Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Crina Maria de Dandusa
Antonia Gabriela de Bamboletta
Norbert de Otikerekes
Oliver Victor de Patris
Bianca Andreea de Madana
Georgia Helia de Cristina1974
Referitor la tema de ieri eu o imbrac in body cu maneca scurta, o bluzita cu maneca lunga si costumas. Iar in picioare sosetele, in general fara caciulita, doar dupa baie. Hainutele le spal cu ariel, fara balsam.
Tema de azi tocmai ma confrunt cu o bucata Cristinuta maraita rau. De vreo 2 zile tot maraie de m-a capiat. Nu conteaza daca e zi sau noapte. Verific pampers, copil mancat, daca ii e somn o iau in brate si adoarme. Ieri noapte pe la 1.30 eram pe forum, cantam cantecele pentru copii, tot in brate...Si ea tot treaza. Si ma apuca cate o repriza de plans cand vad ca nu pot sa o potolesc. A adormit pe la 3. Si uite asa simt cum vine depresia, mai ales ca n-am mai iesit din casa de 3 zile. Am vazut ca ati iesit la plimbare, Ruxandra si Raluca,mie mi s-a parut frig sa o scot.
Acum doarme de o ora. Dar se scartaie...Vine ora de masa...Am recitit, putina coerenta in ce am scris, dar nu mai pot de oboseala...

Va pup pe toate cu tot cu bebelusi

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina

varsta Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

am sunat pediatra..mai bine n-o faceam..m-a lamuit bustean..ca s-ar putea sa aiba o bacterie ceva in flora intestinala..ca de aia face asa des si cu mucus..cum o fi ajuns ea la concluzia asta fara coprocultura, nu stiu..si ca pentru infectie n-are ce sa-mi dea, dar pt. diaree sa-i dau ceai de menta 50mg pe zi, 1 plic smecta/zi si hidrosec 10mg 1/2 pliculet..

eu cred ca o sa-i dau doar smecta, ca are doar rolul de hidratare, si poate un picut de ceai de menta, dar f. putin..si vad cum evolueaza..

o dadea intr-una ca-i de la ce-am mancat eu..femeie, esti nebuna? imi venea sa-i zic..cand am mancat sarmale si carnati n-a avut nimik, are acuma, ca mananc numai lapte degresat, paine intergala, carne pui si legume..off, ce ti-e cu pediatrii astia..nu stiu ce sa zic..am postat si la "parintii intreaba"..se pare ca multi bebei fac asa, cu mucus..pai daca sunt asa multi, toti au infectii intestinale ?!..si de ce numai cei alaptati la san?

fatima de eva ioana
primele pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Alexandra,si eu patesc la fel..sigur nu sunt colici?Al meu are un puseu de colici..cica ar fi ultimele.Uneori tre sa iau o zornaitoare sa-i distrag atentia si sa-i bag sanul in gura..alteori il las asa..il linistesc cum pot si cand e foamea mare nu mai face figuri.

Dianarus,nu cred ca ar trebui sa umbli la ele..trimite-i pm lui Ramsan..ea a vut probleme mari,nu stiu dak e aceeasi chestie.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am reusit si eu sa fac tickerul cu varsta lui Mark...sper sa mearga

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Alexandra, nu te-am uitat... si ce pofta mi-ai facut de tort; ce ciudat.. cand eram gravida, nu aveam pofte..si ma apuca tocmai acuma...
Dianarus, si Luca a avut bubitze pe fatza. O data i-am dat cu spirt si apoi cu baneocin pudra. Dar cand au reaparut, nu i-am mai dat cu nimica si au trecut. Dar, daca sint atat de multe, poate ai nevoie de sfatul unui dermatolog... Bafta la operatia lui Ianis si sa se face Marc bine.
Intrebare (cred ca s-a mai intrebat pe forum): ce trebuie pentru botez? Noi o sa-l facem undeva prin martie, dar vroiam sa o pun in tema pe viitoarea nasa.
Revin mai tarziu... fug sa dorm si eu langa luca...este p vreme la noi tocmai buna ptr asa ceva..
Pupici!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aka e fooooooarte cald si frumos afara. mai trage cate o rafala de vant dar super decent... fugi afara. o sa vezi ca merita...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Revin cu inca o intrebare: voi ati cumparat si daca da, unde ati gasit aparatoare de ploaie universala? Incep sa cred ca nu mai pot iesi cu Luca din casa... ca tine vremea rea la noi

Danutz, pupici.... si sper ca Luca sa ramana intelegator si pe viitor.

Pup mamicile si bebelusi

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Fatima,
F.ciudat..eu stiu ca nu exista diaree la alaptat exclusiv,cum nu exista nici constipatie.Pana acumpediatra mea nu a dat gres cu nimic..infectiile presupun si alte simptome.
Eu l-am lasat asa..Nu stiu ce sa zic..

Nu pot renunta la dulciuri..cu atatea frustrari acumulate si fara cafea e asa bine cand pap ceva dulce...

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

asiza, stai linistita, iubita, ce importanta are cine ti-a raspuns, important e ca te-ai lamurit..
yagmur..eu sunt la dieta si am fost aseara la carrefour..mi-a plouat in gura missisippi langa standul de prajituri..mi-e pofta de un cremsnit sau o tarta cu fructe..dar ma tin tare, sunt ambitioasa de fel..mi-am luat o ciocolata 75% cacao, nu-mi place, dar de asta am voie, si-mi fac o inghetata cu fructoza..

fatima de eva ioana
primele pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, va multumim mult!
Dianarus 78, sa-ti spun cum am rezolvat noi problema buboasa imediat: am luat betisoare de vata din alea cu capul mai subtire, am turnat pe betisor cateva picaturi de betadina si am punctat fiecare bubita cu betisorul inmuiat. Atenti, da numai pe bubitze, nu si in rest, pt ca betadina usuca. Mayei i-au trecut imediat si nici nu i-au mai aparut. Bafta! mie asa mi-au spus si pediatra si dr de la Eias.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput