PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

M-am reintors!
Anasia LA MULTI ANI! (cu toate ca e cam tarziu, dar azi mi s-a reparat netul ).
Andreea felicitari pentru dintzoc. Noi inca ne mai chinuim sa se sparga gingiuta.
Deci legat de dinte nu mai pot. Mi-e o mila de el. Se trezeste plangand dintr-o data si imi arata ca e gingia ca pune manuta acolo. Plange rau de mi se rupe sufletul. Imi vine sa ii tai gingiuta sa nu-l mai doara. Ii dau cu calgel dar vad ca degeaba. Sta linistit o ora. Si de la farmacie mi-au zis ca maxim de 3 ori pe zi sa-i dau.
Simona daca faci lista cu baietei sa ne treci si pe noi. Vladimir la 6 luni avea 73 cm si 9,100kg.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

alina, 67 cm am vrut sa zic, merci, am modificat

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia continui tratamentul si o sa mai incercam cu steriletul ala inca o data...am facut un misto cand am intrat ma intreaba: ce iar esti gravi? ...io f serioasa si cristi la fel am raspuns in cor: da...la care tutu era sarcul: sa mori tu???? nu se poate???!!! era terminat ...l-am linistit pe urma si mi-a zis sa nu-i mai provoc socuri din astea

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Eliza sanatate Marei.

Pana la urma a mai mancat cate ceva. Chiar binisor. Si in final am dus-o in patut unde a adormit evident cu bibe. A mai mancat si 150 lapte cu cereale.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by anasia
mamidestefan, m-ai convins, imi iau omega3, gata, ca nu mai merge asa;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Eu nu am vrut sa ii fac reclama ..ca nu ma plateste nimeni ..dar eu chiar m-am simtit mai bine ..adica sunt mai vesela si mai optimista ..chiar daca uneori seara pe la 10 ma ia cite o obosealaaaaaaaaa ..dar trezita de pe la 6-7 dimineata ..mi se pare normal.
Ideea e ca eu am incercat altadata ulei de peste de la Walmark si nu prea m-am simtit bine ..
de aia v-am dat toate datele despre uleiul asta care il iau eu ..
cine stie din ce peste era uleiul de la Walmark...poate de "crocodil"

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Gata ..pe ziua de azi ....
am reusit si eu sa recuperez ..
acum fug ca ii fomica lui Stefan ..
si apoi iesim afara
Va si va doresc o zi frumoasa si vesela la toate

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

au si in carrefour, parca erau mai ieftine, nu mai stiu exact.

quote:
Originally posted by adas

quote:
Originally posted by maryion
De unde ai luat steamer-ul (de la ce magazin) si cat ai dat pe el?
Il pui pe aragaz sau este electric?

l-am luat de la cora cu 2.6 mil. e electric
uite aici cum arata
http://www.amazon.co.uk/Tefal-VC400317-Vitamin-3-Tier-Steamer/dp/B0000AI3Z5

_
ada mamica de stefi (08.07.2006)

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Save, Anasia, Adas, Mamidestefan, Andreea
Eliza multa sanatate puiutzei!
Buli tare esti poznasa! Manca-te-ar mama pe tine!
Adas v-am trecut performantele in listute.
Oanaalex am trimis poza tradusa pe mail-ul comun. Multumim inca o data Mamaluidavid.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

luciansTi-am vazut pozicile..Ai o fetitza tare frumusica ..are niste ochisori super..multi ..sa-ti traiasca ..
Dar de ce nu pot vedea si filmuletul?

.Ai dreptate,nu stiu ce se-ntampla cu site-ul.Ramasesem sa mai atasez un filmulet,dar se pare ca nu pot.Am sa-ncerc mai tarziu.

Andreea,saru-mana .M-am scos.Stii tu la ce ma refer.Dar tot nu ma las pana n-o filmez la masa,cu capsoru' balanga-balanga. Inearca si tu mai tarzior pe dropshot,ca acu vad ca au probleme.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

mamaluidavid, am uitat sa-ti multumesc pt ideea cu schimbatul linguritei cand nu mai stiam ce sa-i fac sa manance mi-am amintit de tine cu lingurita si... a mers. mananca acum cu o lingurita la care nici nu se uita acum 3 saptamani. iar cele cu care manca pana acum sunt cahhhh...
tweety, multumim pt listuta

va pup si mai intru luni, ca in weekend avem program cu tati. cred ca iar o sa am de recuperat o gramada...

Mergi la inceput