PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

tweety, felicitari pt 'tata'!

ioana, baga in apa rece un tampon de fasa sterila si maseaza-l la gingiutza, am intzeles ca are efect si asta potzi sa faci de cate ori vrei.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

anasia continui tratamentul si o sa mai incercam cu steriletul ala inca o data...am facut un misto cand am intrat ma intreaba: ce iar esti gravi? ...io f serioasa si cristi la fel am raspuns in cor: da...la care tutu era sarcul: sa mori tu???? nu se poate???!!! era terminat ...l-am linistit pe urma si mi-a zis sa nu-i mai provoc socuri din astea

Buli,parca tu-l boscorodeai pe tutu,cand te-ai intors cu Bulinel acasa,nu? Scuze daca te confund...Io l-am apreciat ff mult pe omul asta.Vreau sa-ti zic ca mi-e tare dor de el,dar asta nu-nseamna ca mi-as dori sa am nevoie de .Ma bucur ca ti-a trecut supararea pe el

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Geliza, multa sanatate si ii tin pumnii Ilincai sa nu ia si ea.

Sa stiti ca pot sa fac si o listuta cu cei mai grasuti, asa pe la 9, 10 kg. Eu o sa imi notez si greutatile voastre si cand se aduna destule le grupez.
Eu am inceput lista cu cei silueti pentru a ridica moralul mamelor cu silueti, ca si eu am silueti pe acasa. Asa ca hai fetelor cu bebici mai slabuti spuneti greutatea sa fim cat mai multe!

La mofturici a mea i-a placut foarte mult combinatia de telina cu putin morcov si putin mar. A mancat mult mai mult decat de obicei. A, si pe la jumatea portiei i-am adaugat si un pic de lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

andreea
multumesc fetelor care se gandesc la Marutza mea ( Anasia, Bulinutza, Sabana, Tweety, SimonaU...) ...inclin sa cred ca a racit pur si simplu ca stranuta la greu...si scoate si secretii.....i-o trece doar cu nurofen si efferalgan?dr a zis sa ma duc dupa amiaza daca mai face febra dar n-a mai facut....

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Simona, i le-ai dat fierte?

Vreau sa va intreb: voi mai datzi puiutzii cu ulei de fiecare data cand schimbatzi pampersul? sau cu alifie, crema, ceva? cu bepanthen tre sa-i dam numai cand se irita sau ii putem da si preventiv??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Geliza, multa sanatate si ii tin pumnii Ilincai sa nu ia si ea.

Sa stiti ca pot sa fac si o listuta cu cei mai grasuti, asa pe la 9, 10 kg. Eu o sa imi notez si greutatile voastre si cand se aduna destule le grupez.
Eu am inceput lista cu cei silueti pentru a ridica moralul mamelor cu silueti, ca si eu am silueti pe acasa. Asa ca hai fetelor cu bebici mai slabuti spuneti greutatea sa fim cat mai multe!

La mofturici a mea i-a placut foarte mult combinatia de telina cu putin morcov si putin mar. A mancat mult mai mult decat de obicei. A, si pe la jumatea portiei i-am adaugat si un pic de lapte praf.

de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)

Buna idee. multumim.

Alexandra 7 luni si o saptamana - 7,400

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by dariana

Simona, i le-ai dat fierte?

Vreau sa va intreb: voi mai datzi puiutzii cu ulei de fiecare data cand schimbatzi pampersul? sau cu alifie, crema, ceva? cu bepanthen tre sa-i dam numai cand se irita sau ii putem da si preventiv??

eu o dau doar daca se irita si dupa baitza. folosesc crema de la sanosan.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

[/quote]

Buli,parca tu-l boscorodeai pe tutu,cand te-ai intors cu Bulinel acasa,nu? Scuze daca te confund...Io l-am apreciat ff mult pe omul asta.Vreau sa-ti zic ca mi-e tare dor de el,dar asta nu-nseamna ca mi-as dori sa am nevoie de .Ma bucur ca ti-a trecut supararea pe el

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

[/quote]

niciodata nu l-am boscoridit pe tutu...pe mine omul asta m-a salvat de atatea ori incat nu am atatea cuvinte sa-i multumesc...daca nu era el nu cred ca ajungeam cu bina aici nici eu nici bulinel asa ca are toata stima mea ...pupici...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna fetelor,

am venit si noi pe fuga "sa ne laudam ca azi am cazut din pat" l-am lasat singur departe de marginea patului pentru ca stiam ca se taraste dar mai mult in cerc. Cum a ajuns acolo si cum a pazut habar nu am. Am auzit numai "trosc" urmat de plans, nu stian de unde sa-l iau. Este intreg si vesel acum, sper ca si prin capsor totul este in regula, s-a speriat un pic. Dar nu-l mai scap din ochi. Este in leagan acum dar fug la el ca cine stie ce mai face.

Va pupam si weekend fain

Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Eu l-am boscorodit pe Tutu mai Lucians. Nu da vina pe Buli ca ea are dreptate, Tutu a facut minuni pt Bulinel si mama lui - si inca mai trage omu ca de Bulinutza nu scapa asa cu una cu doua
Pe mine ma suparat Tutu un pic dar mi-a trecut si oricum recunosc ca isi da toata silintza pentru pacientele care au f multa nevoie de el. Mie mi-a placut maxim de el pana la nastere, atunci am avut un mic conflict dar nu poa sa multumeasca si el atatea femei, nu?

VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput