PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Anasia, Gabitza aveti pe prima pagina acces la Albumul cu limbutze. So, job done. Am pus si eu o poza care nu-i tocmai reprezentativa, dar nu puteam crea altfel album.
ingereasa bine ai venit. L-am trecut deja pe Rares in listuta. Sa ne spui si cu ce greutate si cati centimetri s-a nascut, ziua ta de nastere si performanetele piersicutzului ca sa-l trecem pe panoul de onoare.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

quote:
Originally posted by oncicu

ingereasa bine ai venit in. Si eu m-am gandit sa-i schimb laptele cu Milumil pt ca mananca f putin si am auzit ca asta este bine acceptat de copii fiind mai dulce, dar pe de alta parte am auzit multe pareri negative, ca cica ar contine zahar (asta n-am crezut) si nu mai stiu ce... Zici totusi ca mananca acum mai bine Milumil? Parca totusi as incerca si eu doar sa vad ce parere are.

Va doresc un w-e minunat

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete

Da, draga mea,

Nici nu-mi vine sa cred ca mananca Milumil-ul asta!!!
Nu mai speram, eu eram convinsa ca mai bun decat Humana nu e nici unul dar depinde de gust...Humana e f putin dulce, Nan e neutru si Milumi e cel mai placut la gust, putin vanilat asa si probabil de aceea e bine primit de copii.
Rars facea de mult mutritze la Humana dar eu eram convinsa cu nu ii este foame! Manca uneori f mult (si 260 ml) si credeam ca are pauze de respiro. Nu plangea de foame, era linistit si de asta mult timp nu am stiut ca e cazul sa trec pe altceva (i-am dat eu sa guste Belebelac dar nici nu s-a atins si credeam ca de nici un alt lapte nu se va atinge; culmea e ca lua in greutate normal desi manca mult prea putin)

Pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tweety7
ingereasa bine ai venit. L-am trecut deja pe Rares in listuta. Sa ne spui si cu ce greutate si cati centimetri s-a nascut, ziua ta de nastere si performanetele piersicutzului ca sa-l trecem pe panoul de onoare.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Multumim ptr listuta!

Rares s-a nascut cu 3600 g si 53 cm.
Stam in funduletz, ne rasucim de pe o parte pe alta in patutz, suntem tare, tare veseli, chiuim si tzipam toata ziua si inca nu ne-au dat dintisorii...Si ne agatzam cu manutzelede mami si de tati ca niste maimutzici mici!!

Pupici si we placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

va scriu si eu meniul de azi al nostru.

Dimineatza la 8 tzitzi
11.00 - piure de banana cu mar(fiert in putina apa ca sa fie mai moale)- daca se plictiseste pana la sfarsitul mesei ii pun si un pic de cereale si ii schimb gustul
2.00 - supica de legume din care am pasat broccoli + morcov + dovlecel.
5.00 - cereale cu laptik si fructe
Intre mese am baut apica si suc de mere.
In rest papam tzatza asa cate un pic peste zi dupa masa daca vrem si seara la culcare la 9.30 biberonul cu formula pe care il papam de cand eram noi mici mici.

Noi ne-am diversificat de curand si nu am papat inca carnitza si ou. O sa incepem de sapt viitoare.

Am vazut ceva de Kiwi - nu stiu exact de la ce varsta e voie dar stiu sigur ca nu de acum. De asemenea desi asa se face la noi nu prea e bine deloc sa fierbem carnea cu legumele ci separat pt ca are toxine destule si e pacat sa stricam legumele. Si uleiul eu stiu ca se pune la sfarsit, nu se fierbe in mancare.
Apropos de sufleuri mama mi-a spus ca imi facea orez cu lapte asa mai lichid pe care il punea peste mere coapte si apoi baga la cuptor un pic. Mi-a mai dat niste retzete dar pt cand mai creste un pic (legume cu un pic de galbenus, cu iaurtzel sau smantana tot asa bagate la cuptor in diverse combinatii)

Bibi tu dupa cate vad esti o femeie puternica, colegu daca face figuri . Ma enerveaza de mor barbatii care isi pun palma in si lasa toata greutatea pe umerii mamelor. Niste iresponsabili. Cel putin asa am inteles eu ca face el.

Azi ne-am luat si noi scaun si ne place super mult. E Lory's baby land se lasa f mult pe sp[ate, e reglabila si inaltimea.

VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ingereasa

Multumim ptr listuta!
Stam in funduletz, ne rasucim de pe o parte pe alta in patutz, suntem tare, tare veseli, chiuim si tzipam toata ziua si inca nu ne-au dat dintisorii...Si ne agatzam cu manutzelede mami si de tati ca niste maimutzici mici!!
Pupici si we placut!!!
Mada cu Rares Gabriel

L-am trecut ca s-a ridicat in fundulet la 5 luni jumatate. Daca a facut-o mai devreme, sa-mi spui. Si inca nu ne-ai zis ziua ta de nastere. Si mamicile sunt sarbatorite la piersicutze.

Mergi la inceput

Fetele eu merg la culcare ca nu ma mai inteleg cu Clara. E suuuuuper maraita. Sa deschida una dintre voi capitol nou cand se va ajunge la pagina 20. la toata lumea. Noapte buna!

Mergi la inceput

Hai ca-mi place. Mesajul meu a fost trecut la pagina 20 Haideti ca ma ocup imediat de subiectul nou.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tweety7

quote:
Originally posted by ingereasa

Multumim ptr listuta!
Pupici si we placut!!!

L-am trecut ca s-a ridicat in fundulet la 5 luni jumatate. Daca a facut-o mai devreme, sa-mi spui. Si inca nu ne-ai zis ziua ta de nastere. Si mamicile sunt sarbatorite la piersicutze.

Tweety,

Chiar de la 5 luni s-a ridicat...

Eu sunt nascuta pe 1 iulie '75.

Multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Continuarea aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricica spune:

ingereasa sa-ti traiasca puiul!eu i-am dat milumil si nu la mai mincat si iam dat bebelact.dar nu mam gindit ca e mai dulce!ma gindeam sa incerc din nou dar ma las pagubasa.humana cum este la gust?milumil2 este vanilat!

Mergi la inceput