Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dianocica - dap, alaptez... stiu, rusinica, dar asta e, n-am ce face... sa mai zic ca am fumat si toata sarcina???...nu mai zic...
pitikot - nu esti singura care da sau a dat calciu la bb. eric e deja la a doua tura, si stiu sigur ca mai sunt fete care dau. bineinteles, toate dam la recomandarea pediatrului sau medicului de familie, nu cred ca a dat cineva dupa ureche ::) sper sa am nitel timp azi sau maine sa caut info despre asta cu calciu si postez ce gasesc. pup :)
mirona - mii de multumiri!!! m-am mai linistit si eu, eric e cu baby drink in bot in fiecare zi de cand am venit din maternitate :) sper sa fie aceeasi cauza, o sa intreb si eu pediatra, trebuie neaparat sa o chem intr-o vizita, ca am vazut ca la cabinet tare pe fuga s-a mai miscat, si nu mi-a placut deloc... n-am inteles mai nimic din tot ce mi-a zis.. ea vorbea ca moara, eu n-auzeam nimic ca ma chinuiam sa imbrac copilu' care normal ca urla, mihai era cu pixu' si carnetelu' da' nici el n-a mai inteles dup'-aia ce-a scris acolo... eh, de-ale lu' tataie,ca-n reclama :)
va pup fetelor, atat am reusit sa citesc, ma duc sa ma "ocupez" de motan, si apoi sa-l scot la malu' marii, ca in sfarsit e o zi cu soare.. sper sa mai fie si cand ajungem noi in mamaia.
o zi frumoasa tuturor si ne "vedem" mai pe seara!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

azxi dimineata s-a trezit cu ochiu stang acoperit de o secretie galbuie!!! l-am sters si curge in continuare din ochisor!!! ce sa fac? ati mai patit careva asa ceva?? sa sun la doctor? trece de la sine? ochiu e un pic umflat, un pic rosu si e mai inchis decat cel drept!! astept sfaturi! va rog@!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

se numeste conjunctivita.... inainte de orice i-ai o proba de secretie din ochi si du-o la un laborator sa-ti faca o antibiograma ca sa stii la ce antibiotic raspunde ... si antibiograma du-te la medic

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a deju si eu la fel. si si. de aia si intrebam.inainte vreo 30,atunci cam 10,acum cam 5.tu? dar mai bine sa nu mai discutam ca ne fetele...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

laura, nu musetel, nu lapte in ochi... sunt babisme si mai rau intretin infectia! neaparat proba de secretie din oki inainte de a pune orice picatura (incl. tobrex, ca nu toate trec cu acelasi antibiotic - ce i-a facut bine cuiva s-ar putea sa nu mearga la voi), ca dupa aia s-ar putea sa nu ii treaca si nu mai stii la ce antibiotic raspunde conjunctivita ... iti spune stan patitul!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

laura, si noi am avut problemuta cu ochisorul..am scapat usor, doar cu o picatura de ser de 2-3 ori pe zi si sters cu apa fiarta si racita..

incerc ceva dragut..sa vad daca merge..slideshow

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Fatima, e super!!!!! Vrem si noi.... Eva o scumpete de fetitza....

Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

petrecerea continua. bine ati venit, lasati cadourile la intrare...

fatima merge si eva e o scumpa. imi place la nebunie costumasul cu magarus...mai ce usor trebuie sa fie la voi spalatul pe gat... ... la noi e cea mai nasoala parte ca e asa scurt...nici nu pot sa l sterg bine

dia

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

dmic de dianocica!!! sa cresti mare si frumos si sanatos si cuminte ... si sa-i aduci numai bucurii lui mami si lui tati!!!
multi de la Oana pt prietenul ei
am vazut amandoua pozele noi ... ne-au placut mai ales cele in care dmic e marinel ... Oana s-a uitat fascinata la dungulitze .... ne bucuram ca dmic si-a gasit patul preferat si doarme in sfarsit confortabil undeva
pai eu zic ca ne vedem la chef, la ce ora e? oana intreaba dc aveti si tort [:))]

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Karina, David, Anamaria, Iulia, Maria Isabela

Dianocica- venim si noi la petrecere Antonia face un dans pt Dmic
am vazut pozele cu Dmic e un scump si un grasunel

Laura-sa nu-i dai cu ceai de musetel ca se extinde si mai tare,asa a avut si Antonia acum o stergeam la ochi acum facea la loc am fost si i-am luat o proba de secretie de la ochi dar i-a iesit negativ noi am pus picaturi Netacin ,vb cu pediatra ca medicii astia de familie habar nu au

Dandusa- si mie mi-a fost o mila de ea cand a bagat-o asa cu totul in apa a inghitit apa si nici macar nu a tinut-o de nas bine ca s-a terminat totul cu bine

Mirona-am vazut poze cu terorista ta frumoasa o scumpa

Avdanaarhire-ce mai faceti?printesa ce face? nu vrei sa ne arati poze cu ea?

Porumbita-
Ramsan-

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura13, eu te sfatuiesc sa mergi la o clinica de oftalmologie (de preferinta privata), sa-l vada...pentru ca pot fi mai multe cauze si abia apoi poti trata corect.
Dianocica, party zici???? tuturor sarbatoritilor de azi!!!!!! Pupici virtuali la toti...

Si acum...GALERIE pentru Miro...care a ramas singurica cu Kara: Hai, mami, stiu ca te descurci!!!!

Ingeras, daca tot iti place asa mult sa calci...primesti si de la Cluj periodic cate un vagon la calcat? ...
Dianoicica...a deju...da...eu sunt prima care va iau la ...cum fumati si alaptati??? Si eu sunt fumatoare inraita (m-am lasat cand am ramas gravida) si mi-e mereu pofta sa trag o tzigara, dar daca ati fumat in sarcina...acuma, ca alaptati, e si mai periculos pentru bb...daca nu vreti sa va lasati eu zic sa incepeti sa dati formula, ca laptele matern numai bun nu mai e...fara suparare, da?

pup toate fetele...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput