Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 22
GETY spune:
Cristina, a cumparat un aprtament mai mare, sa inteleg?
Pufymic, bafta la mutat. Cred ca ai niste emotiiiiiii!
Aniversare la mine in familie: acum fix un an am aflat ca sunt insarcinata. Chiar daca liniutza a doua era cam palida, s-a colorat ea mai tare dupa 2 zile. Si-acum mi-aduc aminte ca viscolea afara si eu l-am trimis dupa test de sarcina.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
ramomar spune:
Beatrix, multumim de informatii, sunt chiar bine venite tot timpul, deci te mai asteptam cu sfaturi
.
Vauva si parerea ta ma intereseaza foarte mult
, deci nu am cum sa ma supar, asa ca iti multumesc de raspuns
si am hotarat sa nu-i mai dau biscuiti. Acuma dimi i-am dat doar mar cu banana si paraca a inghitit ceva![]()
cata14, mercic de raspuns 
Sephora, da-mi si mie PM sa-mi spui de ce erai asa de suparici aseara![]()
pufymic, o sa ne fie tare dor de tine. NU ai ceva "pila" la RDS sa te lege mai repede la net?
multi
-ici si spor la trebaba!
Monica tu ce biscuiti ii dai Cosminei?? Din cate tin eu minte parca tu ii dadeai mar cu biscuite. Nu de alta, dar acum sunt curioasa![]()
eloise, multi
-ici pt Vladut sa se faca repede bine!
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
Sephora, eu am patit altceva: ma asez la calculator sa mai citesc de pe net. Nu stiu ce miscare a facut ca a dat cu capul de birou. Semn nu i-a ramas, dar cred ca s-a speriat si a inceput sa planga. De atunci nu mai mai asez cu ea in brate la birou. Invatam din greseli.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
tanima_i2002 spune:
Neata mamici. Iaca si eu cu o problema (desi sper ca nu e): de 2 zile bebeloiul meu face caca veeerdeee. El mananca numai san, dar eu mananc de toate. Sa fie de la ce mananc eu? Stiam ca ei fac cacuta verde cand au colici, dar la 3luni jumatate?A avut colici de la 2 sapt pana la 1 luna numai, sa se fi intors acum? intr-adevar e cam agitat de cateva zile. Eu as cam banui niste ciuperci pe care le-am mancat sapt trecuta, dar taman acuma sa il afecteze pe el? Face cacuta cam de 4 ori pe zi. Uneori mai face si normal, dar ultimele scaune au fost anormal de colorate in verde.
Astept parerile voastre.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
ramomar spune:
tanima, eu stiu ca este de la ce mananci tu sau de la colic, cum zici ca (virgula) colici nu mai are, sigur e de la ce ai mancat tu.
Acum vreo luna de zile mai multe mamici ne plangeam aici de culaorea aceasta la kk.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
CristinaGoji spune:
Tanima - si bebele meu asa avea pana nu demult, si i-am facut coprocultura si i-a iesit infectie cu E coli enteropatogen. Dar al meu urla tare, nu puteam defini starea lui ca fiind doar agitat.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Gety - nu un apartament mai mare, efectiv un apartament si jumatate din alt apartament, adica inca un apartament pt care a pus jumatate din valoarea acestuia, iar cealalta jumatate a fost cumparata de un prieten de-a lui. Sper ca m-am facut inteleasa
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
N-am apucat sa citesc nimic din urma si nici nu cred ca voi apuca, am o gramada de treaba la servici iar acasa nu ne mai intelegem deloc cu Maria, care e ingrozitor de maraita si nici in brate nu mai e multumita (na ca fac si rime
)
Pufy, multa bafta la mutat! O sa-mi fie dor de tine!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
eloise spune:
Am trimis pe mailul comun un filmuletz luat de pe net unde se arata cum se pune wrapul si bebelul in wrap. Ieri n-am mai reusit sa trimit, m-am luat cu treaba. Este extrem de simplu. In ciuda calitatii proaste a imaginii(altul mai bun n-am gasit) veti intelege repede. Eu cu wrapul asta m-am molipsit de la mamicile de mai-iunie, multe dintre ele au purtat bebeii in wrap. Se confectioneaza dintr-un material de preferinta putin elastic (tricot de bumbac-- eu n-am gasit asta din pacate) lat de 1m si lung de 5. Da, e foarte comod, eu ieri cat l-am plimbat prin casa realmente nu sinteam deloc greutatea copilului. Daca vreti detalii suplimentare dati un Google search dupa "baby wrap" si gasiti zeci de siteuri cu scheme, poze, filmulete... diverse "impletituri". Sau daca vreti scriu din nou linkul catre discutia de pe DC, unde sunt si linkuri si explicatii...
Purtand copilul asa eu m-am simtit ca si cand eram din nou insarcinata. Va e dor de perioada aceea
?
Usorlili multumesc de compliment. Si tu esti tare draguta. De Tudor ce sa mai zic, e un baietel foaret reusit si frumusel.Din pacate n-am vazut decat o singura poza cu tine, poate mai pui.
Despre kilograme... eu am 62, 61,8
in dimineata asta. Cu 7 in plus, cum am mai spus. De vreo cateva zile am inceput sa fac abdominale, o tura de vreo 20 pe zi. Prima data am ramas socata de cat de obositoare mi se par, mie care faceam 60 dintr-o rasuflare. Abia acum mi-am dat seama ce ravagii face sarcina... muschii abdominali saracii se intind, se labarteaza, nu mai au tonus. M-am apucat de abdominale pentru ca e cea mai afectata zona. Vreau sa scap de lookul de "luna a 5-a" si sa revin la abdomenul plat de alta data
...vrabia malai viseaza...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
MamiLili spune:

Mexxa, iti scriu imediat PM.
Am vazut aseara poze frumoase, cer scuze ca n-am apucat sa scriu atunci.
Usorlili, drum bun in Ro!
Pufy, amenajare placuta! Sper sa revii mai repede de-o luna!quote:
Originally posted by eloise
Purtand copilul asa eu m-am simtit ca si cand eram din nou insarcinata. Va e dor de perioada aceea
?
Daaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus