Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
pentru toti BBii sarbatoriti ieri si azi. si sa cresteti mari si voinici.
TEMA ZILEI de ieri: - body si sosetute. Peste o bluzita si salopeta. Uneori caciulita, alteori nu. La noi sunt 22 grade ziua si noaptea lasam doar 21.
TEMA ZILEI DE AZI: o pun la munci - pe burtok, cantam, dansam, prezentam peretii - astazi chiar am schimbat posterul de pe perete - la inceput a zambit - apoi a inceput sa-l studieze ... cred ca si-a dat seama ca nu mai e cel initial. hi hi hi - mai am inca 2 postere ... o sa i le tot rotesc sa nu devina rutina.
Bubite rosii noi am scapat cu CREMA BABY cu balsam de Peru. Asta cand a fost grav de tot - in rest ... daca se irita de la un kk mai acid ... trece si cu bephanten.
bebinuta insista cu suzeta - a mea era campioana la a-si face scarba cand ii dadeam suzeta. A inceput sa baleasca, apoi si-a descoperit pumnii si ii baga in gura ... si uite asa ... decat s-o vad cu pumnii in gura ... am chinuit-o pana a acceptat suzeta. Acum ma dor picioarele de cate curse fac intre camere cand isi scapa suzeta si tre sa i-o introduc din nou.
Cu alaptarea - las pe altele - ca la mine fu prea putin lapte - de trebuia sa-i dau pe amandoi de fiecare data, uneori + completare.
dianarus78 tinem pumnii pentru maine.

quote:
Originally posted by anasia

m-am bagat si eu pt am vazut ca aveti si voi probleme cu bubitele cu cap alb; din experienta va spun ca mai repede au trecut luandu-le capetele cu compresa inmuiata in spirt si pe urma cu baneocin unguent; se uscau ff repede; la inceput dadeam numai cu baneocin, dar treceau intr-o parte si ieseau in alta;
dianarus, mie mi-a zis dr baie fara musetel, cu galbenele daca vreau, si acum ii fac baita asa; si pe fata am spalat-o cu galbenele;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

NUUUU!!!!
in nici nu caz!!!
nu tre sa le faci nimic la astfel de bubite - la noi trec de la sine - si nu le dau cu nimic. Pentru ce sa le storc? Sunt cosuri cumva? Asta e ca si faza aia - i s-au umflat tzatzele - sa i le storc?

plange ... revin

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

lavinia, si eu la fel stiam, tocmai de aia ziceam ca am sunat-o degeaba..oricum, smecta n-are ce rau sa-i faca..reduce sensibilitatea mucoasei intestinale..si o sa-i dau numai 1/2 pliculet..
eu m-am alarmat ca ea nu obisnuia sa faca asa, ci la 2 zile..cand i-am zis doctorei ca poate si-a schimbat metabolismul, mi-a zis " hmm...va dati voi repede cu parerea.."

in "mama si copilul" scrie asa..:"sugarul hranit la san poate avea scaune f variate in ceea ce priveste nr. (de la 0 la 7-8 pe zi), culoare (verzi, galben-alburii, alburii), si consistenta (grunjoase, semilichide, tari)"

fatima de eva ioana
primele pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

fetelor in ultima vreme imi cade parul,am plin cearsaful si perna dimineata
si mai vad si pe la Bianca prin manuta cate un fir de par,iar cand sta in pat se mai intoarce si tot am grija sa nu aiba prin gurita vreun fir de par
eu acum am parul scurt dar vroiam sa-l las lung
ce ma sfatiuti?
sa-l tund scurt?

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bebinuta, eu o alaptez exclusiv si ii dau de fiecare data de la ambii sani, ii dau acum D, apoi S, iar data viit S, apoi D (la cerere, adik peste 3.5-4 ore, uneori chiar mai mult).

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

dia bi, sunt niste vitamine excelente pt. par.."Beauty Hair"..si o solutie de la gerovital, pe baza de petrol..

fatima de eva ioana
primele pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

s-a nascut in mexic un bebe de 6,6 kg!!!!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Buna fetelor.....eu de abia am terminat de citit capitolul trecut...am ramas in urma....totusi vad ca nu mi-ati dus lipsa.......am avut o perioada destul de agitata...eu umblu pe la medici...am facut o infectie la unghia de la maini...un panaritiu si de abia azi am scapat de marea durere.....in fiecare zi merg la chirurgie la curatat...!
Am ramas in urma cu urarile de "la multi ani"....asa ca ...pentru bebici...sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi!
Pentru cei de azi :
Crinutza de Dandusa
Antonia de Bambo
Oliver de Patris
Norbert de Otikerekes
Bianca de Madana
Georgia de Cristina

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

te doare cand te curata? ca si eu as cam fi o clienta buna, dar la picior.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fatima cum adica va dati voi cu parerea? bai, ... sti ca pe aici tot umbla sfatul ala cu 'schimba pediatrul'...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Alex si Chris si eu si eu ... dar fac asta pentru ca am unghile mai deosebite cam patratzoase si imi raman coltzurile inauntru - incercand sa le scot ... ranesc locul si deci se infecteaza - puroiaza un timp dupa care trece (cu tot cu un strat de piele).
Mai nou - am aflat de la o prietena - ma dau cu tinctura de propolis si trece mai repede. Doare rau - nu cred ca as fi in stare sa stau sa ma curete careva - fara anestezie locala.

iar plange - iar am fugit

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna fetelor
Am si eu o fulgutza care s-a nascut pe 3 noiembrie 2006
Ne primitzi si pe noi in clubul vostru?
Sambata, pe 3 februarie, facem 3 luni si avem deja 5.55 kg

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi
Iulia - 3 noiembrie 2006 - http://picasaweb.google.com/angighita

Mergi la inceput