Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
dandusa spune:

La multi ani pentru KARA,ISABELA,DAVID,IULIA

Noi am fugit cu cadourile,sper ca nu a observat nimeni...![]()
Gogosi?Sa nu le mincati pe toate...![]()
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
Laura13 spune:
a deju vazut poze cu motanelul. scumpel focccc!!
fatima am incercat sa vad si eu... site in maintenance
mai incerc
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
veronici spune:
Dia,cred ca poti sa o dai cu crema sau ulei dupa ureche,uscat nu inseamna deshidratat? Eu ii fac lui Rares in fiecare seara baie cu diverse ceaiuri(musetel,galbenele,cimbrisor-nu le amestec,le fol.separat) si dupa baie il sterg (tamponez) usor cu prosopul incalzit si incep sa-l ung.Il ung pt.ca masajul eu il fac in baitza cu sapun pe tot corpul. Am o crema mai grasa de la Sanosan cu care-l dau la subrat si la pliurile de la funduletz (se vede apoi crema toata ziua,ramane urma alba)si nu s-a oparit niciodata,nici macar cand facea kk la fiecare masa. Apoi il ung pe piept cu Body lotion cu lavanda (Sanosan)sa doarma bine noaptea si cu mainile asa cremuite de la datul pe piept dau un pic si dupa urechi. Dupa aceea il ung cu ulei de la aceeasi firma pe restul corpului. Baia si toate aceste operatiuni nu imi ia mai mult de 8-10 min.maxim. Am viteza sa nu racesc baiatu` :)
A ,si inca ceva,eu dupa baitza inca il infas in scutecele si s-a facut un lungan ca acum nu mai incape decat in crasma de la botez. Doarme foarte profund daca e infasat.Peste zi daca il vad marait si se freaca la ochisori nu adoarme daca nu il leg strans peste manute(piciorusele le las lejere) cu un scutec. Daca sta tot timpul cu manutzele in sus (in leagan,in carutz) il dor si eu i le leg si atunci doarme f.linistit. Asa e la noi,poate suntem de moda veche dar asa vrea puiul mic.Mama executa,:))
veronici
mamica lui Rares Stefan
dianocica spune:

dandusa hai inapoi cu cadourile ca fac scandal
bbii vostri au manutzele transpirate? ca de cateva zile dmic le are asa cam toata ziua. stiti ceva de asta?
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
bamboletta spune:
Dianocica-Si Antonia are manutele transpirate am observat chiar si piciorutele uneori
si eu as dori sa stiu care e cauza
cald nu cred ca ii este pt ca are manutele reci ![]()

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
dianocica spune:

ruxmax mergi la yahoo, photos, adresa ta sau mailul comun si dai upload photos eventual in new folder.si dupa de la album/permissions il pui pe public. hai ca vrem sa vedem
angi ce dulce e iulia... pare mai mare. cred ca de la perisorul ala negru... si s ar putea sa o iei pe oana la plete...
haideti la party ca maine se anunta o zi...
5rude de-ale lui alex plus un copil de 2 ani s au anuntat in vizita in acelasi timp (intentionat) 

eu mor, si iubi nu vrea sa le zica nimic. deja am nervi, maine nu raspund de mine...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
ruxandra_sb spune:
Mama cat se aduna iarasi de citit...
Acu am un pic de timp ca in curand tre sa m-apuc de masaj+baitza.. singura!!!!! Uff, am niste emotii. O sa-i pun caditza in cada mare si o sa-l clatesc cu dushul. Uff, sa ne tineti pumnii.
Da, tati a fost azi plecat dar noi ne-am distrat de minune. Am petrecut toata ziua cu prietena lui Grigore, piersicutza de iulie, si cu mamica ei. Ne-am plimbat, am bucatarit, iar copilasii au fost cumintzei. Numai acum are Grigore niscaiva batz in popou.
Am uitat: azi noapte, de la 4,20 pan la 5, Grigore a marait usor cam la fiecare 5-10 minute. Apoi s-a facut liniste si s-a mai trezit la 6 cand a sunat alarma la ceas. Deci se cheama c-a dormit de la vreo 11 noaptea pan la 6 dimineata!!! Yupy!!
Sa vedem cum va fi la noapte.
Vad ca-i party de party aici:
Karina, Anamaria, Iulia, Maria Isabela, David Alexandru!!
Dianocica, Mirona sa va traiasca puii! 
Mirona iti tin pumnii sa rezisti mamica draga. O sa fie bine, ai sa vezi!
Veronici, imi pare tare rau.
Off, nu e prima data cand aud povesti de-astea despre medicii din Cta..
Nu-i da laptele praf mai concentrat decat trebuie, il poti afecta. (rinichii, ficatul..) Si da, din cate am citit eu, la bb-i mai grabiti, se tine cont mai mult de varsta corectata.
Monica, cum adica n-are nimic da i-a dat antibiotic??!!
Dandusa, ce babutza fotomodel avem noi aici. 
Alexandra imi pare rau pt sotul tau. Multa sanatate.
Bamboletta sa-ti traiasca dulceatza botezata. Faine poze. Si da, uleiul tb sati-l dea inapoi.
Donia,
nu ziceam sa-l pui pe Cristi pe burta. Ziceam sa-l mai amagesti un pic noaptea, c-o suzeta, ceva, ca sa-i amani masa, sa manance mai consistent, sa-l tina mai mult. Ca sa nu te scoale noaptea atat de des.
Angi_m, prin ce stres trecurati cu suspiciunea de SD. Bine ca totul e bine. 
Dia_bi eu faceam asa ceva la ureche cand eram mica. Zic sa usuci bine, bine dupa baie. Poti da eventual cu crema de galbenele. Si intreaba-ti pediatrul.
Propun o Tema zilei:
La alte subiecte, aici pe DC, s-a discutat de pericolul expunerii de fotografii ale bb-ilor in pielea goala, din cauza pedofililor. Si stiu ca multe mamici si-au retras atunci pozele cu pricina sau le-au trecut pe privat. In sensul ca n-ar vrea ca acei bolnavi sa-si satisfaca "problemele" privind la puii lor. Voi ce parere aveti?
12 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
bamboletta spune:
Tema zilei-ruxandra interesanta tema dar mai cam pus in dilema
nu m-am gandit la asa ceva
dar cred ca o sa evit punerea pozelor nud ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia