Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianocica al meu baiat s-a distrat aproape 2 ore de dimineata dupa care a dormitttttt, s-a trezit numai pt schimbat pampers si papa. acum doarme iar. de fapt a mai stat treaz cam 30 min la doctor, asta in conditiile in care de obicei mai sta treaz 2 ore dupa amiaza.
yagmur te rog spune-mi daca alaptezi ca nu mai stiu si trimit pm cu kk
noi am fost la doctor, bebe e sanatos, multumim lui Dumnezeu! l-a ascultat la inimioara si la plamani, s-a uitat in gat, l-a palpat peste tot, l-a ridicat din nou in fundulet (si el a gangurit la greu) si a spus ca e f multumita de cum evolueaza! ghici cui i-a crescut inima!! despre kk a spus ca e normal orice scaun avut de bebe alaptat exclusiv. poate fi moale sau pastos nu conteaza, e normal. nu are din ce sa faca diaree si nici sa se constipe.
bebe are 5.200 si am uitat sa il masuram. ne-am adus aminte amandoua cand era gata imbracat pe picior de plecare! dar pt masurat ma voi duce la pediatra de familie
pupiei ca ma duc sa pap ceva

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

of, mai fetelor, numai nasoleli in ultimul timp. s a inecat atat de tare la san...doamne fetelor, sa dea dd sa nu vi se intample niciodata. pur si simplu nu mai putea sa respire.l am pus si pe umar si cu capul in jos,si la 45 ca in alea de cpr...a durat fooooooarte mult pana si a revenit. si avea o fata, si niste ochisori care cereau ajutor. doamne a fost groaznic. si de cateva zile mi se tot pare ca doarme mult mai mult decat de obicei. acum i am luat temp si avea 37cu6.mor.dr a zis sa nu ii dau nimic pana la 38.si iar doarme. bine ca a avut vreo 10min dupa masa n care a ras si s a jucat. ca altfel o luam pe aratura rau. sunt cu nervii la pamant.acum doarme la mine in brate si e atat de scump.....ai vostri au avut perioade in care sa si micsoreze periodele de veghe?

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

dianocica, nu te panica.... se mai intampla sa se inece f. nasol.... bine ca ai fost pe faza....
cat despre perioadele de veghe, Oana are zile cand nu doarme deloc, dar deloc, maxim cate 10-15 minute si are zile in care doarme de le rupe si pe mine ma baga in boala ... a fost o duminica in care a dormit toata ziua si nu se trezea indif. ce faceam, s-a trezit doar o data sa manance... si cand s-a terminat ziua a cascat niste ochi de parca n-ar fi dormit decat o ora si a zambit si a inceput sa gangureasca.. si mi-a risipit toate grijile ... asa fac ei, ca si noi... si noi avem zile in care suntem somnorosi chiar dc am dormit bine in noaptea de dinainte si zile cand suntem super activi
pt dmic de la Oana care doarme de rupe azi, cred ca recupereaza noaptea trecuta... sper sa nu inversam noaptea cu ziua

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

lorym vad ca esti prin zona. nu ne mai spui ce face Catrinel?? Pupici de la Daniel!!

Poze Daniel

Mergi la inceput

eu habar n-am sa fac capitol nou

Poze Daniel

Mergi la inceput

avem pozici noi, de azi, aici

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

cand iesim afara si e mai frigutz asa, mi se pare ca ii ingheata pielea pe fata. l-as da cu ceva crema protectoare pt fata. idei, fetelor??

asiza am cumparat tarate, chiar ma intrebam cum sa-i fac baie cu ele... bine ca mi-ai zis tu cum le fierbeai . inca nu m-am atins de bubitzele lui, asta seara ma abtin, sa vad ce zice maine dermatologul. se duce sotul cu el, eu pe la ora aia sunt in operatie cu ianis.
sper sa treaca repede ziua de maine, am emotii, desi minor dpdv chirurgical, va fi traumatizant pt bietul meu pui.

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

fetelor, stie cineva sa-mi spuna de ce s-a intepenit tickerul cu varsta Oanei? abia acum am vazut ... noi avem 2 luni si 2 zile si arata 1 luna si 3 sapt. si 1 zi [:((]

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

dianarus, eu ii dau cu crema protectoare pt vreme rece de la Mustela ... se pare ca-i place ... bafta maine la operatia lui Ianis!

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia care pozici?nu e decat una...

diana noi avem o crema exact pt asta de la sanosan dar nu am folosit o niciodata...tinem pumnii pt maine, pt amandoi puiutii

angi bine ai venit.primele 10mesaje sunt moderate, dupa...liber la discutii.craiova zici? eu sunt din slatina...

restul fetelor noi: ce faceti, trageti chiulul? la vorba!

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Asiza, eu am doua prietene care au incercat chestia asta cu electrostimularea in zona abdomenului si dupa o folosire mai indelungata au inceput sa aiba dereglari de ciclu menstrual (intarzieri foarte mari)

Acum sa va spun despre mine si Iulia:
Eu sunt nascuta pe 23.08.1972, Iulia pe 3 noiembrie 2006, ora 7.30 (nastere normala)
Inca avem colici si nu trec cu nimic. Am incercat cu de toate, dar degeaba. Sper cat de curand sa ne treaca.
Iulia a avut scaune foarte lichide de la inceput si mi-au spus asistentele de la spital ca daca asa este de la inceput sa nu ne ingrijoram, este ceva normal
A si racit cand a facut 2 luni. Facuse rosu in gat si avea mucisori. I-am dat antibiotic (cloracef) si a trecut.
Pe 24 ianuarie am facut si vaccinul si am fost foarte cuminti
Mananca doar lapte de la san. Din cauza ca o doare burtica, de multe ori plange la san si nu poate sa manance.
Daca plange si e schimbata si mancata "alergam" cu ea prin casa. Zici ca are senzor de inaltime, nu prea ii place sa stai jos.
O imbrac de obicei cu body cu maneca lunga si salopeta cu maneca lunga, ambele cat mai subtiri.
Daca imi mai amintesc altceva ce nu v-am spus, va mai scriu
Va pup.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi
Iulia - 3 noiembrie 2006 - http://picasaweb.google.com/angighita

Mergi la inceput