Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Virgi ce ma bucur ca ati revenit si sunteti ok!!
Felicitari Luanei pentru toate progresele.. draga de ea auzi papa singurica!!
A propos de zis "apa" voi in ce limba vorbiti cu ea? Adica vorbiti si in romana si in engleza? sau coreeana?
Cu mersul in tara ah ce fain ar fi( ca n-am mai fost de trei ani deja si mi-e un dooor!!) din pacate mai am de asteptat(- ca sa merite trebuie sa mergem vara ca atunci au universitatile vacanta mai lunga si intr-un an a predat sotul un curs in semestrul de vara, in urmatorul a scris la teza de doctorat si anul trecut abia se nascuse gogo mica ..)dar si cand scap..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Daniela felicitari pntru progresele printesei! Harnicuta, nu gluma!

Arabela, dulce Victoras! Multumim de poze, dar... Asa putine????

Ildi, faina buna dimineata!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ILDI25

www.flickr.com/photos/47847315@N00/376312919/" target="_blank">BUNA DIMINEATA

Ildi si David

Ce simpatic!!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Diana, lenea mea e mare.Sa-i mai faca taica-su niste poze si mai pun.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Dana felicitari lui Andrei pentru dintisorul nr 6!!

Arabela foarte dragalas Victor!! Vorba Dianei doar atatea poze? mai vrem!!

Daniela deja merge singura Bianca? Felicitari!!

Steluta si Sofia maraie in timpul mesei.. diferite tonalitati: avem maraitul nemultumit, maraitul multumit si maraitul care zice bine fie mai inghit si lingurita asta! Oricum perfer cand maraie decat atunci cand scuipa sau improasca peste tot cu mancare...

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Buna ziua!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Virgi ce ma bucur ca ati revenit si sunteti ok!!
Felicitari Luanei pentru toate progresele.. draga de ea auzi papa singurica!!
A propos de zis "apa" voi in ce limba vorbiti cu ea? Adica vorbiti si in romana si in engleza? sau coreeana?
Cu mersul in tara ah ce fain ar fi( ca n-am mai fost de trei ani deja si mi-e un dooor!!) din pacate mai am de asteptat(- ca sa merite trebuie sa mergem vara ca atunci au universitatile vacanta mai lunga si intr-un an a predat sotul un curs in semestrul de vara, in urmatorul a scris la teza de doctorat si anul trecut abia se nascuse gogo mica ..)dar si cand scap..

Cami & Sofia
poze Sofia

Multumim

Wow! de 3 ani n-ai mai fost acasa?? Bine ca ai rezistat. Mie personal mi se intampla o chestie tare ciudata. Cand sunt acasa vreau aici, cand sunt aici vreau acasa sau in alta parte. Oricat mi-as dori sa spun ca am un loc preferat unde as putea sa stau fara sa ma plictisesc vreodata, nu se poate in cazul meu. Eu as pleca si maine undeva, nu neaparat acasa..dar sa plec.

In ce limba ii vorbesc Luanei?? Ziua vorbesc in engleza ( intalniri, musafiri, playing school), cand ies afara aude koreana, seara vorbim romaneste. "apa"- inseamna tata in koreana, dar eu tot vreau sa sper ca zice apa in romaneste. Desi eu cand ii dau apa ii zic " water".

Soficului mic.

Oana -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mateialex spune:

buna fetelo. as putea sa va spun ca si Mateias merge in premergator de la 7 luni dar nu il las prea mult , desi el e foarte incantat.voi ce mai faceti ? a-ti putea sa-mi mai spuneti si mie cam ce as putea sa ii mai dau de mancare, cu precizarea ca are 7 1/2

thank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Virgi - merci de incurajari. O sa o ia din loc la un moment dat. Ma asteptam ca Luana sa mearga singura deja , mai ales ca am o ideea preconceputa ca fetitele sunt mai precoce decat baieteii. M-a uimit cu alegerea bibelor de lapte sau apa. Sica papa singurica lapticul!!! Bravo!! Trebuie sa-mi vinzi si mie pontul, pt ca al meu copil doar roade din camita de apa fara sa suga

Fetele care au premergator.....eu tocami am cumparat lui Catalin un exemplar din Cora. Insa sunt inca circumspecta...sa-l pun pe Catalin desi nu se ridica singur pe marginea patutului sau sa am rabdare? Voi cum procedati?

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by virgi

quote:
Originally posted by CamiM
[br
Oana merci de invitatie la plimbare!! Nu zice de doua ori ca acum tragem o fuga scurta de avion pana in Romania..

Cami & Sofia
poze Sofia

Cami- vin si eu daca-i vorba de o vizita scurta. Abia astept sa evadez. Oana! trebuie sa ne primesti pe amandoua

No problem!!!

Mai nou Paul striga cat il tin puterile si-i place de numa'!! Asa strigate puternice are... Parca numai voce de bebelush nu poate fi

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput