Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Steluta - am ajuns si eu super-chiauna . Catalin se trezeste cateodata si la 20 min si nu sred ca e de la papa. Azi am sunat pediatra si mi-a zis ca e sigur de la dintisori, desi nu se prea vede mare lucru la gingii. Mi-a zis sa-i dau cu Dentinox si o ling. de Nurofen seara. Preventiv (ca poate l-o durea burtica), m-am gandit eu sa-i fac laptele de seara cu ceai anti-colici sau sa-i dau Debridat. Imi amintesc ca inainte functiona si chestia asta .

Alte remedii pentru trezitul des noaptea, mai are cineva??
Si altceva...Catalin nu vrea sa mearga nici macar de-a busilea. Sapt viitoare face 8 luni si ma gandesc ca aproape toate ciresele merg sau macar de-a busilea. Mai e cineva in situatia noastra??

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Avem zapada.... Cu toate ca nu cred ca o sa tina mult...
Steluta, eu fierb carnea,separat de legume, f.f. bine si apoi o tai marunt si o bag in blender impreuna cu legumele fierte si cu zeama de la ele. Si mai pun si putin unt. Poti sa pui in loc de unt ulei de masline.
Virgi, ce mai faci? Da-ne un semn sa stim ca sunteti bine!!!
Ioana, hai din noi printre noi, ca avem multe de invatat de la mamicile cu doi copilasi.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by Steluta

Ana, David multumim pentru Buna dimineata!! Super haiosi sunteti!!

Vad ca multe mamici se plang de sculatul noaptea. Fiica-mea se scoala uneori de 3-4 ori, dar mai mult ca sa ma simta langa ea. Se intampla sa fie nevoie doar sa o tin de manuta pana adoarme iar. Insa daca eu sunt chiauna de atata sculat, o iau langa mine si atunci doarme bustean pana dimineata.

Fetelor, voi cum le "ascundeti" carnita la mofturosi???

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

mixata bine in piureul de legume; nici nu se vede

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Roxana, stai linistita ca nu esti singura. Nici Alexandra nu se ridica in picioruse si nu merge de-a busilea. Abia de vreo 2 saptamani se intoarce de pe spate pe burta si invers. Fiecare copil cu ritmul lui. Eu nu-mi fac probleme,oricum mi-o vede regulat un medic si in felul asta stau linistita. Mai au ai nostri o cunostinta cu nepot mai mare cu 5 zile decat Alexandra si ne innebunesc cu comparatiile. Ce sa spun....vezi Doamne ca ala mai are putin si 'spune poezii', adica de la 2 luni bea suc de fructe si Alexandra nu, de la 3 luni sta singur in fund, de la 5 luni merge in premergator, ,mananca juma de kg odata, acum merge in picioare si altele....., prostii.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Felicitari Simona!!!![ Super veste! ma bucur enorm pentru tine! Iti doresc tot binele din lume si un copilas sanatos si frumos ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

roxana,
eu stiu de la medicul meu ca si antitermicele trebuie evitate, in sensul ca nu e bine sa ii dai DECAT daca e nevoie. de ce te-a pus sa ii dai Nurofen? preventiv?

steluta,
daca face mutre la carne poti sa ii bagi peste, cod, de exemplu, e atat de fad incat nu ai ce gust sa disimulezi. de asemenea, poti sa inlocuiesti uneori cu branza tofu, la tub, nu la cutie, aia e ugh!. la tub e chiar buna, plina de proteine, alea-alea. noi o folosim cu succes, ii place tare (mie nu, da ce conteaza..)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Oana - si pe Cata il vede o pediatra; e adevarat ca fiecare e cu ritmul lui, dar cred ca aici e vorba de rabdarea mea. Si cred ca sunt vinovata si la partea de comparatii...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Luana si Shoricutza, va multumesc din toata inima!
Ma bucur atat de mult sa vad ca nu m-ati uitat!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

carmina, acum am aruncat un ochi la mamici de sept-oct. te asteptam cu vesti bune, bune, iti tinem pumnii1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by dolcebaby

Acum puteti sa ma alungati si cu pietre eu tot spun ce am de spus...

Doroty am asteptat ziua de ieri sperind ca vei reveni la servici cu ginduri mai bune si vei recunoaste ca vineri ti-a picat necazul pe Ioana fara nici un motiv...
Doroty nu cred ca cineva din livada stia ce facultate ai terminat tu...

Fetelor acum recunoasteti!!! Voi cum o stiti pe Ioana???
Eu una STIU ca atunci cind raspunde la o intrebare vine cu toate argumentele posibile si imposibile, cauta articole si linkuri si explica sa priceapa tot omu', nu cred ca face asta cu vreo urma de rautatesau cu intentia de a jigni

--------------------------------------------------------------------

Cat despre explicatiile mele, imi pare rau ca va deranjez de atat amar de vreme, puteati sa-mi spuneti mai demult si nu va mai plictiseam; nu o sa o mai fac. (Asa ca Doroti, fa-mi un ultim favor si dileste-ma

----------------------------------------------------------------------Ioana explicatiile tale m-au ajutat de cite ori am avut nevoie, nu ai plictisit pe nimeni....sunt convinsa ca nu sunt singura care gindesc asa!!!
IOANA te rog intoarce-te!!!!

Poate nu oi fi eu indreptatita pe deplin sa fiu avocatul Ioanei la cit de rar intru sa scriu dar m-am simtit datoare fata de Ioana care m-a ajutat de cite ori am apelat la experienta ei

Nu vreau sa se supere nimeni pe mine....asta cred... IOANA ESTE NEVINOVATA!

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Dolce, imi pare rau ca team dezamagit, dar noi cu Ioana am solutionat problema in privat.Iar ceea ca ea a plecat nui din cauza mea, ea singura mia ziso.
Si daca avem nevoie de ajutor mia zis sai solicitam pe privat.
Plus ca ea mia zis sa o scot din lista si eu nu am facut asta si nici nu am de gind sa o fac, iar daca ea va disparea din lista sa stiti ca nu eu am scoso.
Iar ceea ca sa te alungam, hai sa fim seriosi, am alungat noi vreodata pe cineva?Eu nu sigur.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput