Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 21
dia_bi spune:
buna dimineata
am intrat sa scriu si eu cate putin ca acum ma lasa Bianca
azi noapte s-a trezit pe la4 si pana la 6 ne-a tinut treji,avea chef de vorba si radea de una singura,iar acum sta in camera si vb singura asa ca profit cat pot
v-am pupat
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
ingeras26a spune:
Neata!
Ref tema zilei de ieri, eu o tin imbracata in body cu maneca scrta sau maieutz pe dedesubt si body cu maneca lunga pe deasupra (sau bluzita si pantalonasi), cu caciulita subtire numai dupa baitza.
Ref tema zilei de azi, de regula o iau in brate si o mangai pe capsor, sau o pieptam si o legan, ii fac ssssst la ureche, sau ii dau dna. suzi, depinde la ce reactioneaza in mom respectiv.
Ieri am fost la ctrl de 6 sapt, totul este ok, s-a cam suparat dr ca nu am adus-o pe bb sa o vada, dar am dat vina pe viroza si pe aglomeratie...i-am zis ca o sa o duc cand mai am drum pe acolo si sunt si cu ea. Ne-a dat reteta de AC, mi-a spus ca peste 6 luni pot sa raman iar insarcinata, i-am zis ca pe la inc lui 2008 as vrea...ne-a dat verde la sex, drept pt care aseara am avut program artistic, ca de-abia asteptam...
A stat mama cu piciul meu cat am fost la dr, dar a fosrt cam maraita...nu prea a dormit, drept pt care mama nu s-a miscat de langa ea :)
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
fatima spune:
Multumim de complimente..am rosit amandoua..nici nu mi-am dat seama ca are gatul lung daca nu remarcati voi..va intoarcem urarile insutit..voua si bebeilor vostri minunati o viata plina e bucurii..
donia, da, e lunguta, are 62 cm..cu 10 in plus la nici 3 luni de la nastere..are cu cine semana, suntem o familie de luuungaaani, inclusiv bunicii..
aelita, nu te mai uita la stiri!!!!..eu zic sa-ti iei o menajera, macar pt. 2 luni, cand mai iesi un picut din starea asta..e cam scump, dar si tu meriti
..cu papica..m-ai incuiat..n-am alte idei..
in legatura cu sanul..eu zic sa nu te mai mulgi deloc..de ce sa produci mai mult decat trebuie? sofia va stabili singurica exact cat are nevoie..pune-o pe ea mai mult la sanul cu laptic mai putin ca sa se egalizeze cat de cat..
mayaione, buna metoda cu pasat lui tati bebe marait..
apropo de contraceptie..o gluma a lui tutunaru de la ultimul control.."cum te protejezi? cu pliciul?"
fetelor, i s-a mai intamplat cuiva? am constat azi mucus in caca!!! din ce am citit, m-a cam ingrijorat..pediatra nu-mi raspunde deocamdata..si de alaltaieri face foarte des, de vreo 4-5 ori pe zi..fiind alaptata exclusiv, nu m-am igrijorat initial, dar acum, cu mucusul asta..stiu ca nu e prea normal..nu stiu ce ar fi bine sa-i dau pana ne raspunde madam doctor..
fatima
de
eva ioana
primele pozici
desiree spune:

tema zilei de ieri: body cu maneca lunga si camasuta subtirica pe dedesubt
sau
camasuta mai grosuta de bumbac, cu maneca lunga si pantaloni si sosete
fara caciula in casa
tema zilei de azi: dupa ce elimin toate posibilele motive de maraiala, il iau in brate si ii pun muzica de bebelusi, il plimb prin casa ascultand si in 5 minute e cu ochii inchisi!
aelito, mi s-a zbarlit parul pe mine!sarmanii..evita si tu stirile de acest gen...pentru moment!
desiree si bebe Octavian 
pozici
carla2005 spune:
Fetelor voi ce detergent folositi pentru hainele lui bb!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
desiree spune:
carla, eu folosesc TEO BEBE 12,5 lei 3 kile ..de la Auchan !!!
pupici
desiree si bebe Octavian 
pozici
deeaA spune:
Buna dimineata mamici!
Am si eu o intrebare URGENTA (am timp doar de intreb. ca sa intru si eu si oricum nici nu am la cine sa apelez pt.intreb.ca sunt singurica si doar pe voi va am aici-suna patetic?-)asadar BEBE VOMITA DUPA FIECARE MASA ,FIE CA VOMITA CATE PUTIN DE VREO 2,3 ORI PANA LA URMATOAREA MASA SI O DATA CU LAPTE IMBRANZIT,FIE VOMITA TOT ODATA +O DATA LAPTE IMBRANZIT.Va rog spuneti-mi daca am motiv sa intru in panica(nu ca n-as fi intrat deja)si tre sa-mi sun pediatra?
PLEASE!!!!!!
deea
de DAVID IONUT
dolores spune:
dermalin
quote:
Originally posted by carla2005
Fetelor voi ce detergent folositi pentru hainele lui bb!
carla2005de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Laura13 spune:
salut fetele!
sunt super fericita bebe a facut kk singur si ieri si azi. e drept ca s-a murdarit pana in gat (aproape) si l-am spalat la dus si ii schimb hainele de 2 ori pe zi dar orice merita!!!
carla eu pana acum am folosit ariel normal, abia acum mi-am cumparat ariel lichid. bebe nu mi-a facut niciodata bubite si nici nu s-a inrosit pe nicaieri!
tema zilei bebe nu prea maraie fara motiv. multumesc lui Dumnezeu! plange de colici (parca se screme iar daca criza e puternica tipa) sau de plictiseala. initial incepe cu cate un tipat (parca ma cheama) iar daca nu raspund la apel incepe sa scanceasca si abia dupa vreo 2-3 min plange. daca maraie fara motiv (zic eu, adica daca e schimbat, haranit si imbracat bine) atunci incerc sa ii vorbesc, sa fac din buze ca si cum l-as pupa (il distraza aproape de fiecare data), sa ii zdrangan cate o jucarica, sa ii cant (desi am o voce infernala
). daca nimic nu da rezultat si incepe sa planga il pun pe masa de infasat si il las la funduletul gol. in maxim cateva min de linistete.
aelita de acum sa scrii la mesaje de genul ala: pt cele puternice. ca mie mi-au dat lacrimile. nu te mai uita la stiri (eu am renuntat de cand eram gravida).
yagmur vad ca ai un barbat intelegator in casa. ma bucur ca ai avut o noapte mai linistita!
apropo de noapte si noi am dormit destul de bine, pe la 4 l-a durut un pic burtica, i-am dat niste ceai, a facut niste partzuri si apoi somnic pana la 5.30.
acum doarme ca de la 8 pana acum ne-am jucat si am papat!
ma duc si eu sa ma intind langa el! parca de ce dorm, de ce imi este somn!
mai revin!
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Yagmur spune:
La Multi Ani! pentru frumoasa de Crinutza de Dandusa(pupam mult), Antonia de Bamboletta (Luca o pupa dulceeeeeeeeeee), Norbert de Otikeres si Oliver de Patris, Bianca de Madana, Georgia de Cristina (apropo' pe unde ai disparut???)
Detergent: Persil Sensitive... nu am facut bubitze pana acuma...
Tema zilei: cand maraie verific daca e uscat, mancat... si daca tot maraie ne plimbam prin casa, il mangai pe capusor, ii cant (saracu' de el)... si il mai pun sa mai ragaie... si vorba lui Laura... il las dezbracat si e tare fericit!!!
deeA, si Luca a mai vomitat, dar i-a trecut... eu am stat sa vad daca devine ceva permanent..si cum nu s-a mai intamplat nu am sunat pediatra.. imi pare rau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau...
Acum maraie.. ma duc sa pun in practica ce am scris mai sus..
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca