Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Roxana - eu ii fac lui Cata mai de toate: legume conge 9de toate felurile) cu carne de pui/vita/ficatel pui, iaurt cu biscuiti digestivi si branza dulce Milli, cartof dulce la cuptor..si lista poate continua. Fructe de toate felurile mai putin kiwi si capsuni. Deocamdata.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Draga Roxana eu o pun pe Elena in premergator cate 15-20 minute dimineata si seara si numai incaltata in ghetute inalte care ii imbraca glezna. Si calca pe toata talpa. E adevarat ca saptamana asta s-a ridicat singura tinandu-se de fotoliu, dar in premergator am pus-o de saptamana trecuta. Sa stii ca in primele zile nu ii placea si nu statea nici 5 minute, dar acum ii place sa stea in picioare si cu premergatorul face turul sufrageriei.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Roxana eu l-am pus pe Andrei in premergator de la 7 luni.Cate putin in fiecare zi. Nu se ridica singur in picioare pe vremea aia, doar de 2 saptamani se agata de orice si se ridica.Pot sa-ti spun ca de cand merge in patru labe, nu prea ii place in premergator pentru ca nu ajunge cu el chiar peste tot.....e mai sigur pe "labutele" lui. Asa ca in ultima vreme premergatorul e mai mult obiect de decor.Toata ziua trage si rastoarna tot ce-i sta in cale.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Carmina draga de tine, imi pare rau sa aud ca nu ai vesti bune in legatura cu sarcina.nu pot sa ma pun in locul tau, si nici nu-mi imchipui ce simti dar sa sti, dupa cum vezi ca noi ne gandim la tine si ne rugam sa nu fie extrauterina. o sa vina si BB2 odata. si atunci nu o sa incepi cu stangul(cum a fost acum din pacate cu medicamente si gripa aia afurisita).
multa sanate!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

Salutam livada si ciresele ei!!

Nici nu stiti cat ma bucur ca se discuta despre copiii alaptati la san si trezitul noaptea ,ca incepusem sa imi cam fac griji si chiar intentionam sa intreb pediatra la urmatoarea vizita. Pe toata lumea auzeam ca lor dorm toata noaptea de la nu stiu cate luni .. mi se parea ca numai Sofia mea se trezeste de cateva ori pe noapte sa ceara o ..gustarica!!
Acum m-am mai linistit daca se intampla si altor bebei si DianaR zice ca o ok chiar stau calma .. si mergem inainte cu gustarile!!
Multumesc frumos!!

Cami & Sofia
poze Sofia

cami si alex se trezeste si acum noaptea sa suga si e din aceasi zi cu sofia, deci nu dispera.nici nu stiu de cate ori se trezeste ca sunt prea obosita sa mai tin minte pana dimineata.si mai nou imi e lene sa ma trezesc sa-l pun in patut ca adorm si eu ...asa ca doarme langa noi destul de mult peste noapte.si colac peste pupaza are un program de somnsapt asta de multe ori a dormit dupa 1 am

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

dragele mele,
am udat tricoul cu lacrimi.
de ras.
nu's ai mei laurii descoperirii, a postat cineva un subiect numit redivivus, unde am ajuns accidental (io nu prea mai apuc sa ies din livada, abia ajung si aici..)
anyway, la redivivus am gasit acest link:

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12888&whichpage=1

incepe usor, dar pe la pagina 2, cand ajungi la "TAI" io am lesinat.

va garantez ca, nu numai ca va trece orice depresie, trecuta sau prezenta, da va imunizati si pe 6 luni de-acum incolo!!!
go for it

simonna, wherever you are, jos palaria!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

Mai nou Paul striga cat il tin puterile si-i place de numa'!! Asa strigate puternice are... Parca numai voce de bebelush nu poate fi

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

hmmm...suna cunoscut....trage alex niste chiuituri de mi se infunda urechile....nu stiu de unde atat volum...mi-e mila de vecini cand il apuca urlatu la 1 noapte...dar pana acum nu am avut reclamtii

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Carminutzo, imi pare foarte rau de ce s-a intamplat si orice as spune mi se pare ca nu aduce vindecare la asta; putere multa si credinta ca lucrurile vor merge mai bine; sanatate si recuperare rapida pe toate planurile. Sunt alaturi de tine.

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Buna seara,

Revenim si noi dupa o lunga absenta. Eu am inceputul serviciul de 3 saptamani si nu mai am timp sa mai trec pe aici.
Raportam la 8 luni : 9kg200g si 72 cm. Dupa minunata enterocolita din decembrie, am luat un minunat virus, si o saptamana am fost raciti : doar muci si tuse ; cand am fost la control dna doctor Marcu ne-a gasit cu fimoza - a spus ca e urgenta - si ne-a 'executat'. Acum suntem bine, sper ca am scapat de toate belele.
Am inceput sa pasim putin, daca ne tine cineva de maini, in rest fericirea este mare cand ne ridicam in picioare si putem linge peretele

Acum papam si banana (nu mult ca ne constipa) si iaurt - preparat de mami.
Aaa, sa nu uit : am gasit oua ecologice in Carrefour.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by virgi

Salutare livada!!!

Am reusit in schimb s-o fac sa pape singura. Ii pun biberul cu lapte si cel cu apa langa ea. Cand ii este foame/sete se serveste singura. Stie sa spuna apa foarte corect. Bea cam 700 ml apa /zi. Pe timpul zile papa numai solid, iar lapte cam 1l pe timpul noptii. Norocul meu ca-l bea singura si nu trebuie sa mai stau langa ea sa-i tin biberonul.

WOW!! Pe langa faptul ca mi se pare extraordinar ca papa singura, desi dupa parerea mea cam devreme, 700 ml de apa si un litru de lapte mi se pare enorm. Esti sigura ca nu mai curge si pe langa ? Si solide cam cat mananca?

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput