Bucurii de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Tanima, eu nu ti-am putut vedea pozele noi!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Bucurii, puneti-va neuronii la munca!
Test de logica:

Afirmatia urmatoare este falsa!
Afirmatia anterioara este adevarata!

Care dintre cele 2 afirmatii este adevarata?

Varsta lui Mathias
Poze Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

lili, eu zic ca niciuna din afirmatii nu este adevarata! este un cerc vicios! una este consecinta celeilalte...deci...false amandoua oricum ai da-o!

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Raluuu...si mie tot false amandoua mi-au iesit...

Lili, hai zi-ne, nu ne tine in suspans... Si multumesc pentru urari. Sper sa fie drumul bun pana in Ro, ca ma gandesc la bebe Tudor cum o sa reactioneze la atatea ore de zbor (facem 14 ore pana in Ro, cu tot cu escala de la Paris).

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Andra, eu poze cu mine nu prea am, ca eu-s fotograful sef si totdeauna raman pe dinafara.

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

BUna seara,

Am si eu o intrebare: se poate deranja la burtica d ela antibiotic? De faot nu este chiar deranjat, dar el facea o data la 48 de ore, iar azi a facut de 2 ori pana acum (aspect pastos, culoare mustar).

Azi a venit pt prima oara menajera sa faca curat; de luni vine bona. Poate ca toate aceste schimbari ne vor ajuta sa recastigam putin din "libertatea" pe care o aveam inainte ca Dudu sa vina pe lume. In ultimul timp, week-end-ul era alocat treburilor gospodaresti, asa incat nu prea mai aveam timp de noi.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili, neuronul meu a sucombat incercand sa rezolve problema. La logica-s repetenta, eu gandesc numai cu inima . Asa ca da-ne raspunsul, nu ne lasa in ceatza!!!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Ralucutza, asa e! Ai gasit raspunsul corect. Nici una dintre propozitii nu e adevarata. Bravo!

Va mai pregatesc pe maine o portie de logica?

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Adriana, da, se poate deranja burtica de la antibiotic. Ai mai sunat pediatra in legatura cu tratamentul?

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Adriana da, se poate ca de la antibiotic sa dea in diaree. Nu te alarma, incearca sa combati cu Smecta - un sfert de pliculetz la 50 ml de ceai. Va pup.

Mirabela noi suntem printre cei mai putin norocosi care nu au reusit sa iasa impreuna in oras de cand a venit bebe. Dar nu ma plang. Sotul este asa innebunit dupa David incat nu ar da nici o ora de stat cu fi-su pe o seara in oras. De iesit nu am iesit cu el la restaurant, mi se pare riscant , in plus eu nu stiu nici unul care sa aiba loc pentru nefumatori...cel putin in Brasov. In cele pe care le cunosc se fumeaza la liber.
Relatia noastra s-a schimbat foarte mult, si in mult bine, in sensul ca am inceput sa ne cunoastem noi laturi, suntem foarte protectori unul fata de celalalt si amandoi fata de copil, ne ajutam, facem cu randul. Ar fi ceva de imbunatatit, la capitolul ..., dar acum, daca tot am eliminat stresul unei viitoare operatii ale copilului, sper sa rezolvam si asta. Ca nu prea ne-a stat gandul in ultima vreme, sincer.

MamiLili cum se simte sotul? In decembrie avea analize bune, nu? Multa sanatate.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Fetelor, iata momentele pe care le propun a fi consemnate pe prima pagina, dupa ideea Katiei:
- primul dintisor
- tine un obiect
- sta in poponet
- prima papica tare
- papa cu lingurita
- primul tuns
- mananca la masa
- primul cuvant
- primul pupic
- face pa cu manuta
- primii pasi
Desigur, lista poate fi scurtata si modificata, poate va vin in minte idei haioase care sa descrie actiunile de mai sus.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput