Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

dianar, ildi25 v-am trimis cate un email.sunteti in zona?am nevoie urgent de raspuns daca ma puteti ajuta

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Arleena, ti-am raspuns pe mail.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mihaela, nu cred ca nu mai ai lapte. Cand esti acasa se alinta si suge mai des, cand ai lipsit s-a strans mult lapte odata si a dormit ultrasatul. Eu in locul tau nu i-as da completare, da-i mai mult lapte cu cereale seara de ex, dar nu biberon.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mikiion uite cam cum arata:
http://www.matsmatsmats.com/kids/children-puzzle-mat.html
numai ca al meu e din 4 patrate simple, unul galben, albastru,verde si rosu, l-a luat sotul de la Home Depot si e cam 15 $. Cred ca in franceza ii zice tapis puzzle ( cam asa ceva ).

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

mitiMerci. Vazusem ceva exact ca in poza, la Winners dar scria ca e peste 3 ani ,ca are bucati mici( litere cred). Si nu am mai luat.

Al tau are si bucati mai mici, sau este compact ?

DianaR Multumesc de raspuns. Eu nu stiu ce sa fac. Faptul ca se trezeste noapta de 3 ori , la varsta asta ma pune pe ganduri. Ca toata lumea si in toate cartile se spune ca de la 3 luni copilul doarme neintors toata noaptea. Si al meu de ce nu doarme?

Si cand se trezeste cauta sanul si chiar suge. Ca dimineata nu mai am deloc lapte in sani.

Uite programul lui:
9 : solide
cam 11 supt si de obicei dormit min. 30 minute
12-13 solide
cam 14 supt si iar un somnulet( al meu adoarme la san instantaneu)
la 17-18 solide
si la 20 se cam culca sugand
Si apoi noaptea 24, 2, 4, 6 cu mici variatii.
Parca pe la 3 luni cerea mai rar sa suga noaptea.

Vestea buna e ca nu mai are crampe asa dureroase. I s-a mai obisnuit stomagelul . Nu mai face criza de plans de la ora 21.30 fix care m-a exasperat vreo 2 luni. Cred ca banana si iaurtul i-au calmat durerile.

Si nici nu am pe cine sa intrebCa voi sunteti doctorii mei pediatri....Ca atia de aici sunt asa de superficiali.......

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Fetelor, am fost foarte fericita sa vad ca va aduceti aminte de mine! Chiar speram sa mai fie una din voi mamica din nou anul acesta! ...dar chiar de septembrie, ca si mine, nici nu indrazneam sa sa ma gandesc! Asa ca, draga mea Carmina, ma bucur nespus sa fim din nou impreuna pe forum! Sincer, daca nu erai tu, nu stiu daca m-as mai fi inscris intr-un nou grup.
Va multumesc tuturor pentru urari: DianaR, Camelia.t, Steluta, Puiudana, Amakaly, Zax, Ildi, Oana, Roxana, Arleena, Ralucis si bineinteles Carmina!
Va pup cu muult drag si va doresc numai bine!
Am citit ceva, cum ca Ioana s-ar fi suparat... sincer mie mi-ar parea foarte rau, pentru ca mie mereu mi s-au parut utile sfaturile ei si intotdeauna a fost foarte saritoare sa ne ajute!
Asa ca, ma alatur si eu celor care o cheama inapoi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Buna dimineata!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Alec-razacila si Ana-Miruna!
Sa cresteti mari si sanatosi

CamiM, va poftim la plimbare cu noi! Ca asa frumos ninge, ca-n povesti!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Neata la ciresici,
Am si eu o intrebare...Dav a facut febra de ieri, numai 39, nu ii scade ptr mai mult de 4 ore cu nimic, inrest nu are nimic, nici mucisori, nici diaree, nimic pe piele... pediatra zice ca e de la dinti, dar parca citisem, DIANAR, tu ziceai ca e prea mare 39 ptr dinti. Parca asa ioncepuse si la virgi cu rozeloa... Ve parere aveti? Ce sa-i dau in afara de antitermice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna dimineata! Ella, nu se vede poza!

Mergi la inceput