Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
Yagmur spune:
Dianocica
.... venim, ca sunt rupta de foame.. trebuie sa pap in vecini, dar mai am de asteptat pana dupa 16.00. Macar Luca e hranit!!! Cum stam cu cheful? A venit tot forumul???
Miro, o sa te descurci... o sa vezi tu..... eu te incurajez din Cluj... sa venim sa te ajutam? As veni daca nu ar fi distanta....
Curaj!! Pupici 

Laura, sa speram ca va fi mai bine pana luni.. dar poate ar trebui sa te duci la un oftamolog... zic si eu!! 
Am fugit sa-mi fac totusi un sandwich...
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
asiza spune:
Dianocica, vazut pozici...cele mai simpatice sunt cele in care doarme asa, beton, la mami sau la tati pe piept!!!
...dmic e un baiat super...
Chinico, ce mai face Bea? Cum sunteti? 

Melinda, Simo, Marcela...haideti la raport! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
dianocica spune:

(ala din mijloc e luca...
)
pai bine mai fetelor, am venit de la plimbarica si credeam ca gasesc dezastru...pahare sparte, 

si cand colo ... 

. alo! trezirea!
sau mai bine ca voi... fac si eu stanga-mprejur si ma duc l aun nani mic ca, teoretic, si sarbatoritul ar cam trebui sa mai doarma vreo 2 ore...
asiza nici o suparare.. crezi ca nu stiu ca ai dreptate...? 
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
luly spune:
Hop si noi 

sa intretinem cheful
,
doar facem 2 luni azi. Multumim celor ce ne-au felicitat.
Dam de baut la toata lumea
.
Si celorlalti sarbatoriti: Karina, David, Anamaria si Iulia .
Fetelor eu sunt aeriana rau de tot si am pierdut orice notiune a timpului. Citeam ieri si vedeam ca Dianocica anunta chef mare, dar pur si simplu nu realizam ca si noi suntem sarbatoriti
.
Laura asa am patit si eu la Di. Era destul de urat ochisorul. Mie pediatra mi-a recomandat sa-i pun laptic de la san si a avut efect. Vezi insa ca trebuie pur si simplu sa-i pui un pic de latic pe ochisor si sa-l lasi un pic sa actioneze, nu e suficient doar sa stergi ochisorul cum faci tu pt ca nu apuca sa-si faca efectul.
si insanatosire grabnica.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
Yagmur spune:
Dianocica, macar de Luca ar avea asa par in cap....dar e cam chel saracu.. doar la spate are un ciuf de par lung (deh... daca ta-su avea parul lung)...
Luly... eu vin la toate chefurile.... candva eram un party animal 

Luca doarme iar eu ma uit, pe fereastra, intr-o dispozitie romantica...
Diseara mergem la masa la viitori nasi... deci Luca va avea parte de o plimbare scurta printre fulgi de nea.. (sper sa mai ninga si atunci)...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
dianocica spune:

yagmur nu ma mai uitasem de mult timp la poze cu luca. doamne ce frumusel s a facut... e o scumpicenie... uite, multi
pt el...
alex doarme, mama ne face gogosi si mie nu mi vine sa dorm...ca dmic e in carucior (noi asa dormim de pranz) si nu pot sa il vad decat daca ma ridic din pat..
si nu pot sa aud foiala si sa nu ma uit... daca vrea baiatu' sa ragaie?
bambo cum adica ce punem la baitza?
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
dia_bi spune:
i-am dat sa pape,si am lasat-o cu tati,profit cat pot ca sapt asta tot singure am fost ,el venea tot tarziu pe la 10-11 cand Bianca dormea
asa ca acum am luat si eu o pauza
Miro sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa
sapt viitoare ma duc la ginecolog ca am o scurgere care nu se mai termina si sa vad daca e totul in regula
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
Laura13 spune:
dianocica vazut poze dmic!!! scumpel foc!!! si suge degetelul!!!!!! sa va traiasca si sa va bucurati de el!!
luly am inteles!! sarut mana de sfat si de urare! voi incerca cand se trezeste! ochiul nu arata tocmai bine, tot are acea secretie problema e ca s-a umflat foarte tare, abia il mai tine deschis. o mai sun pe doctorita un pic mai tarziu!
yagmur in loc sa te uiti pe geam cand doarme Luca pune mana si dormi!!! ai nevoie de odihna!
Bambo eu stiu asa: un fulg (ca sa fie usoara), un picut de miere (sa fie dulce), un banut de argint (sa fie bogata), petale de trandafir. si cam atat, daca mai imi aduc aminte scriu
fetelor multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!
dianocica nu prea am chef de petrecere, dar o bere si o tigara nu refuz!![]()
miro asa te vreau, opreste-te din plans!! ai sa vezi ca va fi totul super ok!
pupicei la mamici si bebeici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Laura13 spune:
asiza am vizionat! frumusel fos Denis, si lunguttttt!! si isi tine capul pe burtica!! super! pupicei si sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel