PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 21
Tweety7 spune:
Sunteti invitate aici
sa postati pozici cu dintzoshii vostri sau sa-i vedeti pe-ai altora
. O sa pun linkul catre albumul cel nou si pe prima pagina. Pentru fetele care nu stiu, parola de pe webshots, e aceeasi cu cea de la mail-ul comun. Poza cu Clara cea dintzoasa nu e foarte limpede si nici dintishorii nu-s prea mari, dar n-am reusit s-o prind mai bine. Cand o sa am o poza mai buna, o voi inlocui. Va astept!!!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by alina2006
fetelor am si eu nevoie de sfatul vostru ca nu am cu cine ma consulta iar dr nu-mi raspunde, cred ca l-am stresat suficient! in fine! sa purced: eu ii dau 5 mese pe zi, la 8.30, 11.30, 15, 18.30 si 21.30! ma gandeam ca poate daca ii fac pauza mai mare intre mese, va manca mai bine dar daca ii fac pauza mai mare nu-i mai pot face 5 mese ci doar 4...sa-i dau dim la 9 cereale cu lapte, la 13 legume, la 17-17.30 iaurt sau lapte si seara lapte, intre mese sa-i dau ceva suc de fructe! ce ziceti? sfatuiti-ma si pe mine, va rog, multumesc!
o mamica cu capu' rau!
fug ca plange!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Iana-Daria si Mami Alina
alina2006
eu zic sa ii dai suculet proaspat de morcov ..mar ..
Mami de
Stefan-Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?
ALBUM DE BEBELUSwww.dropshots.com/ghercal" target="_blank">
MY SUPERBEBE'S MOVIES
mamidestefan spune:
oanaalex Si noi avem capul turtit
..dar inca nu am implinit 6 luni.
larissa_79Sanatate multa Alexiei.
oncicuFelicitari pentru statul in fundulet.
RamoonNici tie nu pot sa iti vad pozele
..cred ca e o problema pe drophots 
misimica mai da ce de progrese a facut piersicutza ta ..felicitari ..
Mami de
MY SUPERBEBE'S MOVIES
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
Tweety7FELICITARI pentru TA-TA.Ii cam duce dorul se pare![]()
Cred ca e tare mindru TATI ..de acum o sa stea mai des cu ea ..sa se mai auda strigat

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
save spune:
SALUT FETELOR,
TWEETY ; ADAS,felicitari pt TATA 
,mai ce mandrii cred ca sunt taticii ![]()
LUSHK, ma bucur ca sunteti mai bine 
MAMALUIDAVID,pai daca am descoperit ca avem dinti
,sa facem si altceva cu ei nu numai sa mancam, hai ca am glumit (asa facea si Lucian cand era mic)pupici
pt.voi
LILI,pupacim
piciorusul vaccinat (un pic mai tarziu)
DARIANA ,nu esti singura cu atatea mese asa papa si Radu ,o sa incerc sa i le mai raresc dar el peste zi nu se culca fara titi si cum doarme in reprize de 1/2 ora.....,eu ii mai dau cate o coaja de paine batuta,taiata mai mare sa nu se inece .va 
ANCUTEX,felicitari pt reusita cu adormitul bis...,bis...
MAP.pupam
frumuselul si cumintelul,el se joaca cu baloanele? ca
Radu se enerveaza pe ele
BULINUTA,ma bucur pt tine ca nu trebuie sa te operezi,esti o draguta cum ne mai luminezi tu
pt voi
MISIMICA, pupacim
,vorbareata mare
ONICU,pt statul in fundulet
ANDREEA,felicitari pt,dintzoc![]()
FETELOR AM APUCAT SA VAD POZELE RECENTE CU BB-II SUNT NISTE SCUMPI TOTI

SAVE
RADU(03.08.2006) SI
LUCIAN(13.10.1993)
adas spune:
tweety, am vazut ca a fost doar temporara depresia, dar voiam sa stii ca suntem alaturi de tine. toate avem caderi din astea si cred ca ne ajuta sa vorbim despre ele. daca nu se aduna gramada unele peste altele pana dau pe-afara
link-ul ala sa stii ca l-am pus doar asa pt poza , nici nu ma uitasem ce mai e pe-acolo. asta a aparut la o cautare rapida. dar pt ca ai zis tu am citit. eu il abia de 1 saptamana si nu am problemele alea cu spartul capacului sau al vasului. mie imi pare destul de teapan. iar scurgerea nu cred ca e o problema. cred ca se refera la tavita de jos. are o tavita de siguranta unde uneori se mai strang cateva picaturi de apa. se goleste dupa gatit. deci nu se scurg pe masa. ci in tavita. dupa care golesti. deci care-i problema? poate comoditatea... in sfarsit nu e cazul sa fac eu reclama la produsul asta ca doar nu ma plateste nimeni
vreau sa spun doar ca eu sunt f incantata de felul asta de a gati. e si dietetic si sanatos. e adevarat ca sunt persoane care pana nu simt putina grasime, ulei sau prajeala nu simt ca mananca. mai tine si de gusturi.
am uitat sa va spun ca si stef are un dintisor. i-a iesit la 6 luni si 2 saptamani. cred ca si al doilea a iesit ieri, dar nu sunt sigura. nu ma lasa sa ma uit acolo si pace. dar se vede putin alb.
mai fetelor dar ce mai e cu mamica de piersicutza care era din nou gravi?... imi cer scuze dar nu mai stiu exact cine... parca monicutza_bb? gresesc? cum se mai simte? cum se descurca? stie cineva?
mamidestefan spune:
MapAm vazut pozicile..super
poza cu limbutza scoasa ..

angelli WELCOME in the club 
bulinutza27Bine ca ati scapat de operatie 
adelapop Ne bucuram ca v-a placut tortul..cred ca s-a terminat deja
.
Uleiul de somon (capsule) eu l-am luat sa ma mai ajute la "bibilica" si la vedere..cica ar fi bun pentru sanatatea creierului.. mamicilor care alapteaza bb le "suge" toate grasimile omega3 ..care sunt combustibilul creierului..
Eu ajunsesem la limita ..adica imi cam sarea mustarul din orice ..si m-am gindit ca problema nu e la ceilalti ..ci la mine..asa ca am hotarit sa o tratez cu somon.
Dar se pare ca e bun nu numai la depresii..dar si la memorie,inima, ficat(reglare nivel colesterol)si chiar si la slabit...
Am gasit si o carte despre omega3 :
http://www.do l.ro/produse/CAR434F60800E865/Factorul%20omega%20%20%203%20%20Dieta%20revolutionara%20omega%20%20%203%20pentru%20sanatatea%20creierului%20si%20impotriva%20depresiei%20%20Andrew%20L%20%20Stoll.htm (sterge spatiul de la do l)
Mami de
MY SUPERBEBE'S MOVIES
adas spune:
mamidestefan, bine te-am gasit. am observat ca esti f activa, in special diminata la coffee
eu atunci sunt cel mai rau la pamant... iar stefan al tau e un scump
de la stef al meu
geliza spune:
buna fetelor, din pacate eu sunt tintuita in casa ca Mara a facut febra aseara, a si varsat si azi nu am dus-o la gradi...o tin si departe de Ilinca...mi-e si mila de ea ca vrea sa vina "sa pun si eu manutza pe ea" si eu n-o las....dar asta e cu paza buna....si nu pot nici sa ies cu Ili afara (si e un soareeee...nu stiu cat o fi de frig) ca trebuie sa o tin pe Marutza in casa....asta e acum...sper sa nu fie nimic grav....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Sabana spune:
Constatare. am observat, daca i dau lui Alexa morcov fiert in apa se constipa, daca i-lfac la aburi nu se mai constipa. Chiar nu inteleg de ce.
Azi i-am facut carnita de pui cu morcov si dovlecel. Esec total. A luat 2 -3 lingurite si dupa aia a inceput dansul. Urlete, maini bagate prin castron, smuls de bavetica. Simt ca o iau pe aratura. Acum am lasat-o sa se joace in scaunul de masa si mai incerc peste juma de ora, sa vedem, daca face la fel.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com