Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
fatima spune:
dianocica, 

yagmur, e usor de facut pe site-ul ala...mie mi-ar fi placut sa-l si pot lua de acolo, sa mi-l pun pe screensaver, dar nu cred ca merge..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
bamboletta spune:
Fatima-super
f.fain 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Dia1609 spune:
dianocica, am uitat sa zic: mi-a mai placut muuult poza cu pumnul in gura... asa face si oana... si dupa ce l-a molfait indeajuns il impinge afara cu ajutorul pumnului nr.2 care vrea si el o tura de molfaiala [:))]
am vazut ca si la voi stau jucariile captive intre gratiile patului ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
mayaione spune:
La Multi Ani bebeilor sarbatoriti azi! Facem trei luni si e si Sf. Proorocita Ana, asa ca o sarbatorim de doua ori.
Dianocica si al tau vad ca scoate limbuta...a mea a invatat-o tati si primul lucru pe care il face la trezire scoate limba la mine. Nu stiu cum o s-o dezvat ca e gestul ei preferat.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
bamboletta spune:
Va aratam si noi pozele noaste
aranjate mai frumos ![]()
fulgulet de noiembrie
bule
disco
cadoul nostru de craciun
inimioara lui mama
Bamboletta
de
poze
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Laura13 spune:
salutari!
deci... pediatra a spus sa stergem cu ser fiziologic si daca nu trece pana luni sa mergem la cabinet sa ii puna antibiotic.
dia1609 l-am sters cu ser... dupa 5 min totul e exact la fel. l-am sters si cu laptic... dureaza ca 1 ora sa se faca la fel. am sa il sterg cand cu ser, cand cu laptic. sper sa fie bine!
? daca e conjunctivita nu doare?? ca habar n-am!!
asiza nu le certa pe fete pt fumat. si eu am fumat cat am fost gravida, ultima tigara am tras-o cu 2 ore inainte sa nasc
. acum nu mai fumez, mai imi vine dar ma abtin! nu am de gand sa renunt la alaptat pt o tigara!! intr-adevar nu ar strica sa va lasti, dar daca nu puteti.......
ma duc sa pap ceva si apoi sa iesim afara. nu e nici o problema, nu?? nu bate vantul si e placut!
pupici!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
bamboletta spune:
Fetele care a-ti facut baita ce a-ti pus in apa?
maine facem si noi baita si am vrea sa stim 
Uleiul care l-am dus la biserica nu trebuia sa mi-l dea inapoi?sa o ung dupa baita?parca asa stiam sau ma lasa memoria ![]()
am luat baby calm si antonia nu vrea sa-l bea l-am amesticat si cu baby drink si tot nu vrea
dar daca ii dau baby drink simplu vrea
daca asa am invatat-o ![]()
Bamboletta
de
poze
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
botez Antonia
Dia1609 spune:
am revenit si eu ca m-am oprit cu urarile la dmic
si n-am apucat sa le urez sarbatoritilor:
Karina
Anamaria
Iulia
Maria
sa cresteti mari si voinici si frumosi si sanatosi!
bambo, superba Antonia in rochita alba ... mai, ce mila mi-a fost de ea cand am vazut cum a scufundat-o!
fug, ca am un copil tare scartait azi 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Mirona spune:
salutare fetelor,
A APARUT SI MORCOVITA!!!
la 11.30 a plecat Dani - am tras o tura de plans de se uita fii-mea la mine si nu intelegea ce am. Dadea sa rada ... ca si altadata ma mai prosteam in fata ei -de genul ca ma faceam ca plang - si ea radea la mine.
De data asta nu intelegea eu de ce nu rad cu ea. 
M-am calmat cand intr-adevar a inceput si ea sa planga - cred ca i-am transmis starea mea.
Deocamdata sunt ok. Nervi n-am avut sa ies azi cu fata - plouase de dimineata si e ud inca pe afara - asa ca am imbracat-o si am dus-o in dormitor (camera nefolosita in prezent) am deschis larg geamurile si o las acolo sa doarma.
Se scartaie din 5 in 5 minute - de ... nu se misca patu cu ea precum ar fi facut-o caruciorul. 

AVEM SI NOI 3 LUNI !!!!
PARTY!~!!! 

unde mancarea? ca mi-e o foame ... sper sa reusesc sa pap ceva pna nu se trezeste.
La multi ani!
pentru David, Anamaria, Iulia si Maria Isabela.
MULTUMIMTUTUROR CELOR CE NE-AU URAT DE BINE PT ZIUA DE AZI. 
Laura13 sanatate micutului.
si nu te mai stresa - o sa treaca.
am fugit
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
dianocica spune:

am meu dmic doarme de rupe. s a trezit, a mancat, a adormit la tzitzi... greu e sa ragai un copil rupt... tre sa plecam si la plimbarica...va lasam pe voi sa intretineti petrecerea. un
special pt oana... ![]()
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire