Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mare, petrecere, mare...si sinteti invitati cu mic cu mare!!!
Crinuta face 3 floricele astazi...
La multi ani,tuturor sarbatoritilor de azi:ANTONIA,NORTBERT,OLIVER,BIANCA,GEORGIA,sa ne traiti,sa cresteti mari si frumosi!!!

DONIA,
DIANOCICA,ce frumos doarme bebe,da' a muncit din greu...Pooopici de la Crinuta poopacioasa si okioasa...
FATIMA,
daca miriie ,are sigur un motiv si de cele mai multe ori miriie pentru ca nu o baga nimeni in seama...Daca o iau cu scaunelul ei si o pun linga mine,oriunde as fi...,tace...,daca nu tace o iau in brate...,ma joc cu ea,gingurim,cintam ,dansam...(adica mami) si ori adoarme ,ori tace...In general este cuminte,dar cum a fost ieri de ex...,a avut un motiv...si mi-a fost miriita toata ziua...
KTRINEL,
superba ANA,sa va traiasca.Si tu arati foarte bine,foarte frumoase pozele,sa ne mai pui...poopam tare fetele frumoasele
FATIMA,
si EVA este superba ,semana cu mami...,ce ochi are si cum doarme,este un ingeras ca sa mai vorbim...,s-o pooopi tare pe nasuc
AELITA,
eu sint tare-n gura citeodata,dar cind tine de educatie...,cum sa le spun ca sincer mi-e jena de jena lor...Deci,nu pot sa plec in dormitor sa le intorc ,crede-ma!!!Am fost nevoita sa le spun sa se spele pe miini,ca a mea bubulina isi baga minutele in gura nin stop...,si tot nu s-au conformat...,deci ce sa fac,sa le aduc ligheanul si sapunul?,probabil ca data viitoare asta am sa fac..Claudiu s-a trezit de galagie,dar nu a iesit din dormitor ,ca stia ca nu mai scapa de ei...,Fi-sa s-a bagat la calc si cind sa plece a plecat cu tot cu firele de la casti si de la laptop de am crezut ca-l adun dupa jos...si atunci fi-mea,a inceput sa tipe,pentru ca s-a speriat foarte tare...,ametita aia mica s-a dezechilibrat si in cadere a prins nise lucruri care erau la indemina...,cd-uri,ap foto plus un pahar...,de-mi venea s-o iau de par nu alta...Si m-am gindit sa nu le deschid...,dar mi-era ca ma aud cind ma apropii de usa si se supara...,ce sa mai...,in de-ale minciunii sint varza...,sa nu ma pui sa mint sau sa fur...,ca ma dau de gol singura...
Eu m-am oprit din muls ,pentru aceiasi problema si a avut grija Crinuta sa-i aranjeze ea pe amindoi,in asa fel incint sa nu mai fie inegali...Acum sint la fel de mari amindoi.De fiecare data am pus-o sa suga alternativ...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna!
YAGMUR mersic oricum pt. rasp. Nici nu stiu ce sa cred,dc stau si ma gandesc vomita de 2 zile,adica de cand am inceput sa-i dau lui pe gurita un ceai pt.colici de la Milupa,dar e asa de bun tocmai voiam sa vi-l recomand si voua ca s-a linistit super bine de cand il dau,dar a aparut problema cu vomitatul si nu stiu ce sa mai cred.
LA MULTI ANI CRINUTA
ANTONIA
NORBERT
OLIVER
BIANCA
GEORGIA sa cresteti mari si sanatosi langa mamicile si taticii vostrii!

deeaAde DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

crinuta
antonia
norbert
oliver
bianca
georgia

Fatima,eu am patit la fel(kk cu mucus si uneori verde)..am sunat pediatra a zis sa stau linistita,nu are nimik.

Deea, sna pediatrul..e celmai sigur..eu o zapacesc cu telefoanele

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Asiza,nu cred ca ti-am raspuns eu la intrebarea cu electrostimularea.. ca sa fim fair-play.

Fatima,Laura13,si eu stiam ca nu este influentat laptele de ce mananci..de aia am si redus mult mancarea..dar am auzit-o pe dolores si m-am gandit sa fac o proba.Erau seri cand mi-era foame dar ma culcam asa.. eventual rontaiam pufuleti.
La montignac tb sa am tot timpul pregatit ce am voie sa mananc.Stau cu socrii..deci frigiderul e comun..tot cumpar lapte degresat,paine neagra,pui..dar se termina in aceeasi zi..si nu am timp sa fac cumparaturi tot timpul.Mi-ai facut o poftade castraveti murati..dar ai soacrei sunt atat de condimentati..

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dianocica, cu mare placere!
Fetelor, Maya s-a cam iritat la funduletz...are niste bubitze rosii, am vb cu pediatra si mi-a spus sa nu o mai dau cu Bepanthene, sa-i iau "creme pour les changes" de la la Mustella.
Ea face kk des si cred ca de-asta s-a iritat...cateodata iese din Pampers si ii ajunge pana la gat:) voua vi s-a intamplat? tot kk moale fac si bebeii vostri alaptati exclusiv, ca ea asa a facut tot timpul.
Voi ati avut probleme cu iritatii / bubite la funduletz? Daca da, cum ati rezolvat?

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Acu am vazut,va multumesc fetelor(Dianocica ,Chris,Asiza,Lavinia P)pt.raspunsuri,multi pt.voi.Am sa sun pediatra sa vad care-i treaba.
Pt.tema de ieri-eu il tin intr-un body cu maneca lunga si pantalonasi sau body maneca scurta,o bluzita subtirica si pantalonasi,fara caciulita in camera unde sunt constant 22,23 de grade,iar dc il scot in restul casei(unde temp.nu e canst.)ii pun caciulita si o paturica pe el-cealalta tema ,exclud pampers ud,ragait, fomica,part....il iau in brate si-i vorbesc usor la urechiuta si el ma asculta f.interesat.

deeaAde DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

La Multi Ani bebei!!! ce mari sunteti! sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!!
noi de-abia avem o luna si jum:)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA Multi ani bebelusilor CRINUTA,ANTONIA,NORTBERT,OLIVER,BIANCA,GEORGIA!!!Sa fiti sanatosi ci cuminti!!!
In sfarsit am recuperat de citit.Fetita mea e tare cumintica in ultimul timp.In 30 ian am facut si noi 3 luni,si deja se pare ca ne-am acomodat cu toate.Colicile sunt pe cale de disparitie,e mult mai bine ,e mult maI VESELA,RADE ,GANGURESTE ,E RELAXATA.Am ajuns la 5 mese pe zi,papa cam in jur de 700 ml,mai mult sau mai putin.Am inceput asa usor si cu suc de morcovi,care pare sa-i placa,il lipaie pe tot,azi am ajuns la 5 lingurite.Ultima masa io dau seara in jur de 10,30 dupa care doarme pana dimineata la 6,7 uneori si 8.Noaptea nu se trezeste deloc,si manifesta o reala placere sa doarma dimineata dupa ce papa pana la urmatoarea masa.E tare bine asa,ca am inceput sa dorm si eu ca oamenii noaptea.Se mai maraie ea seara de obicei,dar o linistesc in brate cu mana pe buritca ei sau plimband-o ba la oglinda ,ba ii mai arat figurinele de pe pereti ,si e ok pana la urma.Avem deja 5,600 kg,la cat de speriata si panicata eram ca era prea mica,acum e bine,a recuperat super.Mie imi e tare frica sa o scot afara,mai ales pe vanturile astea,asa ca ne multumim cu aerisitul casei de mai multe ori pe zi.
VA pup pe toate mamicile si toti bblusii!!!

Adina si Alessia Maria

poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/album/576460762386898595

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

ingeras, pana acum facea la 2 zile..uite ca acum face de 4 ori pe zi cel putin..f. moale..ieri i-a iesit din pampers..si azi am constat si mucusul..inclin sa cred ca la bebeii alaptati la san, orice e posibil..
pentru iritatie incearca si crema aia careia i-am tot facut reclama si au probat-o si fetele cu succes, "baby 4 you" cu ulei de catina de la TIS..e vreo 50.000 si o gasesti la naturisti sau la farmacie.

fatima de eva ioana
primele pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna dragi mamici si scumpi bebici.

Abia acum am reusit sa mai citesc din postarile voastre.

Bebelina mea incepe sa dea semne de ameliorare in ceea ce priveste problema colicilor. Nu se mai screme atat de mult. Inca o mai "pishca" burtica din cand in cand dar muuult mai rar.

Multumim frumos pentru urari. Nu pot sa cred ca avem 2 luni .

In legatura cu tema de ieri, Bianca sta in casa imbracata intr-un body cu maneca scurta , o bluzita si pantalonasi, sau un body cu maneca lunga si pantalonasi. Caciulita ii pun numai cand ne plimbam prin casa si dupa baita.

Cand plange fara motiv (adica e satula, schimbata etc.) ii vorbesc, ii cant, ma joc cu o jucarie, ii dau suzeta, o iau in brate (cam in ordinea asta).

Va pupam dulce

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006

Bianca

Mergi la inceput