Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 24
MamiLili spune:
Da, Mirabela, multumesc lui DD ca mi-a dat un copil cuminte ca altfel mi-ar fi fost foarte greu, cu sot bolnav si copil plangacios. Sigur, mereu e loc si de mai bine, dar deocamdata sunt multumita de cum evolueaza viata noastra, fac fata cu bine la toate solicitarile, desi ma ocup singura de toata casa.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
tanima_i2002 spune:
Multumesc fetelor ptr parerile voastre. O sa urmaresc zilele astea sa vad cum evolueaza dar vreau sa ii fac si un examen copro la cacuta.
Mexxa felicitari ptr bb-ul sanatos al cumnatei. sa dea DD sa aibe o sarcina fara probleme in continuare.
Legat de kg in plus ma mai laud si eu cu vreo 9 in plus, dar nu vreau sa mai dau devat 6-7 jos ca eram mult prea slaba cand am ramas insarcinata, chiar ma chinuiam sa ma ingras (ironia sortii). Eu am luat f mult in sarcina: 27 de kg, dar plecat de la 48 kg. Greutatea mea normala este cam 50-52kg. La mine abdomenul este cum nici nu ma asteptam de plat, desi se vede o unda de grasime pe acolo de la cubuletele care erau odata. Duc dorul orelor de aerobic, mai ales ca am 2 ani de cand nu am mai facut. Eu am ramas cu mai multe kg pe pulpe si pe picioare care si asa erau mai groase. E f greu sa mai dau de acolo. Cred ca nu prea mai am sanse si marea problema e ca trebuie sa schimb toata garderoba ca nu ma mai incape nimic dinainte, nici macar camasile.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
MamiLili spune:
Bucurii, puneti-va neuronii la munca!
Test de logica:
Afirmatia urmatoare este falsa!
Afirmatia anterioara este adevarata!
Care dintre cele 2 afirmatii este adevarata?
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Tanima, acum am vazut pozele tale. Ce bine-ti seamana Rares! Si ce ochi expresivi are!
Lyana, bine ai revenit!
Scumpik, am uitat sa-ti zic aseara dar nu mergea ticker-ul la care ne-ai invitat sa ne uitam. Mai ninge la Radauti? Ai mei ziceau c-a nins tare aseara in Suceava, dar la Iasi ioc zapada. Offf si din cauza Vauvei chiar mi-e dor sa vad troiene.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mirabelac spune:
Si pe mine ma ajuta mult sotul, si cu bebe dar si cu treburile casnice, face mancare, intinde rufele, curatenie, etc. iar sa-mi reproseze ceva, niciodata. Insa eu ma refeream la relatia de cuplu, nu la treburile casnice.
Legat de iesitul cu bebe, eu am patit-o de 3 ori, de fiecare data a plans intr-un hal de am venit acasa fara sa ne mai trebuiasca nimic, asa ca, prefer sa ies mai putin si sa nu-i stric copilului programul, el nu doarme decat in patutul lui, nici in brate nu vrea sa doarma...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
DiaB spune:
Mama Lili, promti ca studiez problema, da nu promit si ca voi avea un rapsuns
acealsi neuron fitzos e de vina.
Cat despre relatia de cuplu, da, s-a cam schimbat olecutza da nu foarte mult. Noi avem noroc de o mama care sta cu noi, asa ca putem iesi cam la fel de des ca inainte. Mai greu cu plecarile in week-end; la astea am cam renuntat, ca n-am luat-o pe Maia deocamdata peste noapte nicaieri. Sunt legata de ea cu alaptatul acum; dupa aia cred ca voi putea pleca a fel. Dar, repet, avem noroc ca avem cu cine sa o lasam mai tot timpul.
Aseara insa mi-am facut de cap. Am fost la o intaneaa cu niste prietene de ale mele si am ajuns acasa la 22.30. Bineinteles ca lasasem indicatii pretioase acasa, adica sa o gasesc pe Maia dormind. Dar cand am ajuns tati se distra de nu mai putea cu Maia care avea in ea un chef de vorba... Asa ca pana la urma tot eu am adormit-o, dar abia pe 11 juma.
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
tanima_i2002 spune:
Mamilili bineinteles ca imi seamana, ca doar eu l-am facut. Singura.![]()
Eu ma vait ca am copil rau care nu doarme si uitati cum a adormit in timp ce ne jucam.
poze
Botez
tanima_i2002 spune:
Ei si ptr ca baiatul doarme si am chef de pus poze pe net ia uitati bebel in priza si bebel tocilar
poze
Botez
tanima_i2002 spune:
incarc altele si de aia cred ca nu se vad
poze
Botez