PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 27
andreea25 spune:
ioana eu iau mami in fiecare luna,superbebe mai rarut,dar sa ne anunti ca luam sa vedem vedeta!
.nici Ari nu mai vrea lapte,si ce ma enerveaza, nici mancare ,nici lapte
.
dari cu ulei (nivea) o da tati la masajul dupa baie,in rest o mai dau cu bephanten dar nu mereu,o spal des ca face kk mai des ,dar o dau cam o data pe zi. Ari a facut eritem de la suc de mandarina,si am intrerupt sucu,acum i a trecut si am incercat azi putin suc de portocala dar...cahh...ea nu vrea nici un fel de suc
o sa incerc si eu la borcanel .
geliza am incercat si cu 2-3 picaturi de lamaine sau portocala dar cum ea nu e fan..nu am avut succes.multumim oricum de idee.
fetelor e bine cand mai ne dam idei una la alta ,mie cel putin imi sunt de folos ,asa ca
la toate fetele!
bibi si de la mine un gand bun
!
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 5luni +
misimica spune:
http://s149.photobucket.com/albums/s46/mamisimona/?action=view¤t=AndreeaStefania-1.jpg
ralu80 spune:
Saru'mana pentru urari
Simona poti sa ne treci si pe noi in lista: la 6 luni 7450 si la 7 luni 7650 si 70 cm...nu mai vrea sa ia in greutate, ca sa nu spun ca in ultima saptamana a scazut 50 gr, sau poate nu am cantarit cum trebuie. Mananca si piure de fructe si de legume dar nu e prea pasionata, reusesc sa o pacalesc.
Raluca si Riana (2 iulie 2006)
alina2006 spune:

meniuri de papa la bebe si ore! haideti sa impartasim pt mai multa variatie, va rog! maine vreau sa-i dau piure de cartofi cu carne de pui, desert orez cu lapte ( CUM SE FACE CA N-AM HABAR ) asta la pranz si seara la 18.30 branzica cu iaurt cu galbenus! incercam, nu stiu daca voi avea succes!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
alina2006 spune:
andreeace ne facem cu fetele astea? a mea abia daca mai bea sera dupa baie lapte, in rest printre picaturi, foarte putin, nu ajunge nici la 300 ml pe zi! dr ta ce spune?
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
misimica spune:
Fetelor am pus si eu o poza cu missy sclifo
,s o cunoasteti si sa vedeti si voi ce "suzeta originala"
are,ca din acelea normale nu vrea deloc sa ia.M ai are cineva probleme cu suptul degetelelor?
anasia spune:
mimisica, o scumpa fetita ta, si noi suntem cu degetele in gura;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Sabana spune:
Fii-mea bea cam 1 l de lapte pe zi, poate si peste. Mananca 3 cutii de Nan pe saptamana. Acum de ex doarme si inainte de culcare a baut 2 biberoane de 220. M-am speriat. Tragea din el cu disperare. De parca i-l lua cineva. Acum cand se trezeste vreau sa ii dau piersica de la Hipp sau Milubrei borcanas tot de la Hipp. Sa vad ce vrea.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Tweety7 spune:
Gabitza, Anasia facem, facem, dar eu n-am poze cu limbutza Clarei. Asa ca voi face albumul si voi il veti popula. Cum sa-l intitulam? E bine sa-i zicem chiar "Album cu limbutze"?
Bibi m-au intristat vestile despre tine. Sper din toata inima ca-ti vei rezolva problemele familiale. Multi
!!!
Misimica frumoasa foc printesa ta!
Alina 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Sabana spune:
Mai stie cineva ceva de Cinta si Mada?
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com