PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 23
Ioana81 spune:
M-am reintors!
Anasia LA MULTI ANI! (cu toate ca e cam tarziu, dar azi mi s-a reparat netul
).
Andreea felicitari pentru dintzoc. Noi inca ne mai chinuim sa se sparga gingiuta.
Deci legat de dinte nu mai pot. Mi-e o mila de el. Se trezeste plangand dintr-o data si imi arata ca e gingia ca pune manuta acolo. Plange rau de mi se rupe sufletul. Imi vine sa ii tai gingiuta sa nu-l mai doara. Ii dau cu calgel dar vad ca degeaba. Sta linistit o ora. Si de la farmacie mi-au zis ca maxim de 3 ori pe zi sa-i dau.
Simona daca faci lista cu baietei sa ne treci si pe noi. Vladimir la 6 luni avea 73 cm si 9,100kg.
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
bulinuta27 spune:
anasia continui tratamentul si o sa mai incercam cu steriletul ala inca o data...am facut un misto cand am intrat ma intreaba: ce iar esti gravi? ...io f serioasa si cristi la fel am raspuns in cor: da...la care tutu era sarcul: sa mori tu???? nu se poate???!!! era terminat
...l-am linistit pe urma si mi-a zis sa nu-i mai provoc socuri din astea ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Sabana spune:
Eliza sanatate Marei.
Pana la urma a mai mancat cate ceva. Chiar binisor. Si in final am dus-o in patut unde a adormit evident cu bibe. A mai mancat si 150 lapte cu cereale.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by anasia
mamidestefan, m-ai convins, imi iau omega3, gata, ca nu mai merge asa;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
Eu nu am vrut sa ii fac reclama ..ca nu ma plateste nimeni
Ideea e ca eu am incercat altadata ulei de peste de la Walmark si nu prea m-am simtit bine ..
de aia v-am dat toate datele despre uleiul asta care il iau eu ..
cine stie din ce peste era uleiul de la Walmark...poate de "crocodil"

Mami de
Stefan-Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?
ALBUM DE BEBELUSwww.dropshots.com/ghercal" target="_blank">
MY SUPERBEBE'S MOVIES
mamidestefan spune:
Gata ..pe ziua de azi ....
am reusit si eu sa recuperez ..
acum fug ca ii fomica lui Stefan ..
si apoi iesim afara
Va
si va doresc o zi frumoasa si vesela la toate
Mami de
Stefan-Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?
ALBUM DE BEBELUSwww.dropshots.com/ghercal" target="_blank">
MY SUPERBEBE'S MOVIES
dariana spune:
au si in carrefour, parca erau mai ieftine, nu mai stiu exact.
quote:
Originally posted by adasquote:
Originally posted by maryion
De unde ai luat steamer-ul (de la ce magazin) si cat ai dat pe el?
Il pui pe aragaz sau este electric?
l-am luat de la cora cu 2.6 mil. e electric
uite aici cum arata
http://www.amazon.co.uk/Tefal-VC400317-Vitamin-3-Tier-Steamer/dp/B0000AI3Z5
_
ada mamica destefi (08.07.2006)
Dariana si Darius (30.07.2006)
Tweety7 spune:
Save, Anasia, Adas, Mamidestefan, Andreea 
Eliza multa sanatate puiutzei! 
Buli tare esti poznasa! Manca-te-ar mama pe tine!
Adas v-am trecut performantele in listute.
Oanaalex am trimis poza tradusa pe mail-ul comun. Multumim inca o data Mamaluidavid.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
lucians spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
luciansTi-am vazut pozicile..Ai o fetitza tare frumusica ..are niste ochisori super..multi..sa-ti traiasca ..
Dar de ce nu pot vedea si filmuletul?![]()

.Ai dreptate,nu stiu ce se-ntampla cu site-ul.Ramasesem sa mai atasez un filmulet,dar se pare ca nu pot.Am sa-ncerc mai tarziu.Andreea,saru-mana
.M-am scos.Stii tu la ce ma refer.Dar tot nu ma las pana n-o filmez la masa,cu capsoru' balanga-balanga.Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
adas spune:
mamaluidavid, am uitat sa-ti multumesc pt ideea cu schimbatul linguritei
cand nu mai stiam ce sa-i fac sa manance mi-am amintit de tine cu lingurita si... a mers. mananca acum cu o lingurita la care nici nu se uita acum 3 saptamani. iar cele cu care manca pana acum sunt cahhhh...![]()
tweety, multumim pt listuta 
va pup si mai intru luni, ca in weekend avem program cu tati. cred ca iar o sa am de recuperat o gramada...

am vrut sa zic, merci, am modificat
Alessia Anca(14.08.2006)
stefi (08.07.2006)