PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 25
lucians spune:
Iuli,m-ai salvat!O-ncurcasem,zau ca m-au luat transpiratiile
.Bine c-ai fost pe faza,ca altfel cine stie ce-mi facea Buli![]()
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
misimica spune:
mamidestefan-multumim pentru felicitari
-nu degeaba am luat bio marin plus
-avem niste piersicute foarte inteligente
SimonaU spune:
Dariana, da fierte i le-am facut. Le-am dat pe razatoare si le-am fiert in apa putina. Iar marul l-am pus doar in ultimele 5-10 min de fiert.
oncicu spune:
Tweety felicitari pt "tata"
. Noi nu avem inca poze cu dintisorii
, deocamdata nici aparat nu mai avem sper sa il aduca sotul zilele urmatoare.
Fetelor daca stiti ceva legat de varicela va rog sa-mi raspundeti si mie: W-e urmator ma duc la botez la nepoata mea. Tocmai am aflat ca nepotul meu care are 3 ani jumate a facut varicela de 2 zile. Nu-l iau pe Robert cu noi dar... eu nu am facut varicela!!! Pot sa iau ? Si daca nu iau pot totusi sa aduc virusul si sa il transmit lui Robert? Mi-e o frica de boala asta mai ales ca stiu ca la adulti se fac forme grave.
Tweety7 spune:
Oncicu v-am revazut pozele si cu ocazia asta mi-am amintit ca am ramas datoare cu informatia despre balansoarul "Primii pasi". Nici noi nu am reusit sa ridicam spatarul. Poate nici nu e proiectat sa se ridice... Cine stie!?
Dariana 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
aricica spune:
ANI NUTUnoi tot dupa masa bem!dar daca prinde bibe cu ceai nu ii da drumul pina nu bea 100ml.daca il iau plinge!
lucians spune:
Andra,hai sa facem si-un album cu limbutze.Stiu ca se pusese problema o data aici,dar n-a fost pus in practica.Noi n-avem dintisori![]()

Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
bibi spune:
Buna sa va fie ziua si bine ca va regasesc, mai rarutz, dar explicabil avand in vedere ca:
-plec dimineatza de acasa cel tarziu la ora 8 si ma mai intorc la ora 20.00 in fiecare zi de luni pana vineri
-cand intru pe usa sunt deja cu haina in mana si ma descaltz din mers, ma dezbrac intr-o fractiune de secunda iar in timpul asta culeg informatii de la cele 2 (doua) bone
, despre ce si cum au facut plozii in timpul cat n-am fost acasa
- mananc, de cele mai multe ori, direc din oala, si apoi, in pas alergator, sterilizez biberoane, potrivesc masurile de lapte praf, hranesc copilul cel mare, strang jucarii, negociez cina cu fiul cel mare...si se face ora 22.00.
- desfac paturi, imbrac copii in pijama, ne jucam putin, citim Cars (de cele mai multe ori) si apoi ma rog de Ianis sa fac intr-un fel si sa nu mai chiuie si sa nu mai topaie si sa se culce si el ca un sugar ce este nu la ora 23.00 - 23.30 ci la o ora mai decenta si mai potrivita pentru varsta lui, dar...ash...el rade ca balalaul si o tine pe a lui!
In plus fata de cele de mai sus, recunosc ca trec printr-o perioada destul de gri si fac eforturi disperate ca sa-mi salvez casnicia si sa gasesc resursele necesare sa merg mai departe si sa nu iau inca masuri radicale. Nu-i vorba de infidelitati, vicii nenorocite, vilolente sau alte mizerii din astea palpabile sau evidente ci de lipsa de comunicare si un maaaaare dezinteres din partea sotului meu fata de tot ce ar trebui sa insemne sprijin moral si ideea de familie, cu tot ceea ce implica ea, bune sau rele.

Riana, Maria