Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Mikiion, din cum descri tu programul lui Marc, cred ca problema e mai degarba faptul ca el nu adoarme decat la san... El se trezeste noaptea si nu stie sa se culce la loc decat sugand... Trebuie treptat sa il inveti sa se culce singur, de exemplu, chiar daca adoarme la san sa il trezesti cand il pui in patut sa fie consitent ca adoarme singur... Daca ii bagi biberonul nu o sa faci decat sa inlocuiesti sanul tau cu biberonul... Vezi pe net ca sunt tot felul de articole despre asta...
Ela X, ce buna e cafeaua cu ratusca dimineta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

www.flickr.com/photos/47847315@N00/375301417/" target="_blank">BUNA DIMINEATAva zicem si noi ,cam tarziu ca Ana si Ella au fost mai matinale , ne-au luat-o inainte .

Ildisi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Dragele mele,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati pastrat locul in lista voastra de prieteni.

Apoi, vreau sa va dau vestea ca am ramas din nou insarcinata si, cu ajutorului lui Dumnezeu, voi naste in septembrie anul acesta o "feciorica" mult asteptata!

Va felicit pentru minunatele "ciresici" si va doresc sa creasca sanatoase si frumoase!

Cu mult-mult drag,
Simona

Poze

Felicitari! Sa ai parte de o sarcina usoara, fara probleme si de o nastere rapida si un bebe sanatos si frumos fok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

ELAX vad ca ai cu cine sa-ti bei cafeaua ddimineata Bina dimineata ANA !!!

Buna dimineata DAVID!!! Ce de dinti ai...stii sa maninci cu ei?

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Ralucis multumesc mult de tot.

Dana e frumusel fok si Andreiutul tau.

Luana m-am uitat si eu la un magazin din asta de 39.000lei dar cantarul e 160.000 si nu 50.000. Mai zi o data pretul ca nu vreau sa dau triplu pe el(asta in caz ca am retinut eu bine pretul)

Mergi la inceput

Daryana dai deocamdata numai antitermice pana se fac 3 zile si daca febra nu cedeaza deloc consulta neaparat un pediatru. Eu asa fac.

Ella si Ildi multumim pentru urarea zambacioasa si sper sa fie toata ziua asa.

Arleena am tot uitat sa iti raspund la intrebarea cu muscatul de san. Andrei are acum 6 dinti si composteaza nu gluma, dar eu il bat cu degetul pe obraz si inceteaza iar daca el continua adio supt pentru urmatoarea juma de ora. Am incercat iar sa ii bag biberon in loc de san pentru ca ma musca rau de tot dar nu il mai vrea deloc. Sunt tare stresata pe tema asta si mai ales foarte nehotarata pt. ca inca nu l-as intarca dar totusi si sanii mei.....sunt ai mei si ii vreau intacti(chiar daca s-au lasat groaznic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Originally posted by dolcebaby

ELAX vad ca ai cu cine sa-ti bei cafeaua ddimineata Bina dimineata ANA !!!

Buna dimineata DAVID!!! Ce de dinti ai...stii sa maninci cu ei?

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Stie da cum sa nu ,rontaim biscuiti ,pufuleti,banane ,ca doar e baiat mare ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by daryana

Neata la ciresici,
Am si eu o intrebare...Dav a facut febra de ieri, numai 39, nu ii scade ptr mai mult de 4 ore cu nimic, inrest nu are nimic, nici mucisori, nici diaree, nimic pe piele... pediatra zice ca e de la dinti, dar parca citisem, DIANAR, tu ziceai ca e prea mare 39 ptr dinti. Parca asa ioncepuse si la virgi cu rozeloa... Ve parere aveti? Ce sa-i dau in afara de antitermice?

Daryana, si eu stiam ca de la dinti nu are cum sa ajunga la 39, dar nu se stie. Poate ii poti face urocultura sa nu aiba vreo infectie urinara. Multa sanatate!

Da, si incearca sa-l tii pe antitermice vreo 3 zile, adica sa nu te grabesti cu antibioticul.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

buna dimineata si noi, pe fuga. ce frumos e sa iti incepi ziua cu zambete! am vazut doua cirese fericite. va pupam si noi!

iulyp,
eu am luat cu 3,9. acum nu stiu ce sa zic, poate or fi o marime mai mare. eu zic sa-l iei, de bun ar trebui sa fie, iar de costat oricum costa muuult mai putin decat unul electronic (si de stricat se strica mai greu)
sa va mai spun ca am dat un milion pe un termometru samsung pentru ureche, electronic si ca s-a stricat dupa trei zile?! imi venea sa urlu. acum trebuie sa ajung la garantie cu el, in exact celalalt colt al orasului, la gorjului...

simona,
bine ai revenit!! iti doresc sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina frumoasa si tihnita si un copil pe masura!

vivi,
cum e cu somnul, da-ne de stire ca asteptam toate o veste somnoroasa.

virgi,
unde esti? ce face tiza mea?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Ana, David multumim pentru Buna dimineata!! Super haiosi sunteti!!

Vad ca multe mamici se plang de sculatul noaptea. Fiica-mea se scoala uneori de 3-4 ori, dar mai mult ca sa ma simta langa ea. Se intampla sa fie nevoie doar sa o tin de manuta pana adoarme iar. Insa daca eu sunt chiauna de atata sculat, o iau langa mine si atunci doarme bustean pana dimineata.

Fetelor, voi cum le "ascundeti" carnita la mofturosi???

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput