Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 21

Monique_new spune:
quote:
Originally posted by GETY
BUNA DIMINEATA SI DE LA NOI!
Monique_new, mi se pare ca si cand eram la gravidutze, tot tu erai prima, nu?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Cam da

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

mexxa spune:
Buna dimineata....
Monique ceasu lui fiu'miu sa stricat zdravan...se trezeste la 1 si pana la 3.30 nu mai doarme...
Buna cafeaua
merg sa citesc din urma ca ati fost harnicute.

Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

GETY spune:
Ionica si eu am ramas cu 4 kg. in plus dupa nastere. Dar nu stiu cum, kg. pe care le aveam in plus inainte de a ramane insarcinata, vreo 7 socotesc eu, acum parca s-au dublat si ma fac mult mai grasa.
Cristina, poate reusim sa ne luam amandoua masina. La mine daca gasesc un apartament mai ieftin, poate strecor si bani pentru masina in imprumutul de la banca.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

GETY spune:
Mexxa, buna dimineata!
Sephorei cred ca i-a trecut supararea si acum nu ne spune de ce s-a suparat. Felicitari pentru 2 stelutze!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

GETY spune:
Plec si eu sa beau cafeaua si sa spal ochisorul fetei si sa-i dau vigantolu' si Polyvitalu'.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

mexxa spune:
Fetele intalnirea de ieri a fost superrr...pacat de vreme.
Iesencele sunt dragute,iar bb;ii nici nu mai zic
La urmatoarea intalnire o asteptam si pe domnisoara Maria...

Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

CristinaGoji spune:
Gety - si noi am luat credit de la banca si im cumparat un apartament, si ne-au mai ramas niste bani, dar "investitorul" de barbatu'meu a mai cumparat jumatate de apartament cu banii ramasi
Monique_new - buna cafeaua. Cred ca renunt sa mai fac cafea, o sa beau numai de-a ta.
Scumpik- multumesc pt parola.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

CristinaGoji spune:
Sephora- o sa incerc si eu sa-i dizolv in mai putina apa. Sper sa nu iasa prea concentrat.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Sephora spune:
VA pup fetelor
Am dormit un somn sa de luung pana la ora 6 de dimi,cand copilul se frichinea ca la colici,sau sa m-a intreb daca or fi reaparut.
Am mai facut una de dimineata,m-a jucam cu el si m-a prins de par,in momentul cand i-am desprin parul din manute,am simtit ca l-am atins,m-a uit nik,el in schimb plangea.Il iau in brate sa-l adorm si cand m-a uit pe nara o zgarietura fetelor,am intepenit,am plans de m-am umflat cerandu-i scuze.Mama denaturata ce sunt!(n-am unghii jur,da acu chiar ca le tai din carne)
M-a duc sa beau laptikul si sa dau papa si revin.
Cristina eu asa fac si apoi ai dau mancarea.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco

pufymic spune:
Va pe toate , bucurii si mamici de bucurii si ne re-vedem cand o sa ma conecteze RDS-ul la net.....
Sa fiti cuminti si sanatosi!
Eu