PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 26
alina2006 spune:
bibi de la mine primesti

de incurajare 

tweety
pt ideile tale
mamidestefan merci
eliza sanatate marei!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Sabana spune:
quote:
Originally posted by bibi
Buna sa va fie ziua si bine ca va regasesc, mai rarutz, dar explicabil avand in vedere ca:
-plec dimineatza de acasa cel tarziu la ora 8 si ma mai intorc la ora 20.00 in fiecare zi de luni pana vineri
-cand intru pe usa sunt deja cu haina in mana si ma descaltz din mers, ma dezbrac intr-o fractiune de secunda iar in timpul asta culeg informatii de la cele 2 (doua) bone, despre ce si cum au facut plozii in timpul cat n-am fost acasa
- mananc, de cele mai multe ori, direc din oala, si apoi, in pas alergator, sterilizez biberoane, potrivesc masurile de lapte praf, hranesc copilul cel mare, strang jucarii, negociez cina cu fiul cel mare...si se face ora 22.00.
- desfac paturi, imbrac copii in pijama, ne jucam putin, citim Cars (de cele mai multe ori) si apoi ma rog de Ianis sa fac intr-un fel si sa nu mai chiuie si sa nu mai topaie si sa se culce si el ca un sugar ce este nu la ora 23.00 - 23.30 ci la o ora mai decenta si mai potrivita pentru varsta lui, dar...ash...el rade ca balalaul si o tine pe a lui!
In plus fata de cele de mai sus, recunosc ca trec printr-o perioada destul de gri si fac eforturi disperate ca sa-mi salvez casnicia si sa gasesc resursele necesare sa merg mai departe si sa nu iau inca masuri radicale. Nu-i vorba de infidelitati, vicii nenorocite, vilolente sau alte mizerii din astea palpabile sau evidente ci de lipsa de comunicare si un maaaaare dezinteres din partea sotului meu fata de tot ce ar trebui sa insemne sprijin moral si ideea de familie, cu tot ceea ce implica ea, bune sau rele.
Bibi,David (08.07.2003) si
Ianis(14.08.2006)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
Bibi desi noi doua am avut o mica disputa, pentru care imi pare rau, sa stii, ca te admir sincer pentru ceea ce reusesti sa faci. Sper din suflet, sa gasesti puterea necesara, sa reusesti, sa iti salvezi casnicia.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Sabana spune:
quote:
Originally posted by oncicu
Tweety felicitari pt "tata". Noi nu avem inca poze cu dintisorii
, deocamdata nici aparat nu mai avem sper sa il aduca sotul zilele urmatoare.
Fetelor daca stiti ceva legat de varicela va rog sa-mi raspundeti si mie: W-e urmator ma duc la botez la nepoata mea. Tocmai am aflat ca nepotul meu care are 3 ani jumate a facut varicela de 2 zile. Nu-l iau pe Robert cu noi dar... eu nu am facut varicela!!! Pot sa iau ? Si daca nu iau pot totusi sa aduc virusul si sa il transmit lui Robert? Mi-e o frica de boala asta mai ales ca stiu ca la adulti se fac forme grave.
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
Cam nasol cu varicela asta. Ai grija. Din cate stiu perioada de incubatie este 2 saptamani. Eu cand eram mica am facut o forma super grea, aveam bube si pe afara si pe dianuntru in timp ce sora-mea a avut cateva. La pojara afost invers, ea forma nasoala, eu cateva bubitze. Da poti lua virusul si sa il aduci acasa, poti fi numai purtator, sau il poti lua si tu. Nu poti sa nu te duci deloc? Sa stai acasa?
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
anasia spune:
ioana81,
, multumesc!
lucians si eu sunt pt un album cu limbute!
bulinuto, ce te-ai inrosit
!

ce soc i-ai facut dr!
sabana, bravo pt Alex, a reusit sa pape!
oncicu, mai bine sa nu ai nici un contact, daca nu ai facut varicela ai f maaari sanse sa faci; bb am inteles ca sunt imunizati pana la 6 luni, dar nu bag mana in foc;
bibi, mult noroc si putere de munca!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
dariana spune:
Oncicu, eu as zice sa nu te duci deloc, potzi sa iei si tu si sa-i dai si lui Robert, eu nu as risca!
mie despre ulei nu mi-a raspuns decat Sabana
Dariana si Darius (30.07.2006)
anasia spune:
dariana, scuze, am adormit-o pe pitica; eu ii dau cu bepanten, nu de fiecare data, dau cand face kk, am observat ca de cand am trecut pe formula2, face mai des si se cam irita; am avut si nivea cu zinc, dar n-a facut fata la niste iritatii pe sold de la scutec ; masaj cu ulei pe corp am intrerupt pt ca ne-am intins tot asa cu niste iritatii care nu mai treceau si m-am temut sa nu fie si de la ulei;
mamidestefan, stai linistita, nu ai facut reclama, dar vreau sa incerc, poate mai dau jos ceva din straturile de
si scap de colesterol, ca ma omoara (asa tratament pt el nu pot lua din cauza alaptarii);
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by dariana
tweety, felicitari pt 'tata'!
ioana, baga in apa rece un tampon de fasa sterila si maseaza-l la gingiutza, am intzeles ca are efect si asta potzi sa faci de cate ori vrei.
Dariana si Darius (30.07.2006)
Nu ma lasa, plange tare si imi da peste mana. O sa trecem si peste asta. Cand adoarme seara ii pun calgel. Trebuie sa iasa el o data si o data. Mersi oricum.
Azi a mancat la pranz 2 feluri de mancare. Zicea cineva de unt...si noua ne-a zis daca vreau sa-i pun unt. Inca nu i-am pus. Maine vreau sa-i dau mazare cu curcan parca la borcanel. In fiecare zi ii dau altceva si ii place totul. Chiar sunt mandra de el. Lapte nu mai vrea in schimb. Adica mananca cu lupte 150 ml lapte dimineata si seara 180ml. Oricum mai bine mananca seara ca dimineata, deci se vede ca e barbat(nu vrea sa manance dimineata). Cred ca i-ar prinde ai bine o tigara si o cafea
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta Vladimir Botez
Ioana81 spune:
Bibi
toata admiratia, sa treci cu bine peste toate.
Dari eu nu-l dau cu creme. Odata cand era mai mic se inrosise la fund si i-am dat cu creme si nu ii trecea. Mama mi-a luat pudra speciala cu galbenele si de atunci seara dupa baie, sau cand nu ii fac baie dupa ce-l spal la fund il dau cu pudra dar putin. In rest u pt ca nu am avut pb.
Andreea nu pot sa uplodez poze ca-s mari si cedeaza zappul, dar o sa te anunt cand aparem in mami si superbebe. Am trimis 2 poze. Cica in superbebe aparem in aprilie. Sa vedem cand in mami. As avea cum sa pun poze , acum realizez cu laptopul lui cristi. sper sa pot in weekend. Pupici!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
geliza spune:
Bibi, toata admiratia si din partea mea...cred ca nu e placut deloc sa stii ca ai 2 bone (straine?) in casa si sa-si aplice stilul propriu la fiecare copil...sa dea Dumnezeu sa-ti fie bine si sa treci peste toate cu barbatie si in final casnicia sa-ti fie salvata
sa va mai zic un tips despre cum amancat Ilinca mea si masa de legume azi...bineinteles ca tot 3 combinatii....i-am dat ce i-am dat si la un moment dat n-a mai vrut....m-am ridicat de la masa, mi-am facut de lucru prin casa, am mai spalat un vas si dupa 5-10 min i-am dat din nou....si a acceptat....
sau altceva...dupa ce n-a mai vrut i-am pus un pic de zeama de portocala/lamaie ....si a mers....
Oncicu, varicela are incubatie 14 zile si l adulti este foarte rea...copiii o suporta mult mai usor...eu zic ca si celelalte fete, sa stai linistita acasa ca nu e de glumit...si da, beblusii au imunitate 6 luni.... dupa exista risc.....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
voiam sa va mai zic...fie-mea se intarca singura...eu ii mai dadeam o masa de san noaptea pe la 3-4 cand se trezea...de 2 nopti s-a trezit abea la 8 cand ii dadeam d eobicei biberon si nu i-am mai dat san
...acum ma gandesc ca dupa ce ca e mica macar laptele praf sa-l bea ca-i mai pun in el cereale....
Emiliapop, ce mai faci, cum iti mai e|?
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

David (08.07.2003) si
Ianis(14.08.2006)
. Noi nu avem inca poze cu dintisorii