Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DONIA,
ce sot dragut ai...,mai,mai...,ce frumos...
DIA BI,
Bianca a avut intilnire cu Crinuta,doar ca a mea bebelina a intirziat la intilnire...de la 5-7...
FATIMA,
eu nu am gasit in kk ,mucus ...sau poate nu am vazut eu...,in schimb...,scoate pe gura...de zici ca vomita...Probabil ca este aceiasi chestie...,ii elimina altfel...
DOLORES,
mai vrem bancuri,te rugam..
DIA,
offf,satracuta Oana...,floricele pentru ea sa uite de intepatura
DIANOCICA,
eu intrebam de ceva pentru git,saru' mina...Si ...,freza este super...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

INGERAS,
si noi la fel...,Mincam sin exclusiv,kk este moale,da si afara din pampers uneori ,dar nu avem bubite.Noi folosim crema de galbenele si nu am avut nici o bubita pina acum...
ASIZA,
uffff......,ce romantic...

Va multumim din suflet pentru urari de ziua noastra...,va asteptam la petrecerea virtuala...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, va multumesc pt raspunsuri.

Fatima, daaa, asa este.

Dandusa, nici noi nu am avut bubitze pana ieri...
ca bine zici cu crema de galbenele, ia sa incerc si eu.
Daca nu merge nici asa, incerc mustella, baby 4 you...etc

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Dianocica, cu mare placere!
Fetelor, Maya s-a cam iritat la funduletz...are niste bubitze rosii, am vb cu pediatra si mi-a spus sa nu o mai dau cu Bepanthene, sa-i iau "creme pour les changes" de la la Mustella.
Ea face kk des si cred ca de-asta s-a iritat...cateodata iese din Pampers si ii ajunge pana la gat:) voua vi s-a intamplat? tot kk moale fac si bebeii vostri alaptati exclusiv, ca ea asa a facut tot timpul.
Voi ati avut probleme cu iritatii / bubite la funduletz? Daca da, cum ati rezolvat?

da
Si Ada face caca moale, uneori cu mucus. pentru iritatie o dau de 2 zile cu un preparat de la farmacie si aproape i-a trecut. Din pacate nici la mine nu a mai funcionat bepanthenul.
La multe luni si multi ani bebei frumosi!!!!

Nu stu ce e cu Ada ca tot vrea sa suga de ieri. Dupa 1-1/2 ore vrea titzica si sta cu ea in gura de zici ca fuge. Eu o hranesc doar la un san odata si tot asa, alternez la urmatoarea masa. Voi cele ce alaptati, cum alapatati?Aamandoi sanii la fiecare masa? Si am mai mai observat ceva:incepe sa aiba balutze. Ea nu primeste suzeta si am impresia ca tot timpul vrea sa suga.

bebinuta si Ada(30 nov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

mamici si bebici,

n-am avut ieri internet si am de recuperat 10 pagini!
intai sa va zic ca iar avem probleme

marc are de 1 sapt bubitze rosii, mici si multe, cu capul alb; intai au fost pe fata, am zis ca trec, n-am dat cu nimic, in cateva zile s-au extins pe umeri, piept, ceafa, gat, partea superioara a spatelui; l-am dus la pediatra azi a zis ca i se pare ca e infectie - mi-a si scris antibiotic cefaclor! mi-a zis sa-l sterg cu spirt pe corp sa i se sparga bubitzele si sa-i dau cu baneocin pudra; pe fata s-au uscat bubitzele si arata ca o crusta rosiatica, pe fata a zis sa-l dau cu hidrocortizon unguent. o fi bine asa???
in rest mi-a mai spus sa-i fac zilnic baie in apa fiarta si racita in care sa fiarba si 3-4 pliculete de musetel, sa-i spal hainele cu dermalin (de la sensiblu), clatite cat mai mult, apoi sa le fierb si sa le calc.
cele care ati avut povestea asta "buboasa" cum ati scapat???
parca l-as duce la un dermatolog inainte sa-i dau cu hidrocortizon si sa-i dau antibiotic.

despre varsaturi - panaa multumesc mult pt sfaturi, aveai dreptate, deocamdata ii intrerup mesele de 2-3 ori si eructeaza mai bine si nu a mai varsat jeturi, doar regurgitari mai mici sau mai mari. cert este ca nu-l pot tine deloc pe spate, nici macar in scoica, varsa intr-o veselie si dupa 2 ore de la masa.

colac peste pupaza ca n-aveam destule cu marc, ianis trebuie operat maine la un degetel, are nu stiu ce cu tendonul si medicul la care avem noi relatie la chirurgie ortopedica vrea sa-l opereze maine dimineata cica pe sambata ne lasa acasa.nu stiu cum se va descurca sotul cu marc 2 zile...

of-of-of

ma duc sa citesc din urma. va pup pe toate, ieri mi-ati lipsit

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by ingeras26a

Fetelor, Maya s-a cam iritat la funduletz...are niste bubitze rosii, am vb cu pediatra si mi-a spus sa nu o mai dau cu Bepanthene, sa-i iau "creme pour les changes" de la la Mustella.
Ea face kk des si cred ca de-asta s-a iritat...cateodata iese din Pampers si ii ajunge pana la gat:) voua vi s-a intamplat? tot kk moale fac si bebeii vostri alaptati exclusiv, ca ea asa a facut tot timpul.
Voi ati avut probleme cu iritatii / bubite la funduletz? Daca da, cum ati rezolvat?

daca te ajuta crema de la mustele, bine, dar pe mine m-a enervat ingrozitor ca e f groasa si nu intra in piele deloc, ii ramanea si prin locurile mai intime, asa ca am zis merci cand ne-am intors la sanosan, pe care nu il gaseam, si de aia l-am inlocuit.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor.....eu de abia am terminat de citit capitolul trecut...am ramas in urma....totusi vad ca nu mi-ati dus lipsa.......am avut o perioada destul de agitata...eu umblu pe la medici...am facut o infectie la unghia de la maini...un panaritiu si de abia azi am scapat de marea durere.....in fiecare zi merg la chirurgie la curatat...!
Am ramas in urma cu urarile de "la multi ani"....asa ca ...pentru bebici...sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi!
Pentru cei de azi :
Crinutza de Dandusa
Antonia de Bambo
Oliver de Patris
Norbert de Otikerekes
Bianca de Madana
Georgia de Cristina

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by ingeras26a

in ultima instanta foloseam Reviken (pe vremuri se numa Cutaden) si se uscau in cateva zile

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Incerc si eu un mesaj rapid pana nu maraie din nou.
Deea, suna pediatrul...de aia exista ei, sa-i zapacim noi cu intrebari. Macar ca-ti zice ca e totul OK si tot merita sa suni ca sa te linistesti tu.
Asiza, eu as mai avea rabdare cu gimnastica si mai ales cu electrostimularea. Se contracta rau muschii la electrostimulare chiar daca nu par. Sau daca te hotarasti sa faci, macar fa pentru coapse si fund...nu si pentru burta. Mie dr. mi-a zis ca daca as fi avut 20 ani mi-ar fi recomandat gimnastica cu incredere...asa, la 34, uterul se regenereaza mai greu dupa operatie. Si eu am un mic chist deasupra operatiei, dr. a zis ca nu-i nimik alarmant, se absoarbe cu timpul, mi-e zis sa-l masez usor zilnic. Oricum il mai stressez eu peste vreo 6 luni daca nu dispare.
Yagmur, tare de treaba Luca daca te lasa sa dormi cand esti down, nu acelasi lucru pot eu sa zic despre Rares, care dupa masa de la ora 6.30 dimineata nu ma mai lasa in pace deloc...
Aelita, schimba canalul, faci si tu cum faceam eu in saptamanile 41-42 de sarcina, ma uitam noaptea la toate documentarele despre virusi, epidemii, boli incurabile...si urlam ca cine m-a pus sa fac copil cu toate relele astea pe lume...face fff rau la moral, si capul sus si iesi din butoi ca nu-i de tine acolo!!!
Tema de ieri: eu il imbrac intr-un singur strat in casa, adica body si botosi, sau salopeta, sau camasuta si pantalonasi, iar afara cu un strat in plus fata de ceea ce port eu. Caciulita dupa baie doar.
Tema de azi: nu prea plange fara motiv, asa ca incerc sa-mi dau seama care-i motivul...si cand toate fiziologicele expira, mai ramane faptul ca vrea companie si atunci cant, dansam pe muzica, privim la lumina sau in oglinda.
Avem si noi o iritatie urata de cateva zile, am incercat , la sfatul pediatrului, sa dam cu fluocinolon, baneocin, azi incercam cu nizoral si cu bai de aer. daca nu merge nici asa, mergem la dermatolog.
La Pampers 3 am trecut cand avea 5 kg.
Ma chinui cu pregatirile pt botez, caut firma de catering pentru genul de bufet suedez pe care vreau sa-l amenajam in club si...sunt fff multe oferte, nu ma pot hotara. Voi ati avut tort la botez?
Si sunt disperata ca nu gasesc bona, toate spun ca bebe e prea mic si nr. de ore prea mare. Yagmur, tu ai gasit?
Gata, e ora de plimbare si bebe parca stie...se agita deja.
Pupici la toate mamicile si toti bebelusii!

Danutz, mamica de bebic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Dianocica,eu am intrebat despre durerile in gat. Merci mult o sa incerc si cu asta, pentru ca inca nu mi-a trecut si m-am saturat de lamaie si miere.
Fatima, si bb-ul meu face de cateva zile caca cu mucus. Stiu ca nu este bine si nu cred ca are legatura cu mucisorii din nas, ci cu flora bacteriana din stomac. Al meu a fost bolnavior, a luat antibiotic si dupa ce l-a terminat a inceput sa faca cu mucus. Spume-mi si mie te rog ce iti spune doctora, pentru ca a mea a zis sa-i duc un pampers luni daca mai continua sa faca asa.
Referitor la tema zilei, daca este marait si am exclus alte cauze: foame, somn, schimbat, il iau in brate si ma asez cu el pe o minge mare de gimnastica si apoi sar cu el in brate pe ea. Se simte bine, uneori chiar adoarme, iar pentru mine este mai usor.

Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput