Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor....am intrat si eu asa pe fuga...ca de obicei nu am timp...acum pe langa ca sunt ocupata cu Mark ....azi am gatit pentru Marius...la regim...si pentru mine separat...si imi tot bat capul cu ce sa-i mai fac...atatea nu are voie....!!!
Vad ca e petrecere mare pe forum....cred ca eu am sosit prea tarziu...la ora asta dorm bebeii...!
Karina de Mirona
Anamaria de Mayaione
Iulia de Angi_m
Maria de Luly
David de Dianocica
Asiza....ce mare a crescut Denis si isi tine capul ca si un om mare....e asa de scumpic si grasunic...!..
Referitor la tema zilei...ruxandra....eu chiar sunt socata....deci nici prin cap nu mi-a trecut asa ceva si acum cand ma gandesc la chestia asta mi se face rau...chiar e posibil asa ceva?????........mi-ai dat de gandit...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

dandusa hai inapoi cu cadourile ca fac scandal

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Pai...,am asa...o bicla,un motor,o minge,o masinuta,o chitara,o toba...,na' ca vi e-am dat inapoi...,dar gogosile mele..., unde sint?

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Am vazut poze cu ginerele meu...,mai,mai ,ce frumos...e...,sa-mi traiasca...,dar si cuscra-mea...,frumoasa foc...,minca-i-as sa-i maninc...
Am vazut poze cu sarbatoritul Davidutzu cel garsunel,frumos foc...si cu Eric...,ne cam fug ochii dupa baietii astia asa frumosi...Crinuta este topita...,o sa iasa iubareata...ca masa' si ca tasu'...

Tema zilei:
RUXANDRA,
Mi-ai pus neuronul la munca...,pai daca stau sa ma gindesc ...,cam ai dreptate...,dar daca mai stau putin si ma gindesc...poa's-o vada pe Crinuta si in burtica lui mami ,cea dezgolita...,nu mai zic de pozele lu' mami cele nud...,"artistice"...,valeu...,ce ne facem?Sa le pun pe privat?Daca o fi "actionat" deja,vreun dement?Norocul lui...Pe ale lu' fimea le voi scoate...
In cazul asta...,propun si eu o TEMA Nr.2...,Daca dementul are parola si-mi vede pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Am reusit!

I-am facut si masaj, bineinteles nu ca tati.
I-am facut si baie, sigur nu ca tati.
Dar se cheama ca l-am masat si l-am spalat.

Dragul de el, se uita cam curios in baie si parea un pic stresat de dush, dar n-a zis nici pas. S-a indurat de mine, ce mai. Curat Boier, Boier Grigore!

12 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

bambo superba printesuca...am observat ca avem canapele la fel !
Lauranoi problema okisorului am rezolvat-o cu kanamicina unguent aplicata 5 zile dupa ce o stergeam cu ser !

Fetelor help imi cade parul rau ca sa ma fac...eu inca mai alaptez nu mult dar alaptez, bea bblina cam 40-60ml la o masa restul lapte praf( mi-am dat seama fiindca a sarit peste o masa si ma durea sanul-suge doar dintr-un san si deci celalalt nu mai produce lapte- si m-am muls am reusit sa scot 50ml asa ca nu am renuntat la alaptat).

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

ruxandra_sb-bravo

Am sters pozele compromitatoare acuma hai sa fim seriosi daca e pedofil cred ca ii plac si alea cu haine nu?

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Gata ...,am eliminat toate pasaricile...din albumele Crinutei...,sa dorm linistita...,am pus pe privat pozele mele "artistice"

Ruxi,
stiam ca ai sa te descurci...,felicitari!

Mi se pare mie...,sau s-a terminat cam repede petrecerea...,unde ati fugit cu totii?Daca ma suparati...,imi iau cadourile inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

uitasem ceva

Ruxandra_sb-da asa stiam si eu de ulei ca mi-l da ianpoi am mai dus si o sticla mare cu ulei de masline

Carla2005-canapele la fel? pe mine ma cam enerveaza ca e rece pielea imi cade parul f tare si mie cred ca o sa raman fara par nasa mi-a zis ca ea a folosit fiole pt caderea parului de la "foltene" samponul si balsamul tot de la foltene si cica au fost eficiente nu-i mai cade parul dar ea nu a fost insarcinata oricum o sa incerc si eu alta solutie nu am si asa aveam parul rar si fragil

poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dragelor nu vreau sa va stresez si sa va supar, dar m-am gandit ca e o tema de gandire. Mai ales vazand cat de explicite si expuse sunt unele imagini.

Dandusa, ca sa-ti raspund la intrebarea cu pozele artistice de .. la un moment dat i le-am aratat si sotzului meu. Si discutand cu el, mi-a zis ca sigur diversi, avand acest fetish, navigheaza pe net in cautare de burtici sexi... Deci, norocul lor.

Si apropo de parola comuna... da, e un risc. Poate de aceea ar tb sa cascam bine ochii cui i-o dam.

12 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta

Am sters pozele compromitatoare acuma hai sa fim seriosi daca e pedofil cred ca ii plac si alea cu haine nu?

poze
botez Antonia

Na' belea...,acuma...,pai ce sa fac...,sa le sterg pe toate?!?Da' dementul...,alta treaba n-are?Daca-l prind ,ii sparg...

Mergi la inceput