dupa ureche ca o pojghita,o crusta ceva ,la baie mai insist eu ,iar apoi o sterg bine sa nu ramana apa dar mi-e frica sa nu dau mai tare sa se rupa
sa o dau cu crema sau trece cu timpul?

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Vad ca petrecerea continua venim si noi cu poate va e foame

Noi am fost la plimbare mai devreme acum ninge asa frumos deja s-a asternut

Asiza-face cumva sala Denis? are niste muschi sunteti amandoi doi frumosi

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

laura, am gasit topicul despre ochisori.
este la "parintii intreaba, parintii raspund!" si se numeste "Ochisorii si problemele lor"
link aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70620

Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

deci... am sunat-o din nou pe doctorita... ne-a dat tobradex, o pic in fiecare ochi o data la 6 ore. a spus ca in 2 zile trebuie sa ii treaca. va tin la curent. multumesc angi pt sfat se pare ca luam acelasi lucru.
a! stiti ca ma plangeam ca nu face kk? acu' recupereaza... aproape dupa fiecare supt

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Karina Ioana, Anamaria, Iulia, Maria Isabela, David Alexandru

am venit si noi cu cadou. Mai continua petrecerea? Sau am ajuns la spartul targului?
Pupici la toti bebelusii si toate mamicile

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina

varsta Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica

a deju si eu la fel. si si. de aia si intrebam.inainte vreo 30,atunci cam 10,acum cam 5.tu? dar mai bine sa nu mai discutam ca ne fetele...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

asta este, viciul, ce sa-i faci :)) acum am ajuns ca un pachet sa-mi ajunga de luni pana vineri, cam asa.. deci tot ca tine.. mai, macar ne-am abtinut si noi cat am putut :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

la multi ani bebicilor care mai adauga cate-o lunisoara!! pupici multi si dulci si de la noi!!! sa crestem toti mari si frumosi!!!

avem si noi pozici noi, si in sfarsit a binevoit motanu' sa zambeasca la camera.... m-a topit toata :)
fatima, super pozica cu eva, m-am emotionat, super si melodia, si eva o scumpica foc! pupam frumoasa

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput