Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 23
scumpik_lui spune:
Buna ziua Bucurii!
Tanima eu cred ca e de la ceea ce ai mancat cu o zi sau doua inainte, nu de acum o saptamana. Asa m-am speriat si eu o data, ca Luca facuse kk negruuu,si am descoperit si de la ce: de la impartasanie.
Pufy sa revii cat mai repede. O sa-ti simtim lipsa 
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Fetelor poza cu nasul
nas belit
Plange,revin!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Saracutul....
nasucul belit sa treaca repede.Yupiii...La noi ninge asa de tare, mai e putin si viscoleste
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
lakioana spune:
Fetele mele!!!!
Fata mea nu se mai opreste din mancat!!!!
A papat la ora 12:00 190 ml. si mai devreme cu 3 ore...160 ml. Ii apar deja falcutze.....:P
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
mexxa spune:
Am intrat sa va zic ca sunt super fericita...cumpatra mea a primit rezultatul la amniocenteza si este BINEEE....

merg sa termin de facut mancare si curat..apoi revin.
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

ramomar spune:
bravo Reby, sa cresti mare! 
mexxa ma bucur mult pentru cumnata ta!
noi tocmai ne-am intors de la plimbarica. in sfarsit a iesit soarele si la Oradea![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
Sephora vazut un Matti cu nas belit. Eu cand il vad pe David asa ma gandesc cum va fi cand mai creste si incepe nazdravaniile.
Lakioana felicitari pt. bebelina mancacioasa.
Pufy poate gasesti tu o prietena ceva sa intri pe net, macar sa ne spui ce mai faceti.
Mexxa ma bucur mult pt. cumatra ta.
Noi suntem pedepsiti de vremea asta urata, stam in casa si disperam... nu stiu ce are dar de cateva zile e tare marait... ma vrea langa el tot timpul, nu mai sta singur mai deloc...
Propun o tema de discutie: cum s-a schimbat relatia cu sotul de cand a aparut bebe? Mai iesiti undeva, mai aveti prieteni?
Sa va spun cum e la noi: in week-end iesim in oras sau cu prietenii cateva ore, in timp ce David sta cu bunica lui, ne simtim super bine, chiar daca suntem cu gandul si cu telefonul la el, insa cred ca e nevoie si de putina relaxare, mai ales ca numai eu stau cu David in timpul saptamanii. Prieteni nu prea mai avem, s-au rarit relatiile din cauza ca majoritatea nu au copii si nu prea ne inteleg.
Relatia cu sotul nu mai este ca inainte, asta e clar, bebe e pe primul loc, il cam neglijez, adica nu mai facem baie impreuna, nu-i mai fac masaj, nu ne mai alintam, NU ..., NU ..., NU ..., etc. dar ne intelege tati... recent i-a spus lui David in gluma: "mami iti face tie de toate, mie nu-mi mai face nik..."![]()
![]()
hihihi i-a picat scaunelu' lui tati...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
MamiLili spune:
Lakioana, pupam fetita mancacioasa. Eu-s indragostita de ea, e asa frumoasa! De fiecare data abia astept sa vad poze noi.
Mexxa, sarcina usoara in continuare cumatrei.
Mirabelac, eu nu-s cea mai potrivita persoana care sa-ti raspunda la tema propusa, fiindca situatia noastra e putin atipica. Cert e ca nu-l neglijez deloc (pe sot), el tot spune ca bebe e pe primul loc iar eu ii zic ca-s amandoi pe primul loc. Cu prietenii ne vedem ca inainte. In oras iesim toti 3, fiindca nici n-am cu cine sa-l las pe bebe, dar chiar dac-as avea tot nu l-as lasa.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Lyana spune:
Salutare fetelor, stiu ca am absentat in ultima vreme dar am avut o sesiune foarte grea care abea s-a incheiat de doua zile.
Anul acesta dau licenta si acum si cu bebe e foarte greu sa gasesc putin ragaz sa mai citesc una alta.
Mirabelacreferitor la tema propusa
Viata noastra s-a shimbat intr-adevar foarte tare. Prieteni cu care sa iesim mereu nu aveam nici inainte pentru ca majoritatea nu sunt familisti sau cu copii si nu prea inteleg cum e sa ai familie.
Iesim mai rar dar iesim. Tati lucreaza acum mult mai multe ore si nu ne vedem decat seara la baita fetitei si dimineata la micul dejun si daca avem noroc si cateva ore in weekend.
Nici macar o data nu a pus problema ca el e neglijat sau nu ii acord suficienta atentie. Vine seara tarziu sta el cu bebe ca sa ma mai odihnesc si eu, noaptea se scoala el sa o tina sa ragaie si sa o adoarma la loc. Avem un tati minunat.
Nu ii inteleg pe acei tati egoisti care o solicita si ei tot pe mamica sa ii rasfete ca pe niste bebelusi dupa ce ca ea e cea obosita dupa o sarcina si o nastere.
Cred ca dau dovada de lipsa de maturitate.
Teodora, 12 oct 2006
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Mirabelac, eu nu-s cea mai potrivita persoana care sa-ti raspunda la tema propusa, fiindca situatia noastra e putin atipica. Cert e ca nu-l neglijez deloc (pe sot), el tot spune ca bebe e pe primul loc iar eu ii zic ca-s amandoi pe primul loc. Cu prietenii ne vedem ca inainte. In oras iesim toti 3, fiindca nici n-am cu cine sa-l las pe bebe, dar chiar dac-as avea tot nu l-as lasa.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Esti un exemplu, cum reusesti? Aaaa, Mathias e un bebe tare cumintel,
si o lasa pe mami sa aiba grija si de tati. Al meu e posesiv, o vrea numai pt. el pe mami lui... Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.