Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 22
dianocica spune:
hop si noi super rapid ca incearca mama sa il adoarma dar...nu prea ii iese...
fatima e o dulcica eva, si da, are gatutzul luuung, ca rares de
ramsan...
tema la fel ca donia. mai intai vad de la ce e. am decis ca nu exista rasfat la varsta asta si ca adac se maraie sigur are ceva. pana si tati care tot zicea ca e rasfatat, de aia doarme doar in brate, s-a convins ca nu e asa. se chinuie cu ragaiturile micutzul si daca e in brate mai la 45grade, le scoate singur. daca e in pat..se trezeste si incepe sa planga si tre sa l ridici... dar: tema...deci, vedem daca e kk, ragait, part sau chef de joaca. daca e joaca bagam la greu: carusel, jucariile agatate, teatru de papusi pe voci (asta e cel mai tare, ii place la nebunie) iar aia cu uitatul in lumina merge de fiecare data. si mai e varianta in care ii e somn, are un plans aparte si atunci tusti in brate, baga singur capul intre manutze, sa nu mai vada nimic, se maraie de vreo doua ori, eu il plimb prin casa si ii cant si in 5min...gata
legat de scutece nici noi nu suntem super multumiti de huggies ca parca se face cocolosul prea mare si tare de la pipi dar de-aia folosim in paralel pampers. am vrut sa incerc libero dar n em gasit iar happy a luat tati nr2 care sunt ca pampers4. deci...i am lasat in stand by. luly la huggies sigur nu iese kk pe sus
macar atat...
aelita mi era dor de mesajele tale kilometrice... intra si tui mai des ca vad ca de citit ne citesti.
si nu te mai uita la porcarii...nenorociri o sa se intample mereu in toata lumea, dar eu am ales sa nu stiu. o fi egoism, o fi instinct de supravietuire, dar decat sa stiu ca nu pot face nimic...prefer sa imi cresc copilul cum stiu si pot eu mai bine si sa sper ca va ajunge un om mare. incearca sa mulgi mai mult din sanul mai mic iar pe cel mai mare incearca sa l lasi sa mai resoarba o parte din lapte. asa incepuse si la mine...si il pun mai des la cel mic... sa zic ca s au mai egalizat...
quote:
Originally posted by mayaione
La tema zilei, cand e maraita i-o plasez lui tati. Cel mai repede se linisteste daca o duce in fata oglinzii. E super incantata si incepe sa-si faca ochi dulci, sa rada si sa vorbeasca cu fetita din oglinda. O invat ca ea e Ana si fetita din oglinda e Maria. Indiferent de motivul plansului, cand ajunge la oglinda uita de tot necazul. Incercati si voi.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

mi-a placut aia cu plasatul... si o sa incercamm si noi oglinda...quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by dianocica
de o ora stau si vasi cand sa scriu..ba un part,ba in zambet, ba un gar...ba un zambet...
![]()
![]()
Daca n-as sti ca vorbesti despre bebe...
!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

ingerasa
te am pacalit cu sutienele dar nici acum nu prea iesim decat pe langa bloc iar tati e cu munca toata ziua... poate ne vedem totusi la o plimbare...mai la vara...fatima noi am zis ca sunt muci in kk...ca ii pusesem ser in nas dar nu l am tras ca aveam doar pipeta aia nenorocita... poti sa ? dr si daca iti spune altceva sa ne zici si noua...
carla la fel ca pt noi, ariel sau persil.pana acum n a zis nimic...
deea oricum tre' sa suni dr. aminteste-ti ca noi toate suntem doar mamici si ca totusi fiecare copil e deosebit... poate ca nu e aceeasi cauza la toata lumea. nu inseamna ca e ceva grav dar ar trebui sa ai si o parere de la dr. va tin pumnii sa nu fie nimic ...
ziceam ca pe scurt...dar a adormit pustiul...va
pe toate si intru dupa plimbarica...diana
fericita de
davidutz 03.12.06david 1 2 diana intalnire
doradora spune:
quote:
Originally posted by deeaA
Buna dimineata mamici!
Am si eu o intrebare URGENTA (am timp doar de intreb. ca sa intru si eu si oricum nici nu am la cine sa apelez pt.intreb.ca sunt singurica si doar pe voi va am aici-suna patetic?-)asadar BEBE VOMITA DUPA FIECARE MASA ,FIE CA VOMITA CATE PUTIN DE VREO 2,3 ORI PANA LA URMATOAREA MASA SI O DATA CU LAPTE IMBRANZIT,FIE VOMITA TOT ODATA +O DATA LAPTE IMBRANZIT.Va rog spuneti-mi daca am motiv sa intru in panica(nu ca n-as fi intrat deja)si tre sa-mi sun pediatra?
PLEASE!!!!!!
deeade DAVID IONUT
tu sun-o, ca sa iti faci datoria de mamica.
eu credeam ca a mea e campioana la varsat, dar vad ca are competitie...noua ne-a zis pediatra ca atata vreme cat ia ingreutate si nu sunt alte simptome, asta e, nu avem ce face
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
dolores spune:
La maternitate - Bancuri Diverse
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul:
- Felicitari aveti gemeni !
- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:
- Incredibil, aveti tripleti !!!
- Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.
Al treilea lesina.
- Ce s-a intamplat, intreaba moasa ?
- El lucreaza la 7UP...
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
asiza spune:
Hop si noi p'aci...
...
Tema zilei de ieri: in casa il tzin in body, fie cu maneca lunga, fie cu maneca scurta, si intr-o salopeta...obligatoriu sosetute in picioare...fara caciulita...doar dupa baitza ii mai puneam pentru cateva ore o caciulitza subtire, dar acum, vazand postarea lui Ktrinel, mi se pare logic ce zice ea acolo, cum ca caciulitza ar tzine umezeala...
...afara pun combinezon grosutz si infasurat intr-o paturica genn sac de dormit (ca n-am husa la carucior), iar pe cap si caciulitza subtire si caciulitza groasa.
Tema zilei de azi: ii cant, il plimb prin casa, il tzin in brate cu fatza in jos si ii arat desenele de pe peretii camerei lui de care este absolut fascinat (mai ales de Pluto)...trebuie sa incerc si eu faza cu oglinda...mi s-a parut cam mic pana acum sa-l duc la oglinda, dar vad ca la voi incepe sa functioneze...asa ca, vom incerca si noi.
Lavinia_p, mersi de raspuns. Nu am facut niciodata electrostimulare, de aia si intrebam p-acilea...m-ai convins sa mai astept...pana atunci oricum ma apuc de miscare...am o caseta cu Cindy cu exercitii speciale post-partum, se incepe asa treptat, apoi voi merge la sala....cred ca si pentru step-aerobic e prea devreme...
Dianocica, tare m-am mai distrat cand l-am vazut pe dmic dormind rupt pe piept la tat-so...e mortal...
Fatima, frumoasa bb-lina! 
Eu folosesc Huggies nr. 3, mie nu mi s-au facut cocoloase de la pisu, dar nu stiu de ce iese pisu prin lateral uneori si kaki prin spate (cu toata banda aia care, cica, tzine..dianocica
)...iar Pampers va spun drept ca mi-e groaza sa folosesc de cand ne-a spus Dia ce a patzit cu OAna...Deocamdata ii dam inainte cu Huggies!
Wooow...sunt bb-i si bb-line care fac deja 3 luni!!!!
...
pentru toti!!!! ...si sarutari dulci de la Denis pentru Crinutza!!!
...o pupam si pe Antonia ca-i o scumpa si ea...

Aelita,
-ici sa mai treaca supararile...si eu sunt absolut bulversata si revoltata cand vad astfel de stiri!
Deea, eu asa suna pediatra...desi e normal sa regurgiteze, insa daca vomita mult si des asta nu e tocmai ok...
Si eu am mai intrebat de diaree pe aici si nu mi-a raspuns nimeni...cred ca Fatima intreba de data asta...4-5 kaki/zi, la varsta ei, e cam mult si daca e si cu mucus eu zic sa suni pediatra...stai ca-ti spun acuma ce mi-a recomandat mie in asemenea cazuri...doar sa gasesc biletzelul...stai asa...cred ca scrie BIOTICS plic...
Da, Yagmur...cu vremea de aici nu cred ca iesim azi afara...ca e si frig tare...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Dia...nu e universal Pampersul asta???eu am crezut ca sunt peste tot la fel. aici nr 2 e de la 5-8kg...dar acolo?
deci daca vin in tara trebuie sa ma car cu pampers de aici ca sa nu ma risc la reactii neplacute....
Ktrinel siAna Julia 24.11.2006
la marime sunt universali... dar nu sunt exact la fel la forma si la material... astia pt europa de est sunt mai nashpa, ca sa nu mai zic ca se fac in RO ... pediatra si dermatoloaga mi-au zis ca dau f. multe alergii... ele mi-au sugerat sa ii iau din germania sau italia, ca stiau din experienta ca nu sunt la fel de alergeni
Dia
de
Oana (29.11.2006)varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
dianocica spune:

crinuta

antonia

norbert

oliver

bianca

georgia

si cu
celor de ieri
tiberiu

mario

matia

diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
Laura13 spune:

pt crinuta, antonia, norbert, oliver, bianca, georgia! sa cresteti mari si sanatosi!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Dia1609 spune:
dianocica, eu pana sa primesc pampers din germania, cum eram cam nemultumita de huggies am tot cautat libero... intr-un final am gasit la real, dar erau pachete maaari si n-am luat.... ca mai am acasa un bax de happy luat pt incercat (si e o mare porcarie) si am zis ca mai fac experimente numai cu pachete mici... si la pachet mic n-am gasit
... dar mi-a mzis o cunostinta in parc ca-s bune libero, si ca nu iese kk pe la spate - aviz patitilor![]()
asiza, nu fac toti copii dermatite de la acelasi scutec... stiu pe cineva care a facut la nr.2 si noi n-am avut nimik... in plus, la primul semn de iritatie, o sa stii ca e de la scutec si nu-l mai folosesti... eu nu mi-am dat seama ca e de la scutec 

, si l-am folosit in continuare in timp ce o dadeam cu cremutze... si am mai facut o greseala: am spalat-o cu ceai de musetel (cica sa o calmeze) si mai rau am facut - musetelul intinde infectia si o intretine... dar io nu am stiut pana nu mi-a zis dermatoloaga
aelita, donia, si pe mine ma impresioneaza cumplit toate reportajele cu copii... de aia nu ma mai uit ... offf, bietii copii... dar sa stiti ca nu e hormonala faza, ca mi-a zis sotul ca de cand o avem pe Oana si lui ii dau lacrimile cand vede copii mici f. bolnavi la el la clinica ....
si nu in ultimul rand:
Crinuta
Antonia
sa cresteti mari si frumoase si sa va faceti parintii fericiti~!
ai acum sa va zic ce agitatie am bagat azi-noapte dupa vaccin.... aproape ca nu am dormit pana dimineata... nu o durea nimik, doar ca era f. maraita sui plangea in somn din 5 in 5 minute... si dc nu era cineva sa o mangaie atunci, tragea niste tipete care nu se mai opreau jum de ora... saracuta .... mi-a fost asa de mila de ea... febra nu afacut, piciorul nu o doare... acuma doarme...
Dia
de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Dia1609 spune:
continui cu Oana dupa vaccin: a dat din maini si din pic vreo 3 ore intruna pana m-am desteptat si am infasat-o intr-o paturica si atunci a mai atipit pe pieptul meu
s-a trezit... fug
Dia
de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
dianocica spune:
aelita multumim de aprecieri. iar freza se numeste netunsa si nevopsita de 8 luni ![]()
dia
am tot zis sa te intreb de vaccin
batranetile...
mai demult intreba cineva (scuze..) de ceva pt gat. eu am luat in timpul sarcinii ceva ce se cheama homeogene 9 si am fost fff multumita. si defunda si nasul de mai rar...e facut tot de aia care fac oscilococcilum, iar eu sunt fan... e tot homeopat, evident... acum am gasit ambalajul...dar poate e buna informatia pt viitor.
pustiul meu doarme pe buni...mai am vreo 10minute bune...
ruxandra nu mai zici nimic? te tin pustii ocupata? hai mai treci pe la noi...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

si cand sa scriu..ba un part,ba in zambet, ba un gar...ba un zambet...