PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 24
dariana spune:
tweety, felicitari pt 'tata'!
ioana, baga in apa rece un tampon de fasa sterila si maseaza-l la gingiutza, am intzeles ca are efect si asta potzi sa faci de cate ori vrei.
Dariana si Darius (30.07.2006)
lucians spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
anasia continui tratamentul si o sa mai incercam cu steriletul ala inca o data...am facut un misto cand am intrat ma intreaba: ce iar esti gravi? ...io f serioasa si cristi la fel am raspuns in cor: da...la care tutu era sarcul: sa mori tu???? nu se poate???!!! era terminat...l-am linistit pe urma si mi-a zis sa nu-i mai provoc socuri din astea
Buli,parca tu-l boscorodeai pe tutu,cand te-ai intors cu Bulinel acasa,nu? Scuze daca te confund...Io l-am apreciat ff mult pe omul asta.Vreau sa-ti zic ca mi-e tare dor de el,dar asta nu-nseamna ca mi-as dori sa am nevoie de
.Ma bucur ca ti-a trecut supararea pe el
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
SimonaU spune:
Geliza, multa sanatate si ii tin pumnii Ilincai sa nu ia si ea.
Sa stiti ca pot sa fac si o listuta cu cei mai grasuti, asa pe la 9, 10 kg. Eu o sa imi notez si greutatile voastre si cand se aduna destule le grupez.
Eu am inceput lista cu cei silueti pentru a ridica moralul mamelor cu silueti, ca si eu am silueti pe acasa. Asa ca hai fetelor cu bebici mai slabuti spuneti greutatea sa fim cat mai multe!![]()
La mofturici a mea i-a placut foarte mult combinatia de telina cu putin morcov si putin mar. A mancat mult mai mult decat de obicei. A, si pe la jumatea portiei i-am adaugat si un pic de lapte praf.
geliza spune:
andreea 
multumesc fetelor care se gandesc la Marutza mea ( Anasia, Bulinutza, Sabana, Tweety, SimonaU...
) ...inclin sa cred ca a racit pur si simplu ca stranuta la greu...si scoate si secretii.....i-o trece doar cu nurofen si efferalgan?dr a zis sa ma duc dupa amiaza daca mai face febra dar n-a mai facut....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
dariana spune:
Simona, i le-ai dat fierte?
Vreau sa va intreb: voi mai datzi puiutzii cu ulei de fiecare data cand schimbatzi pampersul? sau cu alifie, crema, ceva? cu bepanthen tre sa-i dam numai cand se irita sau ii putem da si preventiv??
Sabana spune:
quote:
Originally posted by SimonaU
Geliza, multa sanatate si ii tin pumnii Ilincai sa nu ia si ea.
Sa stiti ca pot sa fac si o listuta cu cei mai grasuti, asa pe la 9, 10 kg. Eu o sa imi notez si greutatile voastre si cand se aduna destule le grupez.
Eu am inceput lista cu cei silueti pentru a ridica moralul mamelor cu silueti, ca si eu am silueti pe acasa. Asa ca hai fetelor cu bebici mai slabuti spuneti greutatea sa fim cat mai multe!
La mofturici a mea i-a placut foarte mult combinatia de telina cu putin morcov si putin mar. A mancat mult mai mult decat de obicei. A, si pe la jumatea portiei i-am adaugat si un pic de lapte praf.de
Rares (07.12.2001) si
Mara (24.07.2006)
Buna idee. multumim.
Alexandra 7 luni si o saptamana - 7,400
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Sabana spune:
quote:
Originally posted by dariana
Simona, i le-ai dat fierte?
Vreau sa va intreb: voi mai datzi puiutzii cu ulei de fiecare data cand schimbatzi pampersul? sau cu alifie, crema, ceva? cu bepanthen tre sa-i dam numai cand se irita sau ii putem da si preventiv??
eu o dau doar daca se irita si dupa baitza. folosesc crema de la sanosan.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
bulinuta27 spune:
[/quote]
Buli,parca tu-l boscorodeai pe tutu,cand te-ai intors cu Bulinel acasa,nu? Scuze daca te confund...Io l-am apreciat ff mult pe omul asta.Vreau sa-ti zic ca mi-e tare dor de el,dar asta nu-nseamna ca mi-as dori sa am nevoie de
.Ma bucur ca ti-a trecut supararea pe el
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
[/quote]
niciodata nu l-am boscoridit pe tutu...pe mine omul asta m-a salvat de atatea ori incat nu am atatea cuvinte sa-i multumesc...daca nu era el nu cred ca ajungeam cu bina aici nici eu nici bulinel asa ca are toata stima mea
...pupici...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
map spune:
Buna fetelor,
am venit si noi pe fuga "sa ne laudam ca azi am cazut din pat"
l-am lasat singur departe de marginea patului pentru ca stiam ca se taraste dar mai mult in cerc. Cum a ajuns acolo si cum a pazut habar nu am. Am auzit numai "trosc" urmat de plans, nu stian de unde sa-l iau. Este intreg si vesel acum, sper ca si prin capsor totul este in regula, s-a speriat un pic. Dar nu-l mai scap din ochi. Este in leagan acum dar fug la el ca cine stie ce mai face.
Va pupam si weekend fain
Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
iulenca spune:
Eu l-am boscorodit pe Tutu mai Lucians. Nu da vina pe Buli ca ea are dreptate, Tutu a facut minuni pt Bulinel si mama lui - si inca mai trage omu ca de Bulinutza nu scapa asa cu una cu doua ![]()
![]()
![]()
Pe mine ma suparat Tutu un pic dar mi-a trecut si oricum recunosc ca isi da toata silintza pentru pacientele care au f multa nevoie de el. Mie mi-a placut maxim de el pana la nastere, atunci am avut un mic conflict dar nu poa sa multumeasca si el atatea femei, nu? ![]()
![]()
![]()
VARSTA MARIEI![]()
MARIA THEODORA![]()

Mara (24.07.2006)