Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

imi timite si mie cineva parola pe PM
pupicuri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la multi ani saryta, sa fi fericita mami de 3 capritze frumoase.

dandusa..pai tu ce credeai,ca am sta pana acum pe uscat.de cum s-au incheiat cele 6 sapt si dupa control...am trecut la treaba..hehe ..super moda de la paris,mai ales modelul ochios

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

bambo,2 fete cucuiete si frmuoase...ce rochitza...super.sa fie intr-un ceas bun

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bamboletta, ...nu pot sa cred..Antonia e o adevarata printesa in rochita aceea...Felicitari!!!!
Miro, vazut pozici KArina...are un zambet ce te topeste intr-o secunda...

Fug si eu la culcare...Noapte buna...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BAMBO,
Ce printesa frumoasa ai...,sa va traiasca,sa creasca mare
Ce a bagat-o cu totul in cazan...,mi se facuse mila de ea ,saracuta...,bine ca n-am vazut nici o poza in care plinge...,ca mi s-ar fi rupt sufletul...,frumoasa foc cu rochita cea superba...aaa..,a reusit sa-i tai din par?Are o poza in care popa sta cu forfecuta si se uita ...,ca si cum nu ar avea de unde sa apuce...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DOLORES,
...mai,mai...,nebunaticilor...Bravo...,face bine la moral...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Nu avea de unde sa-i taie parul

Ma bucur ca v-au placut pozele

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

fetele ma duc la somnic!
trebuie sa va spun ca dupa ce am stat 45 min pe post de suzeta l-am incercat cu lapte praf. nu a vrut deloc. nu stiu ce sa zic, probabil trece printr-o faza in care vrea sa stea mai mult la san. il lasam.
miro. curaj mamicuto! o sa va descurcati voi doua foarte bine! ai sa vezi ca va fi o cuminte Kara, ca sa te ajute!! pupici si cand mai ai timp plange-te la noi!
Bambo vazut poze! ce frumos se uita la preot!!! ce cocheta e! si cum sta cu manuta!! sa fie intr-un ceas bun!
pupicei multi, o noapte usoara fara colici!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Abia am terminat de facut baita lui Mark....a mancat si a adormit si inainte de a merge si eu la nani am intrat sa va spun.."Noapte Buna"!
Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine....laura13,Dolores,Bambo,Yagmur,Mirona,luly,Dianocica,Dandusica,
Asiza,.....
Sper sa fie bine.....
Bambo...am vazut si eu pozele....e scumpa foc Antonia si rochita e pe masura....sa fie intr-un ceas bun crestinarea ei...
Am vorbit cu Ramsan....sunt mai bine...oricum eu o admir pentru optimismul ei si e la fel de curajoasa...ea saracuta nu are timp sa ne scrie...Dermatita i-a trecut lui Rares,in schimb infectia cu Ecoli lasa de dorit....dupa Augmentin nu i-a trecut....au trecut la alt antibiotic dar nici ala nu a dat roade asa ca s-au hotarat sa opreasca antibioticul si au trecut la tratament cu bioenergie....!
Va pupa si va saluta pe toate!!!
Am plecat si eu la culcarica!!!!!!
NOAPTE BUNA!!!!!!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

ANATEO,da,Calciu gluconic mi-a dat. Voi incerca si eu siropelul.

Mergi la inceput