PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adas spune:

apropo de depresii...crissa, unde esti? cum te mai simti? din ce am citit erai cam intr-o pasa proasta... e adevarat ca pe buna dreptate... ce face cipic al tau cel scump? hai mai povesteste ca daca spui parca te simti mai bine... nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

adelapop Noi papam cereale din orez de la MILUPA
Ancutex Felicitari pentru performanta de a adormi in patut

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici la mamici si bbici
la multe lunute sarbatoritelor de azi!
ioana81 pupici lui Vladi mancaciosu',vrem pozeeeee!
lucians am vazut filmuletul cu oglinda,celelalte nush de ce nu merg...e o scumpika Daria!
tweety hehe felicitari ptr TATA! noi inca nu avem poze cu dintoc ca na abea se vede un varf acolo ,pozam noi dintzocu' cand iese..
save multumim ptr felicitari
lushk bine ai revenit! ma bucur ca sunteti bine si tu si Mihaita.
simonaU off eu sper ca macar la 6500 sa ajunga dar merge si asa
mamaluidavid bine ca a trecut alergia
mamidestefan atat ne ademenesti cu bunatatile tale...eu vreau sa tin cura dar o feliuta acolo...ce nu e asa grav nu?
pupandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 5luni +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

aaaa, eu am avut succes azi la masa de fructe....am facut cum zicea cineva ieri (scuze dar chiar nu mai tin minte cine) intr-un castronel cu 2 compartimente am avut asa: intr-unul mar copt cu branzica mixate, intr-altul iaurt cu cereale si dintr-un borcanel piure de mar cu morcov...ii dadeam ba dintr-unul, ba din altul...ba combinat...a mancat mult mai bine ca pana-acum....aaa, si i-am mai dat si cu o lingurita clasica de inox, doar un pic mai mica (nu din acelea mici, mici)...asa ca urmati exemplul mamici de ieri (parca alina????) si da-ti din mai multe feluri....asta pt mofturosi

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tweety7

Haideti, gagicoaselor, trezirea! Imi beau singura??? Observ ca bantui singurica pe-aici! Ia www.dropshots.com/day.php?userid=187626&cdate=20070131&ctime=230602" target="_blank">priviti ce frumos a invatat fiica-mea sa se joace. Apropos de joaca. Ia mai filmati-va piersicutzele sa ne clatim si noi ochii. pentru somnoroase si mai putin somnoroase.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Am fost si eu la cu gindul la voi ..dar in bucatarie ..
Nu pot sa iti vad printzesa ..ce are dropshots-ul asta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by geliza

aaaa, eu am avut succes azi la masa de fructe....am facut cum zicea cineva ieri (scuze dar chiar nu mai tin minte cine) intr-un castronel cu 2 compartimente am avut asa: intr-unul mar copt cu branzica mixate, intr-altul iaurt cu cereale si dintr-un borcanel piure de mar cu morcov...ii dadeam ba dintr-unul, ba din altul...ba combinat...a mancat mult mai bine ca pana-acum....aaa, si i-am mai dat si cu o lingurita clasica de inox, doar un pic mai mica (nu din acelea mici, mici)...asa ca urmati exemplul mamici de ieri (parca alina????) si da-ti din mai multe feluri....asta pt mofturosiEliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

eu am scris ca am incercat asa si ma bucur ca a mers .sa ma vedeti pe mine cu 3 boluri la pranz.ma gandeam sa mai astept cu farfuriutza compartimentata dar vad ca pitika e simandicoasa...aaa si se uita sa vada ce papa e,cred eu ca la culoare ca erau 3 culori diferite.acum trebuie sa i fac si prezentare...ce nu facem noi ca sa pape puiiandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 5luni +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Ancutexfelicitari pt. adormit singuri...si noi am reusit cam 1-2 ori pe zi sa adormim in patut, leganati.

ani_nutu si Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze http://photos.yahoo.com/ani_nutu
http://www.dropshots.com/ani_nutu
http://image.lafemmebonita.com/c/a301723.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adas

mamidestefan, bine te-am gasit. am observat ca esti f activa, in special diminata la coffee eu atunci sunt cel mai rau la pamant... iar stefan al tau e un scump de la stef al meu

_
ada mamica de stefi (08.07.2006)

adas
Multumim frumos

Am inceput sa citesc in paralel ..si inainte si inapoi ..
noroc ca Stefan striga de zor la TV la "Femeia Conduce"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lushk, , ma bucur ca sunteti mai bine!
geliza, sanatate, Marei!
tweety, f buna ideea cu "dintosi" , e haioasa rau Clara si se vad f bine dintii!
am uitat, bulinuta, e bine ca ai scapat de operatie, ce ti-a mai zis?
adas, felicitari pt dintisor!
mamidestefan, m-ai convins, imi iau omega3, gata, ca nu mai merge asa;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

adas si eu cautam steamer si nu gaseam nicaieri...merci de info
save multumesc pupicei...
mamidestefan esti o draguta ...pupici...si patutul ala pe urma am vazut cat costa ...e frumos dar si scump ce-i drept...
mi-ati dat o idee cu 3 feluri de papa...o sa incerc si eu la mofturici
geliza sanatate multa Marutei...si nu am uitat...sper ca in weekend sa am tp sa-ti scriu cate ceva...pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput