Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cum sa nu fie tort la botez? noi am avut o frumusete si o bunatate de tort! as da link catre poze, dar imi merge netul ca ochii mortuluji, si de dimnineata ma tot chinui, atat pe yahoo, cat si pe dropshots parca, si nu se incarca nici macar una!!!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am uitat sa va spun ce am facut azi noapte. sau ce nu am facut . nu l am auzit azinoapte...la 3....prima oara...am crezut ca mor...mi l a adus mama in urlete... plangea saracu'... si ca rasplata, de dimineata a ras prima oara cu super zgomot si cu gggggggggaaa cand m a vazut. of, ce minunatie de copil....

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

fetele plec si eu 2-3 ceasuri si voi scrieti.......
deci bebe al meu care nu facea kk deloc a facut ieri o data si azi de 2 ori. moale. a iesit din pampe, a murdarit si bopy si salopeta si tot!! nu asta e problema dar intreb si eu ca tot se discuta cat de moale e prea moale?? ma duc azi la doctor si intreb!!
despre bubite cu cap alb si eu stiu ca nu se umbla la ele: betadina si baneocin sau sapromed.
eu ii fac luii bebe baie cu ceai de tei, musetel si galbenele (il racesc cu apa de la chiuveta) si nu a avut pana acum nici o problema cu pielea. dimineata la toaleta il spal cu ceai de galbenele.
dia_bi de vreo sapt vad ca a inceput si mie sa imi cada parul. al meu nu e lung ca daca era il tundeam oricum voi lua calciu (dar trebuie sa mai ajung si la farmacie)
?cum e cu puseul de crestere? dani de vreo 3 zile mananca la 3 ore (dar deja plange), cand il asez pe pat (ei alaptez culcata) incepe sa tremure de anticipatie, si suge cam 8-9 min (el care sugea fix 4 min de la fiecare san si apoi se juca). in plus daca incerc sa il iau de la san dupa vreo 15 min, desi doarme se apuca de plans. ce sa inteleg???
pupici ca ma pregatesc sa plecam la pediatru. mergem pt un control de rutina, sa facem si uin cantar, etc. intru sa va spun noutatile.
pupici!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

proba de sdemnatura..am schimbat-o..

dianocica, crede-ma ca n-as gasi alta mai buna in ploiesti..in general afost ok, acuma a dat-o in bara..

laura13, lasa-l sa manace cat vrea el..sa se opreasca singurel din supt..puseul de crestere cica il au in jurul varstei de 3 luni..eva cred ca l-a avut deja..vreo 2 zile mi-a supt cam la 2 ore..dar de cand nu mai sunt stresata cu ceasul, aproape ca nici n-am bagat de seama..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Veniram de afara si cand sa intru in bloc pe usa din spate(ca sunt mai putine scari de urcat cu carutul) usa incuiata, iar eu fara cheie. Asa ca dam ocol blocului ca sa intram pe usa din fata, bate o rafala mareeeeeeeeeee de vant ca e curent rau in curtea interioara si bebe, care dormise pana atunci, se pune nene pe urlattttttt.
Si dai si alearga cu carutul, si bebe urla si chin mare sa urc 11 trepte pe usa din fata cu carut cu bebe in el...groaznic...sa-mi fie invatatura de minte sa nu mai plec fara cheie.
Alexandra, mercic pt poza cu tortul. Nu cred ca se preteaza la ce vrem noi...ca nu cred ca aia la club or avea frigider asa mare.
Diana, Hot Shots se cheama clubul, pentru 40 persoane cati suntem noi, e perfect! Si au si preturi rezonabile la bautura!!!

Fug ca plangeeeeeeeeeeee de foame!
Pupicei

Danutz, mamica de bebic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura nici la noi puseurile nu au fost ca la carte...fiecare cu ritmul lui... las' sa pape...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Angi, bine ai venit printre noi. Te asteptam cu povesti despre bebe.
Dianocica, nici eu nu l-am auzit din prima pe Luca azi dimineatza si dormim in aceasi camera . dar se pare ca sint deja atat de obosita ca nu mai reactionez din prima...
Danutz, sper disperarea mea nu am gasit inca dadaca. Am primit ceva recomandari, dar cand aud de 12 ore/zi nu accepta... nu stiu ce o sa ma fac... ma duc cu Luca la birou.. gasesc eu un container incalzit pe undeva pe santier...
Laura, spune-mi ce sa fac si eu sa faca Luca kk? ca tot se chinuie, desi ii pun ceai de musetel de la milupa in bibe ..
Chris.. si tu imi face pofta de ceva dulce... si noi o sa avem tort la botez, cu sigurantza
Fatima, te admir.. toata stima ptr cum te abtii... si eu ma abtin ptr ca sint inchisa in casa.. si nu dau cu ochii de tarte cu fructe (ce mult imi plac si mie)...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dia.bi, eu te sfatuiesc sa iei urgent vitamine, gen Elevit sau Materna, daca nu cumva o faci deja! Asta se intampla oricum dupa nastere frecventla mai toate mamicile, avand in vedere ca in timpul gravidiei, parul a fost intarit, frumos si stralucitor din cauza schimbarilor hormonale...acum cica e normal sa cada cantitate mai mare, intrucat cade si parul care ar fi trebuit sa pice in timpul sarcinii...
Alex, da' cum te-ai pricopsit cu infectia aia la deget? Si bb Denis mai urla cateodata pana da de san, dar nu mi-am facut probleme...mi-am zis c-o fi fomist si nerabdator si de-aia!
Bebinuta, si eu alaptez exclusiv si ii dau cate un san la o masa, alternandu-i...a avut Denis grija sa am sanii egali!
Angi-m, bine ai venit in ...da-ne mai multe date sa te trecem in listutza cu bbi.
Yagmur, am fost nasa de botez de 2 ori anul trecut...iti spun eu ce-ti trebuie pentru botez!

Dianarus, am luat tartatze de la un magazin naturist, apoi am taiat un ciorap de-al meu de matase, am bagat taratele acolo si le-am fiert cu apa, de unde a rezultat un ceai si l-am pus in cadita amestecat cu apa normala de la robinet...nu-s convinsa ca asta ar fi ok pentru bubitze, dar rau nu-i face oricum.
Danutz,

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

tocmai aratau acum la stiri ca in mexic s=a nascut un bb de 6,4kg....prin cezariana bineinteles...

donia, si eu zic ca nu au ce sa fie prea nasoale marcile alea. pe oursounul teddy l=am incercat deja , nu e rau. o sa incerc si kirkland.da, Julie are gropitze si ochii albastrii, iar parul e blond. se uita si ea la lumina non=stop.ce-ar fi sa ne incuscrim si noi...uite fetele din tara...asta daca nu am aveam contracandidati deja

dandusa, mersi de complimente, dar vorba lui dianocica, freza e netunsa si nevopsita , tinuta incropita la talia de acum (mai am 6 kg de dat jos) .... ma bucur ca totusi "am dat bine "...tu parca esti mereu scoasa din cutie...nu stiu ce faci

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

fatima, daca te linisteste, bb meu e alaptat exclusiv si are si pana la 6 scaune pe zi, uneori are si zile cand nu iese mai deloc, doar murdareste pampersul

face si verde si mustar si maroniu si moale si foarte moale..asa e de la laptic...

daca nr scaunelor depaseste nr meselor, atunci trebuie sa ne alarmam!

pupici

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput