Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 29
Ktrinel spune:
buun, nimeni pana acum...adinutza, imi era dor de tine...mi=am amintit chiar ieri de tine ca m=a sunat taica-meu din sibiu si uite ca ai aparut si tu...ziua sibienilor...lasa ca anul asta va calcam si noi ,acolo la capitala culturala...si , cum ii merge Alessiei , vad ca a pus pe ea bine, cand ii dai si cum suculetzul?
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
alexandra_25 spune:
Miro si Chris...si eu am stat de sambata cu degetul asa...si deja ieri nu am mai suportat durerea si am mers la medic..si mi-a zis ca de altadata sa nu mai stau asa....doare dar suportabil...acu trei ani am mai facut asa ceva si mi-a smuls unghia deoarece s-a intins sub ea...!
Asiza..nu stiu cum m-am pricopsit cu ea...eu sunt de vina ca asa mi le tai de adanc....invatatura de minte!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
dolores spune:

Crinutza de Dandusa 

Antonia de Bambo 

Oliver de Patris 

Norbert de Otikerekes 

Bianca de Madana 

Georgia de Cristina 

ce bine ca ai citit bancul dandusa,o sa mai pun.
dianarus,al meu david cand a avut bubite i-am dat cu: Dermovate..asta ne-a recomandat pediatru de la spital..ii trecea cu fiecare zi..daca vrei iti trimit o poza cu david bubos sa vezi daca despre asta e vorba
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Ktrinel spune:
se pare ca ...ori am vedenii, ori si=a sters mirona mesajul ...
spune-mi te rog, macar, ca nu am innebunit si vad dublu.
editez: ignorati-ne....
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
mayaione spune:
Azi am facut in sfarsit vaccinul si Ana s-a comportat super, a ras si a gangurit la asistente, in timp ce ii faceau injectia. Am ramas socata, eu care aveam mana pe suzeta sa i-o dau repede cand urla. Pana acum nicio reactie, nimic, a fost vesela si la fel de jucausa. Doamne si cate cosmaruri am avut pana l-a facut. Am optat pt. Infanrix hexa.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
maria_irina spune:
.DANDUSA, multumesc pt raspuns
. mi am studiat mandruta si are aceleasi pliuri pe ambele picioruse.
imi permit sa postez si eu la voi, ca sunteti mai experimentate
.fetita mea papa san cam 30 de minute si dupa ii fac si biberon cu APTAMIL 1 de la MILUPA. de obicei mai mananca si cate 60 de biberon sau 30, depinde de cat de infometata este. noaptea mananca numai biberon-120ml si doarme cate 4-5 ore. ceiut nu i am dat ca pana acum nu are colici si nu stiu daca sa incerc sa i dau.
IN AFARA DE VACCINURILE CARE SE FAC IN MOD REGULAT CE ALTE VACCINURI SE MAI FAC, CARE TREBUIE PLATITE? eu maine merg la pediatra pt revizia de o luna si vreau sa o intreb si pe ea.
multi pupici tuturor mamicilor si bebeilor.
dianocica spune:
of, mai fetelor, numai nasoleli in ultimul timp.
s a inecat atat de tare la san...doamne fetelor, sa dea dd sa nu vi se intample niciodata. pur si simplu nu mai putea sa respire.l am pus si pe umar si cu capul in jos,si la 45 ca in alea de cpr...a durat fooooooarte mult pana si a revenit. si avea o fata, si niste ochisori care cereau ajutor. doamne a fost groaznic. si de cateva zile mi se tot pare ca doarme mult mai mult decat de obicei. acum i am luat temp si avea 37cu6.mor.dr a zis sa nu ii dau nimic pana la 38.si iar doarme. bine ca a avut vreo 10min dupa masa n care a ras si s a jucat. ca altfel o luam pe aratura rau. sunt cu nervii la pamant.acum doarme la mine in brate si e atat de scump.....ai vostri au avut perioade in care sa si micsoreze periodele de veghe?
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire