Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)
Raspunsuri - Pagina 17
ILDI25 spune:
www.flickr.com/photos/47847315@N00/376312919/" target="_blank">BUNA DIMINEATA
Ildi si David 
marrycalu spune:
vivighe,eu simt exact ce simti si tu,nu esti singura![]()
![]()
![]()
carmina,imi pare sincer rau,multa putere iti doresc
Marilena si Robert(2 mai 2006)
camelia.t spune:
Vivi ma bucur ca somnul Ingridutei este ok, la fel si bona voastra. Imi pare rau ca treci prin starea asta, te inteleg foarte bine, asa eram si eu la primul copil, la un moment dat am avut pe cineva care statea cu noi 8 ore pe zi, asta in conditiile in care eu nu lucram, tocmai ca sa ma pot odihni.Capul sus ca trece ea si perioada asta,. Sa nu crezi ca toata lumea e viteaza pe-aici si doar tu iti pierzi capul. Da de unde....toate am trecut pe aici....si poate vom mai trece.Te asteptam cand te vei considera pregatita.

Carmina imi pare sincer rau
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi inainte!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI
iulyp spune:
vivighe fruntea sus ca nu esti singura.
Ildi multumim de buna dimineata. Iti insenineaza ziua. Cel putin pe a mea a reusit.
Carmina imi pare sincer rau pt. tine. Iti doresc multa putere sa treci peste momentul asta dificil. Poate bb mik n-a vrut sa fie struguras de sept. ci vreun fulg de nea![]()
Pe Andreiutu meu tocmail-am culcat. Ma duc sa pedalez putin(sper sa dorma vreo 30minute) ca mancare fac diseara ca acum mie lene
puiudana2004 spune:
Carminutzo,imi pare rau!!!Altceva nu mai stiu sa iti zic.Stiu prin ce treci.E groaznic sentimentul.O sa vina si bebe2,ai sa vezi!
Vivi,sa sti ca nu esti singura.Cred ca toate ne confruntam cu problemele astea.Uite,eu,sunt singura,sotul plecat sau cand e la serviciu,pleaca dimineata si vine noaptea,parintii departe,soacra lucreaza si eu sunt non stop cu el,cum zicea cineva de aici schimburile 1,2 si 3 si cateodata imi vine sa urlu,dar ma impac cu gandul ca va iesi soarele si pe strada noastra.Azi noapte,Andrei avea chef de vorba pe 3,30 pana la 5.L-am pus in patut sa stea el acolo singur,am stins lumina,nu si nu.era in picioare si se uita la mine din patut si ma stiga "mama-mama".Si normal ca am stat cu el pana a avut chef sa doarma.Si la 7 era in picioare.Sunt capie,e marait,diareea a revenit,iar regim,nu mai vrea nimic,e satul de toate,mie imi vine sa ii pun mancarea in cap,dar ce rezolv???Nimic.Tip la el si pe urma il iau in brate si plang,el nu are nici o vina,stiu asta,dar....
Si o veste buna.Avem 6 dinti.ieri a iesit si al 2-lea dinte de dus.dar tot e marait si nu vrea nimic.
iu all si o zi buna,ca nu stiu daca mai apuc sa intru.
puiudana2004 spune:
Ildi,o frumoasa dimineata!!!
Multumim pt aprecieri!Ma bucur ca v-au placut pozele noastre!!!
abibrinza spune:
Uite Diana ca am reusit sa pun cateva poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abibrinza/my_photos
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
cocutica spune:
Salutare livada draga!
Stiu ca sunt multe problema la toate mamicile. Ma regasesc in mesajele tuturor. Numai ca noi nu avem probleme cu masa de pranz, adica cu legumele, ci cu fructele...de vreo saptamana Elena imi refuza orice fruct si in orice combinatie. Inainte refuza numai sucul, dar acum nici piurelul nu-l mai vrea. Am renuntat sa-i mai dau..cred ca o sa facem o pauza ... ma gandesc ca i s-a laut de ele.
Si mai am si eu o problema care imi da mari batai de cap. Mi s-a iritat copilul de la servetelele umede...nu mai pot sa le folosesc ca e jale...apar pe fese tot felul de bubite rosii. Nici nu stiu ce sa mai fac...o spal de cate ori ii schimb pampers-ul, dar nu este deloc comod pentru ca nu sta locului nici o cliupa. Daca aveti vreo sugestie mai buna va rog din suflet sa mi-o transmiteti.
In alta ordine de idei, draga Carmina imi pare sincer rau ca treci prin asta. Iti doresc din tot sufletul sa te refaci cat mai repede.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
26octombrie spune:
ildi,
buna dimineata si voua!
arabela,
ce-a crescut victor, deja e baiat mare!
ma uitam ce se schimba copiii nostri...
m-am intristat si eu, asta e riscul cand vii in mica noastra lume. voi va dati seama ca suntem o entitate, "livada de cirese de pe DC"?! si asa e, cateodata ma inveselesc pe toata ziua de la bucuria cuiva, alteori ma intristez tare.. va doresc tihna tuturor si ganduri frumoase. pana la urma, oricate necazuri avem, avem si antidotul la indemana,.. castronul cu cirese!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
a_daniela spune:
Buna ciresici,
Intram si noi sa raportam un mare progres:)De 2 zile Bia "merge" singurica, adica face 3-4 pasi singura. Ea merge tinuta de manute, de mobila, in tarc, dar acum isi da drumul la manute si o ia usurel...
Am inceput si noi sa-i dam completare: Similac gain, dar nu prea e fan. Mananca numai 125ml/zi ori seara ori dimineata, pana acum n-a mancat si seara si dimineata. Ca sa-l manance trebuie sa-i fie foame cu adevarat, ca altfel nu o pacalim. Ii dau in continuare san. Dar nici cu sanul nu pot sa spun ca se omoara, adica daca bea cei 125 ml laptic Similac e suficient nu mai vrea titi. Nu stiu sincer cat laptic papa ea pe zi, dar lichide bea: e fan ceai si apa. Daca vede biberonul cu apa se opreste din mancat, joaca si cere apa.
Sper ca usor, usor sa se obisnuiasca cu lapticul si sa-i maresc cantitatea macar pana la 200ml/ zi.
In rest suntem foarte vesele si mai nou dansam:) adica ridicam manuta in sus si dam din picioruse. E asa dulce.
Va pupicim.