Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
pitikot spune:
DANDUSA, n-am gasit inca pediatrul care sa-mi inspire incredere..Primii doi nu ne-au zis nimic despre calciu,al treilea ne-a dat sa luam..
Donia spune:
Azi toata ziua am fost plecata si pe fuga. Noroc ca puiul meu a fost cumintel, dragutul. Cristi si-a descoperit ieri pumnul iar azi a exersat toata ziua la supt pumnul din dotarea proprie. E atat de dragut, munceste cu seriozitate si scoate niste zgomote... manca-l-ar mama!
Multumesc mult pentru raspunsuri si idei. O sa incerc si eu sa il mai amagesc noaptea cu suzeta, poate mai amanam o ora masa pentru ca sa fie flamand cu adevarat si sa suga mai convingator.
Ruxandra, Cristi nu e amator de stat pe burta. Are momente in care teolereaza activitatea asta si momente in care e nervos si maraie si icneste... se vede ca e tare nemultumit. Dar am citit ca e bine totusi sa continui, de fapt nici sora-sa n-a iubit exercitiul pe burta. O fi genetic
Asa ca e bine ca lui Grigore ii place, de fapt tu trebuie sa duci munca de lamurire in sens invers...
Mirona, eu am intrat pe linkul pe care l-am pus si am putut sa vad filmuletul.
A avut si Cristi o geana in ochi dar a iesit singura. La ochi de bebe nu m-as baga cu nimic. Daca m-ar apuca disperarea poate as pune o picatura de apa fiarta si racita. Mai multe oricum n-as apuca, Cristi protesteaza puternic daca ma apropiu de ochi, frunte, sprancene.
Dia, n-am cantar sa fac proba suptului. Si la mine tasneste laptele din sanul drept, dar mai ramane destul si dupa aceea, as tinde sa cred ca nici la tine nu se termina. Uneori eu imi simt sanul moale dar daca storc putin mamelonul vine lapte in continuare, deci cred ca e adevarat ce scrie in carti ca laptele este produs pe masura ce copilul suge.
fatima, citisem pe undeva ca la sugari exista nu stiu ce reflex care face ca bebele sa aiba scaun in timp ce mananca, si tocmai de aceea e perfect normal sa existe scaun la fiecare supt. Nu mai stiu exact insa pana la ce varsta e valabila chestia asta. Poate asta e si la voi, cel putin ar fi bine sa fie asta explicatia.
Laura, eu nu am calcat niciodata rufele copiilor si aici nu se recomanda, dar n-am facut-o nici la primul copil in Romania. Chestia asta cu calcatul era importanta pe vremuri cand in mod expres se calcau scutecele de finet, neexistand cele de unica folosinta. Si atunci se fierbeau, se calcau, tocmai ca sa distruga microbii care ar fi fost eliminati odata cu scaunul. Dar acum eu zic ca nu mai e necesar calcatul.
Alexandra, Marius o sa fie bine, ai incredere si nu fii suparata.
Neaparat sa faca si o analiza sa depisteze daca nu cumva are Helicobacter pylori, o bacterie care e vinovata de aparitia ulcerului in majoritatea cazurilor.
dianocica, esti mama eroina la cat timp papa David! 40-60 minute. Cum rezisti atat?
angi, ce bine ca Iulia doarme pana si 8 ore noaptea! Fericito! Of, de abia astept si eu minunea.
asiza, nu imi trec data nasterii pe listuta ca sunt paranoica
. Pe aici data nasterii e folosita ca mijloc de identificare si sunt multe cazuri de furt de identitate, asa ca evit sa imi las data nasterii la vedere.
Laura, total de acord cu asiza mai jos, si eu ziua alaptez la 2 ore, 2 ore si ceva, mai rar daca bebe doarme sau suntem la plimbare. Roxana sugea la 4 ore, n-aveam treaba...
quote:
Originally posted by asiza
Lauraaaaa, NUUUUU...inca nu lapte praf...e normal s-l hranesti la 2 ore, 2 ore si ceva...laptele matern se digera mai repede decat formula...du cutia aia de Humana la vreun vecin sa nu te mai tenteze...dai lapte praf daca nu respecta curba de crestere...ceea ce nu cred ca e cazul inca...si eu ii dau ziua la 2 ore, iar daca iesim afara atunci mai uita de foame si-l hranesc la 3-3.5 ore, iar noaptea cam la 4 ore...NU DA FORMULA, nu e cazul inca...
La miez de noapte urez si eu La Multi Ani sarbatoritilor de azi: Ana Nicole, Stephanie, Isabel, Stefania, Alin, Sofia si saryta!

Si La Multi Ani sarbatoritilor de maine: Kara, Anamaria, Iulia, Maria Isabela si David

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Laura13 spune:

azxi dimineata s-a trezit cu ochiu stang acoperit de o secretie galbuie!!! l-am sters si curge in continuare din ochisor!!! ce sa fac? ati mai patit careva asa ceva?? sa sun la doctor? trece de la sine? ochiu e un pic umflat, un pic rosu si e mai inchis decat cel drept!! astept sfaturi! va rog@!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
desiree spune:
laura, posibil ca ca tras curent de undeva! eu as zice s suni doctorul !
desiree si bebe Octavian 
pozici
Yagmur spune:
laura, si eu zic sa suni doctorul.. ochii sint atat de sensibili si daca e ceva, ai atata de tras.... multa sanatate lui daniel si sa ne tii la curent cu ce se intampla
pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
dia_bi spune:
Laura si eu am patit la fel cand am scos-o din spital si am sters-o cu comprese sterile cu ser fiziologic,dar a trecut in 2-3 zile,apoi am facut eu conjunctivita si imi era frica sa nu ea si ea
daca alaptezi am auzit ca e f. bun laptele matern,sa-i pui o picatura in ochisor
succes si sper sa-i treaca repede
Azi noapte s-a agitat f rau dar a dormit totusi toata noaptea,sper sa mai pot intra azi ca ieri nu m-a lasat deloc ,cum o culcam parca stia ca vreau sa plec de langa ea si se trezea
v-am pupat
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
Laura13 spune:
a adormit! l-am sters cu ser fiziologic si dupa 10 min era la loc scurgerea aia. offff! imi ine sa ma dau cu capul de pereti!! mai astept un pic (ca e sambata dim) si o sun pe pediatra.
ma duc in camera langa el ca simt nevoia sa stau acolo
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salut fetele!
bebe a fost un cuminte a lasat-o pe ami sa calce toate rufele!
dianocica, ingeras atat de mult suge efectiv??? sau atat sta la san?
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Laura, atat sta la san, cu variatii de +/- 5 min...dar cam tot atat si suge, ca nu o las sa adoarma la san, decat la al doilea, la sfarsit, dupa care o pun sa garaie. Eu o pun si intre sani sa garaie.
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
Laura13 spune:
pediatra mi-e spus sa il sterg cu ceai de musetel
eu stiam ca nu e bun pt ochi.
ori sunt proasta eu ori ea. lamuriti-ma!
dia_bi si eu stiam de lapte dar nu eram sigura si parca imi era cam frica, dar cand se trezeste ii pun o picatura.
mai astept o ora si o sun pe cealalta doctorita, ca afost de garda azi noapte
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
anateo2004 spune:
laura,nu ii pune ceai de musetel in ochi,nu se mai recomanda pt ca inmulteste microbii.si eu am patit cu teo asa si dr oftalmolog mi-a recomandat tobrex(pe care m-a pus sa-l diluez cu o fiola de ser fiziologic)si i-am pus cate doua picaturi in fiecare ochi(ca sa nu se contamineze si celalalt),pana seara secretia disparuse.dar am mai continuat cred ca 3-5zile.eu zic sa i lsuni pe celalat dr sigur iti va recomanda niste picaturi.