PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 28
alina2006 spune:
misimicasuper tare poza! si iana suge degetele si nu mai vrea de o luna si ceva suzeta! cand era mica ( acum e mare ) o sugea cu cea mai mare placere!
stiu ca sunt stresanta: MENIURI BEBE! please!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
miti2004 spune:
alina2006 pai vrei sa-i dai si carnita si ousor in aceeasi zi ? eu stiam ca se da ori una, ori alta. Poate e prea satula si d'aia papa lapte mai putin. Si al meu a avut 2 perioade a cate 2 saptamani in care urla efectiv cand simtea lapte in gurita. Vroia doar legume sau suc de fructe. A avut si 2 perioade a cate 2 saptamani in care a vrut exact invers...asa ca daca stau sa ma gandesc ori vrea lapte si cereale, ori e saptamana cu legume si fructe 
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by alina2006
andreeace ne facem cu fetele astea? a mea abia daca mai bea sera dupa baie lapte, in rest printre picaturi, foarte putin, nu ajunge nici la 300 ml pe zi! dr ta ce spune?Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Iana-Daria si Mami Alina
nici pomeneala !300!pai la mine ajungea cu chiu cu vai la 500 inainte de diversificare cu 6 bibe pe zi .doc mi a "recomandat"dim si seara bibe cu lapte cica 160-170
.ii zic doamna nu vrea atat ca ori se isterizeaza ori in cel mai fericit caz se joaca cu tetina (sau sta cu bibe in gura,sau imi impinge cu mana bibe).a zis sa i dau mai multa barnzica si iaurt ca sa compenseze cred.dar ea ia si vitamine,pe langa fier si vigantol.misimica ce printzesa ai tu acolo
,noi suntem si cu degetele si cu suzi ..ma duk ca iar e isterikaaaa

andreea25 mami de ariana-irina(04.08.2006)
Ariana 5luni +
miti2004 spune:
alina2006 uite ce ii dau la masa de fructe:
- 2-3 biscuiti petite beurre ( stiu ca au zahar dar asta e ) cu 2 linguri branzica de vaci si para/mar coapte sau banana, uneori mai pun si resturile de la portocala stoarsa la suc
- suc din portocala si morcov
la masa de legume:
- morcov cu rosie fierte si piept/copan pui ( puiul il fierb mereu cu legumele )
- dovlecel cu ardei gras fierte si ficatel
- pastarnac cu telina fierte cu ou
- de fapt orice combinatie din legumele de mai sus cu pui/ou/ficatel, in fiecare zi altceva pt ca altfel nu vrea sa pape
- pun la fiert putin ulei de floarea soarelui sau la pasat putin unt
- cateodata mai adaug iaurt simplu, mai ales la leguminoase ca sa fie mai cremoasa papica
- si in loc de apa ii dau zeama de la legumele fierte.
- vreau sa mai introduc conopida si fasolea pastai
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
lucians spune:
quote:
Originally posted by geliza
voiam sa va mai zic...fie-mea se intarca singura...eu ii mai dadeam o masa de san noaptea pe la 3-4 cand se trezea...de 2 nopti s-a trezit abea la 8 cand ii dadeam d eobicei biberon si nu i-am mai dat san...acum ma gandesc ca dupa ce ca e mica macar laptele praf sa-l bea ca-i mai pun in el cereale...
Ar fi pacat sa nu pui fata la san si-apoi sa-ncerci bibe cu cereale,dimineata.Iti scade lactatia,aia care mai e.Si-ar fi si mai pacat,daca ati ajuns pana acum si cu tzatzi,sa nu mai continuati,macar s-ajungeti in primavara.Io-i dau dimineata si dupa fiecare masa,tot in ideea asta.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
ingereasa spune:
Buna seara,
Sunt si eu o mamica de baietel nascut pe 23 august.
Se numeste Rares Gabriel si are acum la 5 luni si aproape 2 saptamani, 8600 g...
Este grasut, 4 luni a mancat bine dupa care a inceput sa manance lapte din ce in ce mai putin....Asta dupa ce i-am introdus branzica de vaci cu mar si banana (branzica a fac din 100 ml de apa calduta si 4 lingurite cu varf de lapte praf, puteti folosi ceva mai ieftin, Belebelac sau Vitalact - asa mi-a recomandat dr si e f bun si hranitor)!
Cand se apropia ora mesei eram stresata rau, foarte nervoasa. Era aproape ca o loterie - va manca, nu va manca??? - dupa vreo 3 zile de mancat la minimum l-am dus la pediatru care mi-a recomandat sa ii schimb laptele (ii dadeam Humana 2)cu unul mai dulce (ptr ca i-am spus ca masa de fruct e singura pe care o mai vrea) si mi-a recomandat Milumil.
Este extraordinar acum! Ii place, mananca bine ca inainte si eu ma simt linistita si impacata!!!
...numai ca azi am incercat sa ii dau legume pasate si nu i-au placut...Dar nu ma las, o sa mai incerc. Pana atunci ii pun cam 60 ml piure de legume in lapte si il bea fara probleme.
Am povestit toate acestea pentru mamicile cu copii mofturosi sau plictisiti de lapte ca al meu. Nici nu imi trecea prin cap sa ii schimb laptele dar de aici se tragea totul si eu ajunsesem in pragul unei crize de nervi.
Cu mult drag,
I.
lucians spune:
quote:
Originally posted by alina2006meniuri de papa la bebe si ore! haideti sa impartasim pt mai multa variatie, va rog! maine vreau sa-i dau piure de cartofi cu carne de pui, desert orez cu lapte ( CUM SE FACE CA N-AM HABAR ) asta la pranz si seara la 18.30 branzica cu iaurt cu galbenus! incercam, nu stiu daca voi avea succes!
Parerea mea,nu se da ou seara,chiar daca-i vb de ora 18.Incearca-n combinatia de dimineata de fructe cu branzica sau la pranz cu legume
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
Alexia27 spune:
Misimica, sa-ti traiasca fetita frumoasa!! Tot parul ala e al ei?! mama-mama...
Fetele, eu va scriu meniul zilnic al printesei, da e tare monoton, noroc ca nu e ea mofturici:
-la trezire pe la 6,45 papa tzitzica de la mamica, da asa de control
-pe la 9-10 ori cereale cu lapte si suc de fructe (piersica, caise, pere, mere, PORTOCALE, sau amestec cu ananas) sau piure de fructe (banana, mar etc)si completare lapte - da doar putin, ca tinem la silueta
- la pranz (intre 12,30 -14, depinde) piure de legume cu carnita(pui bio sau vita) si suc de fructe
- pe la 17 un pic de lapte (aprox 80 ml)
-la culcare pe la 19-20 cam 210 ml lapte cu cereale
in total bea pe zi cam 200-250 ml de suc si daca mai e cazul apa sau ceai, iar lapte intre 400 si 450.
cam atat, aaaaa, si avem la 6 luni si 2 saptamani 8160gr si aprox 71-72 cm
Eileen Nicole
lucians spune:
quote:
Originally posted by andreea25
dari cu ulei (nivea) o da tati la masajul dupa baie,in rest o mai dau cu bephanten dar nu mereu,o spal des ca face kk mai des ,dar o dau cam o data pe zi. Ari a facut eritem de la suc de mandarina,si am intrerupt sucu,acum i a trecut si am incercat azi putin suc de portocala dar...cahh...ea nu vrea nici un fel de suco sa incerc si eu la borcane.
Andreea,incearca sa-i dai totusi citrice daca i-a trecut eritemul si n-o sa mai apara.Daca nu vrea sa bea suc de portocala ca atare,incearca sa i-l adaugi in piureul de fructe cu branzica.Iese super bun.Si-apoi poti incerca si cu grapefruit.Iar kiwi nu-l amestec decat cu jumatate de banana(pt ca mi s-a-ntamplat sa se amareasca,cred ca-n contact cu branzica),iar cealalta jumatate o introduc in meniul 2,cel cu branzica,suc si para sau mar
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
oncicu spune:
Sabana, anasia, dariana, geliza multumesc mult pt raspunsuri 

M-am hotarat sa ma vaccinez pt varicela si asa o sa ma duc si la botez w-e urmator. Si asa imi era f frica sa fac boala pt ca am auzit cazuri destul de urate la adulti.
Dariana eu il dau doar seara cu lapte de corp si cu Bepanthene cand este iritat.
map imi pare rau pt Robert ca a cazut, de acum incolo cred ca ne vom confrunta din ce in ce mai des cu, cazaturile.
bibi mult respect si din partea mea
, sper sa iti salvezi casnicia si sa ai forta sa treci cu bine peste toate greutatile.
Sabana am inteles bine: 2 bibe de 220 odata, adica 440 ml?
Robert n-a baut niciodata mai mult de 200 ml si asta doar de vreo 4 ori![]()
misimica dulcica foc printesa ta
alina azi am mancat asa (si chiar am mancat
):
- la ora 10 piure de mar copt cu iaurt si cereale
- la 15 2 boluri
-unul cu piure de cartof , branzica si unt
-unul cu piept pui, morcov si dovlecel
ingereasa bine ai venit in
. Si eu m-am gandit sa-i schimb laptele cu Milumil pt ca mananca f putin si am auzit ca asta este bine acceptat de copii fiind mai dulce, dar pe de alta parte am auzit multe pareri negative, ca cica ar contine zahar
(asta n-am crezut) si nu mai stiu ce... Zici totusi ca mananca acum mai bine Milumil? Parca totusi as incerca si eu doar sa vad ce parere are.
Va doresc un w-e minunat