Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
dianocica spune:
gata!oficial incheiem petrecerea si ne ducem la nani. m am chinuit cu un ticker...si nimic. n am reusit sa l pun la semnatura. daca se gaseste vreuna mai rasarita sa ma scoata din kk... somn usor gagici, noapte buna bbi...
diana
fericita de
davidutz " target="_blank">03.12.06
david 1 2 diana intalnire
ruxandra_sb spune:
Dandusa, mi-a scapat: care-i treaba cu cadourile??
12 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
bamboletta spune:
Dandusa-eu o sa evit sa pun poze nud si gata,pozele mele cu burtica goala nu le-am sters
daca omul nu are ce face asta e
din atatea fotografii cu burtici o sa gaseasca tocmai pozele mele?
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
bamboletta spune:
Eu sunt singurica cu Antonia sotul e la servici,Antonia doarme si eu batui pe aici ![]()
eu una nu cunosc nici un pedofil
doar daca ma cunoaste el pe mine ![]()
Bamboletta
de
poze
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Ruxandra_sb-da asa stiam si eu de ulei ca mi-l da ianpoiam mai dus si o sticla mare cu ulei de masline
E clar, ramase omul fara si avea pofta de salata.. sau de cartofi prajiti... mai ales ca ziceai ca era sticla mare.
12 saptamani
Grigore
Donia spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
I-am facut si masaj, bineinteles nu ca tati.
I-am facut si baie, sigur nu ca tati.
Grigore, ti-a spus chestiile astea?
Dar ce s-a intamplat, ai ramas si tu singurica?
Am inteles ce spuneai de calmat noaptea cu suzeta, am si incercat azi noapte dar n-am avut succes mai mult de 2-3 minute, ca fomistul mi-a facut scandal mare (tot in semi-somn) asa ca l-am pus la san. Dar miraculos, s-a trezit mai apoi dupa 3 ore si nu dupa 2 ca de obicei. S-o fi prins ca l-am facut de rusine pe aici...
De pus pe burta nu il pun decat ca gimnastica, activitate de zi, cand mama il pazeste ca o closca.
Buna idee sa pui in discutie subiectul despre poze.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dandusa spune:
BAMBO,

,pe bune?Tu ai crezut ca-l va sfinti...si ti-l va da inapoi...si atunci o vei putea masa pe Antonia ,cu el,nu?Dar ,popa...,ce-o fi zis...,"ce noroc ,ca doar ce mi se terminase ala de salata..."![]()
CARLA,
eu m-am tuns mult din cauza asta,...si acum ma gindesc serios sa ma tund si mai scurt...,imi cade ca la nebuni...Si mai iau si vitamine...,degeaba...Fatima zicea de un tratament de la Gerovital pe baza de petrol...,trebuie sa iau masuri,ca am sa ramin cheala...,in curind...bine ,macar,ca n-am sa fiu singura...![]()
RUXANDRA,
norocosi aia care m-au vazut...,ca altii no-r sa ma mai vada...![]()
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
ruxandra_sb spune:
quote:
Eu sunt singurica cu Antonia sotul e la servici,Antonia doarme si eu batui pe aicieu una nu cunosc nici un pedofil
doar daca ma cunoaste el pe mine
Si eu! Si eu! La noi e plecat in delegatie.
Nu ma-ndur sa ma duc la nani; il mai astept... ar tb sa vina in vreo 2 ore.. c-a nins mult prin tara si-au mers cam ca melcul.
Apropo de "cunoasteti cumva un.." zisei sa-mi sterg mesajul, ca era prea de tot.

12 saptamani
Grigore
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Dandusa, mi-a scapat: care-i treaba cu cadourile??
12 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
Pai ,eu am strins toate cadourile ,pe care le-a primit david de Dianocica...si am fugit cu ele
.Apoi m-am predat
si le-am predat ...,crezind ca voi petrece si eu...,acum toata lumea s-a culcat...si eu m-am suparat si-am zis ca le fur din nou
)Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
dandusa spune:
quote:
din atatea fotografii cu burtici o sa gaseasca tocmai pozele mele?
Bamboletta
de
poze
poze Antonia -luna 1luna 2
luna 3
botez Antonia
Pai una singura este sexoasa Baboletta...

Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta