Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

revin.. ... pozici noi de azi aici
dianocica

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia este extraordinar de scumpa micutza si pare fooarte concentrata...

am mai pus si noi cateva ... ma duc sa incerc sa dorm un pic ca mi-e un somn...n am mai dormit pe zi de vreo sapt si sunt capiata... va pe toate si o noapte cat mai usoara...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by ziggy
il iau in brate si ma asez cu el pe o minge mare de gimnastica si apoi sar cu el in brate pe ea. Se simte bine, uneori chiar adoarme, iar pentru mine este mai usor.

Calin (5.12.2006)

Ziggy, mare grija la jocul asta! Atunci cand sari e posibil sa il zdruncini prea tare si creierul lui se loveste de cutia craniana ceea ce poate avea consecinte neurologice foarte grave, pana la deces.
Uitati-va la www.babycenter.com/videos/view/?vid=1487267#videoplayer" target="_blank">filmuletul asta. E in engleza, dar arata exact ce se intampla cu creierul cand copilul este zdruncinat, zgaltait, scuturat.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Deschid eu subiect nou.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dianocica, nu te panica.... bine ca ai stiut ce sa faci; am patit-o si eu cand la baitza nu am fost atenta, si si-a bagat capul in apa... atat de m-am speriat... dar s-a rezolvat; l-am scos din vanitza, l-am pus cu capul in jos.. si si-a revenit. Eu am plans o ora dupa aceea....
Laura, nu alaptez.. azi a facut kk.. i-am luat temperatura si imediat si-a dat drumul... nu vreau sa-l obisnuies asa, dar mi s-a parut ca e mai cald decat de obicei... aveam 37.3 in loc de 37.1 cat are de obicei; deci, totul e ok.
Apropo' de dormit; Luca le cam doarme de cateva zile..... se mai si joaca, dar doarme mult mai mult. Dar si colicii nu ne mai chinuie atat de rau...
Fug si eu la somnic..
O noapte frumoasa si linistita bebeilor si mamicilorYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Subiect inchis. Va asteptam la capitolul 10.

Mergi la inceput