Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
Ref calcat, eu ii calc toate lucrusoarele lui bb, dar asta pt ca imi place la nebunie sa calc...ma relaxeaza cel mai tare. Si camasi barbatesti si costume si lucrusoare de bb. Acum sa nu va imaginati ca fac exces si calc chiloti, ciorapi prosoape si lenjerii de pat...nici chiar asa:) doar ce necesita calcat, dar o fac cu mare placere. Hainutele de bb am inteles ca e bine sa fie calcate pana pe la 6 luni, ca mai omori microbii..
Laura, sa nu treci pe formula, ai rabdare...i s-a intamplat si sorei mele cu bb, dar a ei nu mai vroia deloc, a mancat doua zile mai mult nu...si pediatra i-a zis sa aiba rabdare inca cateva zile, sa o puna la san des si si-a revenit.
Veronici, offf, stii ce rau imi pare pt ce ai patit! nu am cuvinte...
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
dia_bi spune:
nu-i pune ceai de musetel ca nu e bun
incearca cu lapte,si mie imi era frica,la bianca i se usca si i se lipeau ochisorii si imi era asa de mila de ea
incearca cu lapte apoi sa o stergi cu o compresa sterila
o sa ma uit pe picaturile mele daca e indicat si la bb
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
Laura13 spune:
offf, doarme si geme in somn. de obicei as fi pus-o pe seama colicilor, dar acum....
dia_bi am muls niste lapte pe o compresa sterila si l-am sters asa in somn. nu-i pun ceai de musetel. am fiert si niste apa, o las la racit, asa spunea Raluca. va tin la curent. multumesc din suflet ca mi-ati raspuns si sunteti alaturi de mine. va iubesc tare mult!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
dianocica spune:
petrecerea e deschisa!!!
pt toata lumea!!! facem 2 luni!!!
sarbatoritilor
bebinuta pt poze mergi la yahoo, photos, mailul tau sau cel comun, upload photos. si dupa sa nu uiti sa le pui pe public, de la album, permissions. la celelalte am vazut ca ti a raspuns miro. trimit pm cu parola
anateo trimis pm
laura lasa-l sa suga cat vrea, cand vrea, de preferinta nu cicluri mai scurte de 1,5h. si o sa ti se regleze productia de laptic pt nevoile lui.
de incurajare
noi suntem super dulci azi. am inceput cu un kk la tzitzi...ne am oprit pt schimbat(maraie cand e vorba de kk). dupa ce am sters tot frumusel si am sch scutecul...inca unul...sters iar, lasat cateva minute...cand am inchis scutecul...inca unu...sters iar, cedat, hai la tzitzi ca gata. oprit iar de la tzitzi ca ne maraiam, schimbat kk nou si...un pisu pe tot body-ul(nu eram atenta...)...udat pana in gat...sters, spalat, schimbat...si nu stiu cum am pus pampersu' ca s a udat un pic pe salopeta...a scapat... am zis gata, las' ca se usuca ca nu mai pot.! a si uitat de masa saracutzu....acum iar doarme cazut pe taica-su...
sper sa ne mearga netu azi ca ieri tot cadea.
pt toata lumea si nu uitati de party 

. de cadouri se ocupa dandusa.
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
dianocica spune:
laura noi am avut ceva in genul asta cand am venit din spital. un medic ne a zis ca e o conjunctivita luata din spital, unul ca e canalul lacrimar infundat. amandoi ne au zis sa dam cu kanamicina. dadeam cam o data pe zi. dar era la fel pana intr o zi cand i a curs ochisorul ff rau si dupa...gata. nu cred sa fie totusi acelasi lucru...la noi nu era rosu... dar suna dr, si ce daca e sambata dimineata...
tinem pumnii sa nu fie numic grav si sa veniti mai pe seara si voi la party
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
dianocica spune:
bambo vazut poze. e o dulcica...iar in costumasul alb de printesa... 
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
Laura13 spune:

Karina, David, Anamaria, Iulia, Maria Isabela!!
sa cresteti mari si sanatosi!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
dianocica spune:
kara anamaria iulia maria haideti la
fetelor !!! lasati somnicul si vizitele si poftiti la dans. pana nu se trezeste d... ca dupa aia v am pupat... ne chinuim sa punem poze noi..sa vedeti cum se petrece... cand termin va anunt
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
Yagmur spune:
Karina Ioana, Anamaria, Iulia, Maria, David 
Dianocica, sintem alaturi de voi la chef... ce as fi venit daca eram pe aproape.... Pupici tie si lui Davidutz! 
Laura, sper sa te aud cu vesti bune mai tarziu. Multa sanatate celui mic...
Ingeras, ce bine ca iti place sa calci. Mie nu-mi place deloc; vara chiar mi se face si rau... deci, am renuntat la acest sport...
Si al meu se screme de zor; mi-e tare mila de el... e clar ca e constipatia... as fi iesit cu el la plimbare (si sa ajuns si la farmacie), dar s-a pus sa ninga ca in povesti.... nu stiu ce sa fac, sa-l scot chiar daca e umezeala cand el are si mucisori si mai si stranuta din cand in cand...
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
dianocica spune:
yagmur multumim... singura data cand n am iesit a fost de lene
. nu stiu daca ii face mai mult rau decat bine in situatia voastra dar zic sa l scoti... 
am pus si noi cateva pozici noi. ultimele doua sunt de azi, de la petrecere
. virtuala bineinteles, o sa vedeti ce face el...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06