Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 25
ziggy spune:
Vad ca voi fi mai multi bebelusi botezati pe 10 februarie. Si noi tot atunci. Bafta la pregatiri.
Calin (5.12.2006)
Dia1609 spune:
dianarus, du=l la dermatolog, e cel mai bine! .. si in nici un caz nu-l spala cu musetel, ca intretine infectia... nu stiu de ce pediatrii tot recomanda musetelul, cand mie si dermatoloaga si oftalmoloaga mi-au zis in nici un caz musetel, ca intretine infectia!
Dia
de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
bebinuta spune:
Dianarus si Ada a avut bubite rosii cu varf alb pe amandoi obrajorii,pe lobul urechii care s-au transformat in niste coji urate.Doctorita mi-a spus ca sunt de la lapte si ca vor disparea si vor reapare pana pe la 3 ani. Au disparut dupa ce am dat-o cu Pivalat de flumetazon n. Initial nu am vrut sa o dau pentru ca sunt multe contraidicatii in prospect tocmai pt ca contine hidrocortizon, dar doctorita a insistat si adevarul e ca i-au trecut. Mai avem din cand in cand. Cel mai bine a fi sa mergi si la un dermatolog.
bebinuta si
Ada (30 nov)
anasia spune:
m-am bagat si eu pt am vazut ca aveti si voi probleme cu bubitele cu cap alb; din experienta va spun ca mai repede au trecut luandu-le capetele cu compresa inmuiata in spirt si pe urma cu baneocin unguent; se uscau ff repede; la inceput dadeam numai cu baneocin, dar treceau intr-o parte si ieseau in alta;
dianarus, mie mi-a zis dr baie fara musetel, cu galbenele daca vreau, si acum ii fac baita asa; si pe fata am spalat-o cu galbenele;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
asiza spune:
Fatima...
[
iartama]...tu mi-ai raspuns cu eletrostimularea...neuronul singuratic din capul meu imi joaca cam des feste in ultimul timp...Merci Lavinia si Dandusa ca mi-ati atras atentia...Asadar, Fatima, multumesc...
Dianarus, bb mea a avut problema buboasa...bubitze mici, rosii cu cap alb pe absolut tot corpul...am consultat un neonatolog si medicul de familie a lui Denis...amandoi acelasi lucru mi-au zis..sa nu dau cu nimic, sa le las in pace, eventual sa schimb detergentul si sa fac baitza cu taratze...le-am lasat in pace si se retreg singure...e adevarat ca am mai si scazut temperatura in camera lui bb ca eu zic ca era prea cald si de aceea a facut asemenea bubitze...
Fetelor, azi mi-a zambit Denis CONSTIENT si nu de pe Marte de undeva.... 

...m-a topit, am crezut ca-l mananc...
In leg cu bubitzele la funduletz Ingerasa...incredere deplina in CUTADEN...alaltaieri mi-a facut iritatie la funduletz, l-am dat cu cutaden alataieiri si ieri si avem fund beton acuma..
...go for it!!!! bun si ieftin! 
Cam asta am mai avut de spus...merg sa alaptez...
aaa..sa va trimit un banc tare intai:
Adam si Eva sunt izgoniti din rai. La plecare, ei intreaba:
-Doamne, cine va spala vasele?
Dumnezeu le spune :
-Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul
la o pisica salbateca sa
va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata.
Zis si facut. Vine pisica si
se urca pana la Eva, o zgaraie pe picioare, o musca, Eva, nici un
cuvant. Trece pisica la Adam.
Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre
picioare doi motocei. Pisica
incepe sa se joace cu ei si la un moment dat, observa ca un soricel
ce era ca mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci
pozitia de asalt, dar cand sa
sara, Eva a urlat:
- Zat! fir-ai a dracului !
...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
lizzy spune:
asiza, de unde ai cumparat taratze??
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
ruxandra_sb spune:
Tocmai ce ne-am intors de la plimbare, hranit si culcat barbatul.
Iar plimbarea a fost una cu totul si cu totul speciala, pentru c-am avut companie selecta: Grigore s-a bucurat de prezenta domnisoarei Adina, iar mami de a Ralucai.
De abia asteptam sa repetam figura.
Ralumat, Dianocica.. Raluca_u a zis ca mai vine si cand ne-om mai strange iarasi, asa ca .. sa n-o lasam sa scape. 
Ma duc sa pap ceva apoi sper sa ma pot apuca de munca.. de citit adica, ca vad ca s-au adunat paginile.
pt Crinutza de Dandusa si Antonia de Bamboletta, precum si celorlalti sarbatoriti!
12 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
alexandra_25 spune:
Eu de doua zile am mari probleme cu Mark...cand il pun la san urla ca din gura de sarpe pana da de laptic apoi se linisteste...chiar nu stiu ce are...ca nu pot spune ca refuza sanul...dar pana reusesc sa-l bage in gurita imi plang mie de mila...!
Si tot vroiam sa va intreb....si ai vostrii dau toata ziua din maini si din picioare...cateodata ma nelinisteste...parca ar fi agitat....!
Dianarus...si Mark al meu are pe fata....si face si cojita...pediatra ne-a spus sa-l spalam pe fata cu ceai de musetel...si i-a disparut...si s-a curatat frumos fata...!
Ingerasa...si eu am folosit creme scumpe pentru fundulet si tot a facut bubite la fundulet asa ca am cumparat de la farmacie crema Petrini cu musetel si e super buna...numai din aia folosesc...si nu mai avem probleme!
Danutz....si eu am facut tort la botez desi mi s-a spus ca nu se face.....uite aici poza...tort
Asiza,Yagmur,Dandusa,Aelita,Bambo,Ramsan,Donia,Dolores.....

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
dianocica spune:
bebinuta si d mi a facut asa sapt trecuta...asta dupa ce cam scazuse timpul la masa de la nervii cu ragaitul.. si i am dat cat a cerut... mi se facusera sanii..bombe. acum ne am reglat... da-i amandoi sanii daca cere...pediatra asa mi a zis...eu oricum ii dadeam pe amandoi, ea credea ca doar unu si daca a crescut asa mult sa-l dau si pe 2... oricum, sa l las pe el sa decida. asa ca acum mancam si cate o ora...
dianarus sa incerci si cu espumisan. ragaie mai mult o data...poate va ajuta. nici noi nu dormim pe spate ziua. nu vomita dar se chinuie rau. doar la plimbare reusim, dar landoul are o smecherie si poti sa i ridici un pic spatarul, deci nu sta la orizontala nici in carucior.
ingeras cum vad ca se inroseste un pic funduletul ii dau repede su aia de la sanosan. nu intotdeauna si nici nu astept sa se faca altceva. dar cum e un pic rosu...hop cu crema
alexandra hai mai ca nu te am uitat. credeam ca ne citesti din umbra. ca panaa. (sper...) super simpatic tortul. si calutzi...
tu ii dai tzitzi la ora fixa? poate e fomist tare...
danutz bufet suedez...club...suna bine. si eu tot asa as vrea. unde faci?
ziggy tare treaba cu mingea...
ruxandra
avem gagici!!! gata iesim. numai ca noi am inceput sa mancam de pranz pe la 1... si a cam devenit obicei... stabiliti o zi si ne dam peste cap sa venim. auzi, fete... 
roxanica ce mai zice davidutzu? hai mai treci si tu pe la noi... uite un
sa te imbunam...
ramsan totul bine? ce face rares?
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
alexandra_25 spune:
Dianocica...nu pot sa-i dau la ore fixe....cateodata e asa de foame ca nu mai pot respecta nici un orar!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze