Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Of draga mea, imi pare tare rau..
Multa putere sa vindeci sufletelul..
Ai grija de tine.. fa-ti niste analize dupa asta, si vezi daca totul e ok.. apoi.. sa dea Dumnezeu inca o mare/mica bucurie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Adriana.
Dupa cum se vede nu am facut rost de pastila de somn dar am fumat o tigara ...cand fumez nu pot sa plang . Si as fuma intr-una...

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Carmina am asteptat vestile cu sufletul la gura. Suntem langa tine! Nici nu am cuvinte...sper mult sa nu fie extrauterina. Aveti grija de voi si nu fii trista! Va aveti unul pe altul acolo in 3. Nimic nu este la intamplare...Curaj!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmina, imi pare rau... Intre timp citisem si la mamici... Sper ca totusi sa nu fie o extrauterina! Iti inteleg durerea am trait-o si eu cu 4 luni inainte de a ramane in sfarsit gravida cu Vladut... Nu e usor, dar vine el si bebe2!

Arabela, astept atunci maine sa vad pozele noi!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada si ciresele ei!!

Nici nu stiti cat ma bucur ca se discuta despre copiii alaptati la san si trezitul noaptea ,ca incepusem sa imi cam fac griji si chiar intentionam sa intreb pediatra la urmatoarea vizita. Pe toata lumea auzeam ca lor dorm toata noaptea de la nu stiu cate luni .. mi se parea ca numai Sofia mea se trezeste de cateva ori pe noapte sa ceara o ..gustarica!!
Acum m-am mai linistit daca se intampla si altor bebei si DianaR zice ca o ok chiar stau calma .. si mergem inainte cu gustarile!!
Multumesc frumos!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Of of ce citesc pe aici!!
ma simt ca personajul ala din poveste un obraz rade: Simona felicitari sa fie o sarcina usoara si un bebel sanatos si papacios!! Iti tinem pumnii stransi sa fie bine si nu uita sa ne tii la curent!! O sa fie fecioara ca mine!!Acum nu sa ma laud dar e o zodie super!!

si obrazul celalalt plange : Carmina imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asta.. stiu cat e de greu.. in timp durerea se atenueaza si mai ales ca il ai pe Mihnea frumushescu o sa fie ok ai sa vezi!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Camelia am vazut pozele ce zambet dragut are Andrei si e asa de mandru cum sta el in picioare.. a.. si acum observ ce gropita simpatica face in obraz!!

Puiudana am vazut poze si cu zambaretul matale.. mai mai ce frumusel!!Cum statea micutul cu capul pe jucarie.. adorabil!!

Ama bafta la examene!!

Oana merci de invitatie la plimbare!! Nu zice de doua ori ca acum tragem o fuga scurta de avion pana in Romania..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!!!

In pare sincer rau ca n-am putut sa fiu activa in ultima perioada, dar am avut un program foarte incarcat. Am reusit sa citesc ultimul capitol. Am vazut toate pozele si nu pot sa spun decat ca avem cele mai frumoase cirese din lume.

Multumesc celor care au intrebat de noi.

Asa cum v-am spus am inceput sa mergem la playing school si incerc pe cat posibil s-o duc pe Luana in locuri cu multi copii. In orasul in care locuim noi nu sunt straini si suntem nevoiti sa facem naveta in orasul alaturat. Pot sa spun ca Luana isi face somnul numai in masina...Chiar daca nu are inca 10 kg, am intors scaunul de masina cu fata, o vad in oglinda si conduc linistita.

Claudia - nu fi trista. Nici noi ne ne laudam la capitolul progrese. Nu vrea sa mearga de-a busilea, dar am intalnit si copii de 10 luni care nu fac asta inca.

Am reusit in schimb s-o fac sa pape singura. Ii pun biberul cu lapte si cel cu apa langa ea. Cand ii este foame/sete se serveste singura. Stie sa spuna apa foarte corect. Bea cam 700 ml apa /zi. Pe timpul zile papa numai solid, iar lapte cam 1l pe timpul noptii. Norocul meu ca-l bea singura si nu trebuie sa mai stau langa ea sa-i tin biberonul.

Vreau s-o felicit pe Simona. Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.

Carmina - sper sa fie bine pana la urma. Te asteptam cu vesti bune.

Gata..trebuie sa plec...sper sa recuperez de citit si sa revin la voi cat mai curand posibil.

toata livada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

CARMINA , imi pare rau

DOROTY

ILDY, am intrebat de DAVID dak papa cu cei 8 dinti pt ca si noi tot 8 dinti avem dar nu vrem sa ii folosim cu niciun chip
Pireutul de legume trebuie sa fie forte bine mixat pt ca altfel il scuipa iar dak ii dau un biscuit in minuta se joaca cu el pina se plictiseste si il arunca....de fapt Teo nu baga nimic in gurita.

ROXANA nici Teo nu merge decit cu premergatoru' si tinuta de minute... si este nascuta in aprilie, cu mult inaintea lui Catalin

LUANA la cit de mult ii plac cateii Teodorei sigur nu avem scapare si va trebui sa ii luam un animalutz...om vedea, responsabilitatea este mare si acum simt ca nu mai e loc...

VIVI, IOANA SPER DIN TOT SUFLETUL SA VA RAZGINDITI

AMA sa stii ca am dat in patima papanasilor cred ca fac de cel putin trei ori pe saptamina... super reteta o am de la tine

va pup pe toate

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Atasez aici mesajul de la "mamici" ca nu mai sunt in stare sa scriu altul:
"M-am intors de la doctor si sunt total bulversata.
Nu s-a vazut nimic la eco, in uter. Asta l-a facut pe dr. sa presupuna ca sarcina s-a oprit din evolutie sau este o sarcina extrauterina. Merg maine dimineata la Giulesti sa fac niste dozari cu hormoni si in felul asta sa ne mai lamurim. Mie mi-e foarte clar ca oricum ar fi nu va fi bebe dar cum speranta moare ultima voi astepta pana maine dupa amiaza sa vedem rezultatul.
Va multumesc pt. incurajari. Nici nu stiu daca mai e cazul sa ma tineti pe lista.
Eu sunt cam demolata la ora asta dar sper sa imi revin incet incet."
Asta e mesajul original dar din care se intelege ca ar mai fi o speranta. Ei bine ea nu e . Cand am scris "speranta" ma refeream la faptul ca sper sa fie doar o sarcina oprita in evolutie si nu una extrauterina.
Va spun sincer ca nu credeam ca o sa doara asa rau. MA gandeam ca daca vreodata mi se va intampla asa ceva nu as suferi prea mult tinand cont ca am deja un copil, frumos destept si cuminte (daca tot se da ocazia sa-ti lauzi copilul de ce sa nu profit?) si deasemenea nu ma gandeam ca te poti atasa de un embrion de 6 saptamani. Ei bine se poate. Si doare....inca nu ma pot impaca cu ideea asta ca nu o sa am inca un bebe in septembrie. Deaja facusem cateva mici planuri .
Va multumesc ca v-ati gandit la mine si ca ati fost mai inteligente decat am fost eu. Mie abia acum mi-a picat fisa ca nu am trecut si pe la mamicile mele de suflet sa le spun ce s-a intamplat. Imi cer mii de scuze, dar eram si sunt inca ravasita si nu vreau decat o pastila sa ma opreasca din plans, sa ma faca sa dorm, sa-mi ia golul asta din stomac si nodul din gat.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina imi pare foarte rau de ceea ce zici.
Eu stiu ce inseamna asta si te inteleg foarte bine.Si sa stii ca nu vreau sa te intristez, dar nodul asta o sal simti ceva timp.
Nu stiu ce as putea sa te sfatui, dar uitate la Mihnea cind zimbeste, si vezi ca esti norocoasa ca il ai, iar peste un timp o sa mai faci o incercare.
Una iti spun, daca Doamne fereste este extrauterina(ceea ce eu sper din tot sufletul sa nu fie), sa respecti cu strictete regimul, pina te faci bine, pentru ca eu stiu sigur ca tu mai vreai cel putin un copil.
(miau dat lascrimile, te , cu toate ca cred ca asta nu ajuta mult acum)

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput