Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by a_daniela

Buna ciresici,
Intram si noi sa raportam un mare progres:)De 2 zile Bia "merge" singurica, adica face 3-4 pasi singura. Ea merge tinuta de manute, de mobila, in tarc, dar acum isi da drumul la manute si o ia usurel...
Am inceput si noi sa-i dam completare: Similac gain, dar nu prea e fan. Mananca numai 125ml/zi ori seara ori dimineata, pana acum n-a mancat si seara si dimineata. Ca sa-l manance trebuie sa-i fie foame cu adevarat, ca altfel nu o pacalim. Ii dau in continuare san. Dar nici cu sanul nu pot sa spun ca se omoara, adica daca bea cei 125 ml laptic Similac e suficient nu mai vrea titi. Nu stiu sincer cat laptic papa ea pe zi, dar lichide bea: e fan ceai si apa. Daca vede biberonul cu apa se opreste din mancat, joaca si cere apa.
Sper ca usor, usor sa se obisnuiasca cu lapticul si sa-i maresc cantitatea macar pana la 200ml/ zi.
In rest suntem foarte vesele si mai nou dansam:) adica ridicam manuta in sus si dam din picioruse. E asa dulce.

Va pupicim.

Dani&Bianca-2cornute
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dani2876/my_photos

Felicitari dansatoarei mici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Carmina, imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti se intampla!! Ai grija de tine, si nu uita ca Mihnea are mare nevoie sa-i fii alaturi!!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

www.flickr.com/photos/47847315@N00/376312919/" target="_blank">BUNA DIMINEATA

Ildi si David

Ce dulce buna dimineata!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

Camelia am vazut pozele ce zambet dragut are Andrei si e asa de mandru cum sta el in picioare.. a.. si acum observ ce gropita simpatica face in obraz!!

Puiudana am vazut poze si cu zambaretul matale.. mai mai ce frumusel!!Cum statea micutul cu capul pe jucarie.. adorabil!!

Ama bafta la examene!!

Oana merci de invitatie la plimbare!! Nu zice de doua ori ca acum tragem o fuga scurta de avion pana in Romania..

Cami & Sofia
poze Sofia

Cami- vin si eu daca-i vorba de o vizita scurta. Abia astept sa evadez. Oana! trebuie sa ne primesti pe amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Ildi, Arabela multumim pt poze!! Avem niste cirese superbe! Ce au mai crescut!!!

LA MULTI ANI, MATEI!!!

Dana, Dani, felicitari ptr dintzocul lui Andreiutz, respectiv pentru plimbareata Bia!!!

Multumesc fetelor care mi-au dat sugestii in legatura cu carnita. De pasat, i-am pasat-o bine de tot, dar banuiesc ca nu ii place gustul. Am amestecat legumele si cu iaurt, sa-l mai "modific", dar tot nu papa ca lumea. Unde inainte manca si 160ml de piure de legume, acum abia daca ajunge la 60ml. Am zis ca voi incerca sa fierb pulpita de pui. Astazi insa nici piureul de fructe nu mi l-a papat (doar 50ml) .

In alta ordine de idei, Amiss aseara am facut prajitura "Krem a la krem" (ca deh se intoarce sotul calator, si sa-l astept cu ceva bun ). A iesit DELICIOASA!! Daca mai dau vreo 2 ture pe la frigider, nu ii mai ramane nimic sotului. Si ma pot plange ca este destul de micuta (cantitativ vorbind), comparativ cu cat e de buna...

In sfarsit vine si sotul acasa... Asa ca zilele urmatoare mai pasez din responsabilitati si lui tati. Mai ales partea cu papica diversificata, ca pe mine ma vor lasa nervii.

Vroiam sa va intreb mai sunt copii care maraie in timpul meseii??? Fiica-mea maraie tot timpul cat ii dau piureul de legume, de fructe. La iaurt, nu, caci e mare fan. Si este un marait enervant, de parca imi spune nu vreau, nu vreau, dar hai ca mai deschid o data gurita, dar eu tot nu vreau.

Fetelor (mai ales celor care trec printr-o perioada grea, de epuizare psihica) va recomand o carte pe care o citesc acum:

www.dol.ro/produse/CAR436714C7E421A/Poti%20sa%20nu%20fii%20o%20mama%20perfecta%20%20Libby%20Purves.htm" target="_blank">Poti sa nu fii o mama perfecta

Aici trebuie neaparat sa-i multumesc Ioanei , care daca nu ma insel ne-a spus de vreo 2 ori despre ea. Oricum e foarte faina! Iti descreteste fruntea, facandu-te sa te amuzi de situatiile mai grele pe care le intampini in cresterea copiilor! Aici se refera la perioada de graviditate si apoi despre bebe pana la 3 ani. Exista si o continuare a cartii, referitoare la copii de peste 3 ani.

Vivighe, Ioana, nu plecati!! Noi va astept cu drag printre cirese!!

Mai aveam de scris, dar ma opresc aici, caci ma cheama datoria

am livada de cirese.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Luana am uitat sa iti zic, de fapt sa te rog daca gasesti cantar asa ieftin si cu gradatie din 5 in 5 sau din 10 in 10 grame dar nu mai mult spune-mi te rog daca mi-l cumperi ca sa stiu acum in wk daca mai caut eu sau nu. Astept raspunsul tau.

Arabela frumusel fok printisorul tau. Spune-mi poza aia cu voi doi afara e in campusul de la centrala? Mie asa mi se pare dar s-ar putea sa ma insel.

Am plecat sa culc un maraici mic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by abibrinza

Uite Diana ca am reusit sa pun cateva poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abibrinza/my_photos

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Ce mare si frumos este Victoras!

Mergi la inceput

Daniela - felicitari draga mami! Merge, danseaza..eii!! asa progrese tot sa mai auzim in livada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Steluta, poti sa incerci cu carne de vitel. Eu am avut mare succes cu ea. Si Alexandra a mancat putin la inceput si cu f. multe mofturi. Asta pana s-a obisnuit cu gusturile si pana am invatat si eu ce-i place si ce nu, asta prin eliminare. Acum mananca 260 ml la o masa de piure mai gros, nu chiar curgator.
Abibranza, frumos tare flacaul tau. Imi pare rau de sarcina, dar bucura-te de Victoras si sigur in viitor va fi si bb 2. Poate ca e prea curand si organismul e slabit dupa prima sarcina, dupa alaptat.
Carmina, imi pare rau. Hai, fii tare si bucura-te de Mihnea. Ai un copil minunat si cu siguranta vei mai avea unul curand.
Virgi, bine ai revenit. Asa te vrem, activa, sa aflam noutati despre voi.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Luana,Steluta,Aura,Virgi,Oana, multumim mult de aprecieri.Nu e Victor un voinic dar e al nostru si e un scump, care de cateva minute s-a aruncat in cap de pe canapea.Dar i-a trecut repede.

Aura, da, poza e in campus facuta.Noi aici stam caci sotul meu lucreaza la centrala.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput